Şimdi Ara

zyxel (p660hn-f1z) ya da airties

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evde kullanmak icin wirless model alicam karar asamasindayim 150 200 tl civari bir butcem var. genis cekim gucu ve sorunsuz kullanim cok onemli zyxel p660hn-f1z modelli uygun gozukuor fakat airties in muadilleri var sizce hangi markayo almak daha mantikli olur tesekkurler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • zyxel iii güzelde bir kaç kişi bağlanınca sorun çıkartıyor, saatini ayarlıyamıyorsunuz, modem loglarını düzgün tutmuyor, evde kullanıyorum, garantiye göndercem.
  • asusun dsl-n12u sunu da düşünebilirsiniz
  • Seçimin doğru ZyXEL P-660HNF1Z model modem çok kaliteli ve güzel bir modem aldığın zman pişman olmayacağın bir ürün tavsiye ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lifes

    zyxel iii güzelde bir kaç kişi bağlanınca sorun çıkartıyor, saatini ayarlıyamıyorsunuz, modem loglarını düzgün tutmuyor, evde kullanıyorum, garantiye göndercem.

    cihazın saat ayarını yapmak için time server girdin mi? girmediysen mutlaka Bakım > Sistem > Zaman Ayarı menüsüne git Zaman Sunucusundan Al seçeneğini seç Zaman protokolu NTP ( RFC-1305), Time Server Adres Kısmınada tr.pool.ntp.org yazıp uygula diyorsunuz. Logları düzgün tutmuyor olmasını iraz genişletirsen yardımcı olmaya çalışabilirim.
  • merhaba scandelos , yazdığınız şeyleri uyguladım düzeldi teşekkür ederim, sannırım loglarda saat yüzündendi,benim sormak istediğm başka birşey var, 3 bilgisayar 1 de yazıcı ip alıyor modemden hepsi de wirelessten bağlı, ilk zamanlar 3.pc yi bağlayınca diğer pclerle çakışma oluyordu bu yüzden havuzu genişlettim 200 e çıkardım düzeldi ama aklıma takıldı bu kadar genişletmeden de bu ağ çalışır mı?
  • DHCP pool'u genişletmenin bir etkisi olmayacaktır, sonuçta cihazın dağıtabileceği ip kapasitesi belli. ( aktif kullanıcı baz alınırsa 10'un üzerinde problem yaratır ) 32 olarak kalabilir, problem oluşturmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serdarkekik

    DHCP pool'u genişletmenin bir etkisi olmayacaktır, sonuçta cihazın dağıtabileceği ip kapasitesi belli. ( aktif kullanıcı baz alınırsa 10'un üzerinde problem yaratır ) 32 olarak kalabilir, problem oluşturmaz.

    Onaylandı
  • peki o zaman neden yeni bağladığım cihaz diğer pc yi ağdan düşürüyordu, ağa yeni bir pc ekliyorsun ve önceki 2 pc den birinin bağlantısını kesiyor bu neden olur ki?
  • Modem alıcaksan kesinlikle usrobotics marka modem almanı öneririm arkadaşım.Neden dersen;

    ZyXEL P-660HNF1Z+ Zyxel Wap3205 Ap sahibiyim. Modemin arayüzü, özellikleri çok güzel fakat ne olduysa 3-4 ay kadar önce modemin sinyal seviyesi kendiliğinden çok düştü ve arasıra nette kopmalar yaşamaya başladım (arasıra net gidiyor arasıra wireless bağlantı kopuyor). Ayrıca Torrentte çok sorunluydu. Bütün bu sorunları halletmek için firmware güncelledim, sinyal kanal değişikliği yaptım, 8dbi anten aldım fakat hiçbiri fayda etmedi.En sonunda access pointimi erişim moduna alıp, eski usrobotics 9112 modemime bağladım. Sonra indirdiğim torrent dosyasını zyxel ile indirince sürekli düşük hızlarda indirdiğimi, usrobotics ile indirdiğim zaman daha yüksek hızlarında indirdiğimi gördüm.Artık Usroboticsi kullandıktan sonra nettede kopmalarda yaşamıyorum. Ayrıca kablosuz lan dosya paylaşımı zyxelde tam bir işkence 1-10 mb dosya paylaştığında oluyor sadece kb ile dosya paylaştığıda oluyor. Bu modemin Yok N teknolojisiymiş, diğer özellikleriymiş, çok güzel arayüzü varmış, estetiğiymiş felan hepsi fasa fiso.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralıkbeyin -- 24 Haziran 2012; 0:23:51 >




  • robotics gerçekten güzeldi usr 9108 modeli harikaydı ama artık bu markanın modemlerini göremiyoruz, ya da isim değiştirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.