Şimdi Ara

ZyXEL’in yeni medya sunucusu ile Evlerde multimedya devrimi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ZyXEL''in yeni medya sunucusu ile

    Evlerde multimedya devrimi!

     

    Bağlantı teknolojileri alanında dünya lideri olan ZyXEL''in yeni NSA-210 medya sunucusu, gelişmiş özellikleri ile sıradan evleri geleceğin akıllı evlerine dönüştürüyor. Bittorrent ve emule servisleri ile bilgisayara gerek duymadan 24 saat film, müzik, resim indirebiliyor. Depoladığı film, müzik, fotoğraf ve diğer multimedya dosyalarının ortamdaki tüm DLNA uyumlu dijital cihazlar tarafından kullanılmasına izin veren NSA-210, bunları otomatik olarak YouTube, Flickr ya da bir FTP sunucusuna yükleyerek kullanıcıların yeni yaptıkları çalışmaları tüm dünya ile paylaşmalarını sağlıyor.

     

     

     

    Dünyanın lider bağlantı çözümleri ve teknolojileri sağlayan şirketi ZyXEL''in gelişmiş özelliklerle donatılmış medya sunucusu NSA-210, Türkiye''de de satışa sunulmaya başlanıyor. Ev ve ofisleri geleceğin ''akıllı" ortamlarına dönüştüren özellikleriyle ZyXEL NSA-210, çoklu medya içerikleriyle uğraşan günümüz teknoloji kullanıcılarının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. 2 TB''a kadar çıkabilen depolama kapasitesine sahip olan NSA-210, çoklu paylaşım, kimlik doğrulama, veri şifreleme ve veri yedekleme işlemleri için de kullanılıyor. Şık ve kompakt tasarımı, uygun fiyat ve zengin özellikleri ile NSA-210''un, evinde film, müzik ve dijital veri arşivleyen kullanıcıların oldukça ilgisini çekmesi bekleniyor.

     

    NSA-210 sıradan evleri geleceğin akıllı evlerine dönüştürüyor

    Geleceğin akıllı evlerine doğru çok önemli bir adım olan NSA-210, sahip olduğu DLNA 1.5 sertifikası ile bir medya sunucusu olarak farklı türdeki ve markalardaki dijital cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışabiliyor. Evini bugünden akıllı bir eve dönüştürmek isteyenlerin tercih edeceği NSA-210, üzerinde depoladığı video, resim ve müzik gibi dosyaların DLNA uyumlu cep telefonu, HDTV, medya oynatıcı ve PDA gibi cihazlar tarafından erişimini sağlayarak dijital bir eğlence merkezine dönüşüyor.

    Bittorent ve emule P2P dosya transfer yazılımlarına sahip olan cihaz, gelişmiş dosya kontrol özellikleri sayesinde kullanıcının indirmek istediği her tür dosyayı bilgisayar kapalıyken bile, hatta istediği hafta, gün ve saatte otomatik bir şekilde elde etmesini sağlıyor. NSA-210, FTP sunucusu olan, YouTube ve Flickr ile çalışan internet severlerin de işlerini kolaylaştırıyor. Geleceğin teknolojilerini üreten ZyXEL''in NSA-210 ürünü, üzerindeki dosyaların otomatik olarak FTP sunucusuna, gerektiği şekilde yüklenmesini sağlıyor. Aynı şekilde, kolayca yapılan bir ayarlamayla NSA-210, üzerine yeni depolanan video ve fotoğrafları da otomatik olarak kullanıcı adına YouTube ve Flickr''a yükleyebiliyor. Böylece kullanıcıları saatlerini ve emeklerini boşa harcamaktan kurtarıyor.

     

    Tek tuşla tüm elektronik cihazlar üzerindeki bilgileri yedekleme imkanı

    NSA-210, ev ve ofis kullanıcılarına çok kullanışlı yedekleme özellikleri de sunuyor. Memeo Auto-backup yazılımıyla NSA-210, PC''ler üzerindeki verileri otomatik olarak kendi üzerine yedeklerken, ''Copy/Sync" tuşuyla da USB bellek, kart okuyucusu ve dijital fotoğraf makinesi gibi harici kaynaklar üzerindeki bilgileri kendisine hızla kopyalayabiliyor. Dahası yedekleme planlayıcısı sayesinde kullanıcılar isterlerse genel bir yedekleme programı oluşturarak, NSA-210 üzerindeki bilgilerin başka bir depolama birimine otomatik olarak yedeklenmesini sağlayabiliyorlar.

     

    Güç gösterisi: Gelişmiş güç yönetimi özellikleri

    ZyXEL NSA-210, güç yönetimine imkan veren özellikleriyle işlemlerinizin durmasına ya da yarım kalmasına izin vermeyerek kontrolü elden bırakmıyor. Elektrik kesintisi olduğunda tekrar açılma, kapalı kalma ve eski durumu muhafaza etme opsiyonları sayesinde, kullanıcıların uzaktan cihaza müdahale etmesine gerek kalmadan yarım kalan dosya transferlerinin kaldıkları yerden devam etmesini mümkün kılıyor.

    Bunun yanı sıra doğanın korunmasına verdiği önemle büyük yatırımlar yapan ZyXEL''in tüm diğer ürünleri gibi NSA-210 da enerji tüketim konusunda cimri davranıyor. Sıradan NAS ve depolama cihazlarına göre %85 daha az enerji tüketerek küresel ısınmaya dur diyen NSA-210, yoğun olarak kullanıldığı saatleri tespit ederek, otomatik bir şekilde kendini açıp kapatıp gereksiz yere enerji de tüketmiyor.

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.