Şimdi Ara

ZyXEL’in hizmet farkı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ZyXEL''in hizmet farkı!

     

    Bağlantı teknolojileri alanında dünya lideri olan ZyXEL, geliştirdiği ileri teknolojilerinin yanı sıra sunduğu hizmet kalitesi uygulamaları ile hizmet anlamında da fark yaratıyor. 7 gün 24 saat 365 gün hizmet misyonuyla hareket eden ZyXEL İletişim Merkezi, uzman bir ekiple müşterilerin soru ve sorunlarına dakikalar içinde yanıt bulabiliyor. ZyXEL uzmanları gerektiğinde yerinde müdahale için ilgili müşterinin kapısına kadar gidebiliyor. Bu önemli hizmetiyle teknoloji geliştirici firmalarından ayrılan ZyXEL, böylece teknoloji hizmeti alanında da çıtayı yükseltmiş bulunuyor.

     

     

    Dünyanın lider bağlantı çözümleri ve teknolojileri sağlayan şirketi ZyXEL, müşterilerine sunduğu hizmet ve destek ile farkını yine ortaya koyuyor. ZyXEL İletişim Merkezi her türlü iletişim kanalından gelen; çağrı merkezi ve online web sayfası üzerinden sunulan hizmetle ZyXEL müşterileri günün her saatinde, soru ve sorunlarına kısa bir süre yanıt bulabiliyorlar. Müşterilerine 7 gün 24 saat 365 gün hizmet veren ZyXEL, sadece teknoloji geliştirme de değil, aynı zamanda hizmet sunmada da en iyi olduğunu gösteriyor. ZyXEL Türkiye''nin hizmet uygulamalarından telekomünikasyon ve internet servis sağlayıcıları başta olmak üzere en çok entegratörler aracılığıyla eğitim, sağlık, inşaat ve gıda gibi farklı sektörlerden birçok firma ve bireysel kullanıcılar yararlanıyor.

     

    Teknoloji uzmanları görev başında!

    Sahalarında uzman çalışanların görev yaptığı ZyXEL Destek organizasyonu, kurumsal ve bireysel müşterilerin sorunlarına ortalama 6 dakika gibi kısa bir süre içinde çözüm buluyor. Taleplerini ZyXEL Türkiye''nin web sayfası üzerinden de iletebilen müşterilerse bir saat gibi kısa bir süre içinde yanıt alabiliyorlar. Telefonla alınan çağrılar ya da internet sayfasından gelen tüm talepler CRM programı üzerinden takip ediliyor ve oluşturulan kalite standartları çerçevesinde yanıtlanıyor. Dahası ZyXEL, ilk iletişim sırasında çözüme ulaştırılamayan noktalarda, durumun niteliğine göre uzmanlarını ilgili mekanda müdahalede bulunmaya yönlendirebiliyor. Diğer taraftan her proje ve müşteriye özel bayileriyle birlikte organize olarak nihayi kullanıcıya ihtiyacı olan servisi ilk elden de verebiliyor. Her müşterinin sorunlarını, kullandıkları ürünlerin her biriyle ilgili yaşanan problemleri hakkında kayıt tutan ZyXEL, müşterilerinin iletişime geçtiği her seferinde geçmişte yapılanlardan sonuçlar üreterek çözüm süreçlerini kısaltıyor. ZyXEL, müşterilerine sunduğu bu özel imkanla teknoloji hizmeti alanında da çıtayı yükseltmiş oluyor.

    ZyXEL, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek için üç farklı ekiple faaliyet gösteriyor. RMA ekibi ürün bakım ve onarımlarıyla ilgilenirken, L1 ekibi çağrıları karşılayan uzmanlardan oluşuyor. Bu ekip özellikle son kullanıcı tarafında faalken; daha ziyade kurumsal müşterilerle ilgilenen L2 ve L3 ekipleri ise ilk iletişim sırasında çözülemeyen konularla ilgileniyor. 

     

    Kurulum en sık başvurulan konu

    Henüz sadece 8 aydır faaliyet gösteren ZyXEL İletişim Merkezi''ne ve web sayfasındaki hizmet alanına başvuran son kullanıcılar, en çok modeme zarar verme korkusuyla ya da doğrudan üretici firmayla görüşme isteği sebebiyle, özellikle modem kurulumu konusunda yardım istiyor. ZyXEL, bu konuda tek tuş ve videolu kurulum uygulamaları geliştirerek servis süresinin azaltılması ve müşteri memnuniyetinin artırılması yönünde büyük bir gayret de gösteriyor. ZyXEL''in kurumsal müşterileri ise daha ziyade hizmet standartlarının proje bazında niteliklerinin ve sürelerinin özelleştirilmesi ve ürünlerle ilgili yerinde destek sağlanması gibi konularda ZyXEL hizmet uygulamalarından yararlanıyor.

     

    Müşteri hizmetine en az ürün geliştirme kadar önem verdiklerini belirten ZyXEL İletişim Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü Vefa Tarhan şunları söyledi: ''Bağlantı çözümlerinde dünyanın en gelişmiş teknolojilerinden biri olan ZyXEL''i tercih eden kullanıcılar en iyi hizmeti almayı da hak ediyorlar. Biz de bundan yola çıkarak, yaklaşık bir yıldır müşterilerimize en mükemmel hizmeti sunabilmek adına yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Kısa bir süre önce kurduğumuz ZyXEL İletişim Merkezi ve web sayfamız üzerinden yürüttüğümüz ZyXEL Hizmet Kalitesi Uygulamalar bütünü, ZyXEL müşterilerinin hizmette de en iyiye sahip olmalarını garantilemek için oluşturuldu. Hizmetlerimizi şekillendirirken, başka hiçbir teknoloji şirketinin sunmadığı detayları müşterilerimize sağlamaya özen gösterdik. ZyXEL olarak yılın 365 günü verdiğimiz hizmetlerimizi müşterilerimizden aldığımız geri dönüşlerle önümüzdeki dönemde de geliştirmeye devam ediyor olacağız."








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.