Şimdi Ara

Zuma’nın en güzel versiyonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarlar, insanlar tarafından önemli bir araç olarak görülmekte ve kullanılmaktadır. Bilgisayar kullanımı, insanlar tarafından ilgi ile karşılanmakta ve günlük hayatta her alanda kullanılmaktadır. İş hayatından işimizi kolaylaştıran bilgisayarlar, her yerde ulaşılabilir bir hale gelmesi ve kişisel ihtiyaçlara da yönelik olması, insanlar tarafından hoş görülen özelliklerinden birisidir. Her evde bulunan bilgisayarlar, oyun severler tarafından oyun aracı olarak görülmekte ve kullanılmaktadır. Bilgisayar oyunları satın alan kitle, bilgisayarlarla harikalar yaratarak güzel vakitler geçirebilir ve eğlenceli bir şekilde zaman geçirebilirler.
    Zuma’nın en güzel versiyonları

    Bilgisayar üzerinde oynanan oyunlar, insanların ilgisine göre şekillenerek ortaya çıkmakta ve insanların talebine göre geliştirilmektedir. Buna örnek olarak verilebilecek olan zuma oyunları, çokça tercih edilen bir oyundur. Bu oyunu kuramayan kişiler için oldukça güzel bir durum olarak değerlendirilen internet üzerinden oynanan küçük versiyonları, her an bilgisayara oyun kurma imkanı bulunmayan kişiler için oldukça etkili bir durum olarak görülmektedir.www.zuma.biz.tr sitesi üzerinde bu oyunun versiyonları çokça barındırılmakta ve kullanıcılara sunulmaktadır. Ayrıca zuma türevi olan oyunlarda site üzerinde paylaşılmakta ve kullanıcılar için farklı alternatifler sunularak aynı tarzda oyunun daha zevkli halde oynanması için imkanlar sunulmaktadır.

    Bu oyunlarda yapmanız gereken şey çok basit. Korumakta olduğunuz yuvaya topların girmesini engellemek ve bunu aynı renkte topları bir araya getirerek başarmak olacaktır. Özel güç veren topları hedef almalı ve yeteneklerinizi aktif ederek oyunu bitirmeye çalışmalısınız.
    [simage][/simage]







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.