Şimdi Ara

Zubaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Na server'da oynuyordum(hala oynuyorum). Lfg üzerinde baya sohbet oluyor. Zubaba sanki çöl gibi lfg'de tek kelime görmedim. Ben mi yanlış geldim diye düşünmeye başlıyorum. Biliyorum gold pack olmayınca lfg kanalı kullanılmıyor ama hiç mi iletişim olmuyor bu server'da arkadaş? Oynayamadım oyunu o derece.
    Not: eu'ya Zubaba ile başladım.
    Ekleme: para nasıl yapılıyor? Gold pack almak için en azından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikaya.talha -- 9 Kasım 2013; 14:05:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Online sayısı çok düşük olduğundandır bence GP olmadığından değil bence server değiştir başlamak istiyorsan gelecek yok gibi tüm forumdaki yorumlara bakınca öyle bir sonuç çıkıyor.
  • Diğer serverlerde yeni olan var mı? Yani millet almış başını gitmiş olmasın diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer serverlarda yeni başlarsan ezilmeye mahkum olcaksın ,sen quest itemleriyle görev yapmaya çalışırken karşına 10 10 dmg atacağın op olmuş adamlar çıkabilir, zubaba da oynamak istemiyorsan düzgün bi char satın almanı tavsiye ederim,yok satın almam dersende zubabada kas ve biraz sabret server öyle boş filan değil dikkat edersen l65 kaleleri sürekli alınıyor el değişiyor vs vs ,gün içinde sürekli pvp dönüyor,lvl kasarken map ler boş olabilir ama l65 baya bi oyuncu oldu serverda
  • Zubabada bırakalım çarı yine en iyisi bu. Zubaba + Na yapacağım artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • level 55 e kadar heryer boş ama sonrasında adam görmeye başlarsn. zaten oyun level 65 de başlıyor. level 65 haritalarında makul sayıda oyuncu mevcut
  • Oyunu bırakmaya karar verdim. Üniversiteye hazırlanıyorum şu an. Bakalım kararımın ne kadar arkasında durabileceğim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Diğer serverlarda başlarsan ezilmeye mahkumsun'' bunu ben anlamıyorum gerçekten.Bende oynadığım servera başladığında herkes alıp başını gitmişti ama yeni gelenlerde vardı.Bir şekilde bizde kastık onlara yetiştik.Yani sen ne kadar oynarsan o kadar emeğinin karşılığını alırsın.O zaman servera oyuncu alımını kapatsınlar bu mantıkla herkes eziliyor diye.Eğer herkes ap itemleriyle dolanıyor yeni gelen 3-5 kişiyi harcayıp eğleniyor diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.Oynamak istemeyen adama bahane bence bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KanameSama

    ''Diğer serverlarda başlarsan ezilmeye mahkumsun'' bunu ben anlamıyorum gerçekten.Bende oynadığım servera başladığında herkes alıp başını gitmişti ama yeni gelenlerde vardı.Bir şekilde bizde kastık onlara yetiştik.Yani sen ne kadar oynarsan o kadar emeğinin karşılığını alırsın.O zaman servera oyuncu alımını kapatsınlar bu mantıkla herkes eziliyor diye.Eğer herkes ap itemleriyle dolanıyor yeni gelen 3-5 kişiyi harcayıp eğleniyor diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.Oynamak istemeyen adama bahane bence bu.

    zubabada duel atıyorum gunneriyle sorceri ile ne bilim her class ile başa baş kapışıyorum. arenaya giriyorum başka serverdan gelen bir gunner veya sorcer veya başka class adam skill değil sanki bazuka atıyor oha diyorum :)) kapışamıyorum bile. sadece izliyorum. eski serverla yeni server arasında dağlar kadar fark var.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.