Şimdi Ara

zte zxv10 w300s ttnet kaldırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benim modem "w300S" tek port olan versiyonu, ttnet den dsmarta geçtim ama kullanıcı adı bölümünde ttnet uzantısı olduğundan kurulumu tamamlayammıyordum firmware kendi sitesinde dahi yok w300 için olan var w300s tek portlunun yok onun için aşağıdaki adımları takip ederek sonuca ulaştım

    öncelikle internet tarayıcınızın adres satırına 192.168.2.1 yazarak, modem web arayüzünden, gelişmiş ayarlar -> wan-> burada kullanıcı adını DEĞİL DE şifreyi değiştiriniz.
    daha sonra yönetim ->ayarlar -> yedekleme den ayarların yedeğini alınız. bu yedek dosyasını notepad de açınız. son satırda değiştirmemiş olduğunuz ESKİ kullanıcı adınızı göreceksiniz. bunu yeni kullanıcı adınız ile değiştiriniz.

    örneğin benim yedek dosyamda "2121234567@ttnet" var iken şimdi "21212324567@dsmart" var. ŞİFRENİZİ bu dosyada DEĞİŞTİRMEYİN. asıl şifrenizden çok farklı görünüyor olması sizi yanıltmasın.

    şimdi dosyayı kaydedip kapatabilirsiniz. yine modemin web arayüzünden yönetim-> ayarlar -> güncelle den kaydettiğiniz dosyayı seçerek güncelleyiniz.

    modem kapanıp açıldıktan sonra başka bir problem olmazsa internet bağlantınız sağlanmalı halen ttnet görünüyor diye görünen ibareye takılmayın modemi kapat aç yapın bağlantı gelecektir

    ben çok aradım umarım başkaları bu kadar aramaz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakunamatatat -- 23 Ocak 2020; 10:45:2 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.