Şimdi Ara

Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
6
Favori
12.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün fibere geçişim sağlandı. Banada bu modemden verdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 8 Mart 2024; 17:24:50 >
  • H3600P yeni bir seri ax3000 hızında. Düz 3600 ise ax1800 destekli.

  • H3600P kullanan arkadaşlar modemle ilgili olumlu olumsuz yorum yapabilirmi?Görsel paylaşabilirmi?H3600 kullanıyorum memnunum.Satlık denk gelirse H3600P alıp test etmek istiyorum.
  • ipv6 kullanmak için nasıl bir ayar yapmak gerekiyor?

    Dns değiştirme bölümünü bulamadım.

    Ayrıca gpon a bağlanıp hat değerlerine baktım yorumlayabilir misiniz


    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları

    midemi Reset deliğinden resetledigimizde isp kullanıcı adı şifre girerek normal modem gibi direkt bağlanabiliyor muyuz? Yoksa başka bir ayara ihtiyaç var mi



    Eksiler

    dns değiştiriyorum ama etkilenmiyor

    wifi olarak vodafone h300 den kötü olduğunu düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 11 Mart 2024; 1:19:37 >




  • Merhaba arkadaşlar 1000 mbit ile bu modemde kablosuz bağlantıda sorun yaşıyorum.

    Özellikle samsung smart tvde neredeyse hiç bir şey izleyemiyorum. TV'nin modeme uzaklığı en fazla 6-7 metre. Ayarlardan baktığımda 2.4 ghz ile bağlanıyor tv, bazen de 5ghz ile bağlanmış oluyor kafasına göre. Kanal çakışmasından dolayı mı oluyor emin olamadım.

    Özet olarak bu modemde kablosuz bağlantıda stabil bir performans alamıyorum. Yapmam gereken modem ayarları mı var yoksa modemde bir sıkıntı mı var? Görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  • enosar50 E kullanıcısına yanıt

    2.4 ve 5 kanallarını ayrı SSID'lerde paylaşıp TV'nizi 2.4 üzerinden bağlamayı deneyin.

  • Superonline taahhütü bitmek üzere, bu modemi eğer uygun bir fiyata bırakıyorsa alsak, sonra başka bir iss de sorunsuz olarak kullanabiliyor muyuz?

  • tst- kullanıcısına yanıt
    TV 2.4 ile bağlanıyor zaten hocam. 5 ile bağlamak daha iyi olmaz mı
  • enosar50 E kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum desteklediğini ama emin olmak için ikisini de ayrı ssidlerde deneyin bence.
  • enosar50 E kullanıcısına yanıt
    Dostum bende de Samsung 65qn85c var tizien 6 galiba hatırlamıyorum ama servis ısrarla 2.4ghz ile internete bağlantı kurmak söyledi ancak bende dediğim gibi mesh sistem olduğu için zaten modem cok yakınında o nedenle 5ghz ile bağladım henüz hiçbir problem yaşamadım 4k yayınları bile kesintisiz izleyebiliyorum. İlerde yazılıma update gelirse ne olur bilmiyorum onu görücez
  • Bu arada 2.4 ile 5 GHz arasındaki fark şu yakın mesafede 5ghz çok daha hızlı bağlantı sağlıyor ancak uzun mesafe de kesintiler kopmalar oluyor, 2.4 ise hem yakın hem uzak mesafe de daha stabil internet akışı sağlıyor ancak hız epey düşüyor.
  • juveline J kullanıcısına yanıt
    Bendeki mu8000 tizen 3 hocam. 2.4 ile bağlı genel olarak modemden kontrol ettiğimde. Derdim yüksek hız almak değil hiç bir şey izleyemiyorum doğru düzgün sürekli takılıyor görüntü çamur gibi oluyor. Eski modemler daha stabil çalışıyordu. Tvde mi bir sorun var anlayamadım.
  • enosar50 E kullanıcısına yanıt
    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları

    Eğer kablosuz bağlantı ile aldığın indirme hızı yeterli değilse ister eski ister yeni TV olsun, telefon olsun akıcı kesintisiz yüksek kalitede video izleyemessin.
    Resimde video kalitelerine göre gereken internet hızı yazıyor. Kendimden örnek vereyim, speed test ile yaptığım denemeler de TV yakınında önceki sadece modem ile aldığım indirme hızı 5-10 MBit/sn arasındaydı, dolayısıyla Tv'de yada telefon modemden uzak noktalarda akıcı video izleyemiyordum, daha sonra 2 li mesh sistem kurunca evin heryerinde Max hızım olan 100mbit hıza ulaştım. Olay senin sahip oldugun internet hızı ve kullanacağın cihazın alabildiği internet hızıdır.




  • Modemde 2.4 GHz ve 5 GHz nasıl ayırılır?

  • TV+ yüzünden bu modemi değiştiremiyorum, Wi-Fi stabil değil. Daha önce turktelekom ile kullandığım ZTE H168A bundan kat kat daha iyi çalışıyordu.
  • Dostlar modemin USB'sinden görüntü/ses oynatmayı deneyen oldu mu hiç. Superonline ZTE H267A modemde denedim. Superonline yazılımında limit konduğunu, İngiltere yazılımını yüklediğinizde limitin kalktığını yazanlar vardı. Son firmwarelerde yazılım atma olayını da kaldırdıkları için mümkün olmuyor. Yeni adresimde Türk Telekom Fiber ZTE Zxhn H3600 var. Deneme şansım olmadı ama..


    1. Bu markaya göre mi limitli, yani ZTE nin birinde olmuyorsa öbürlerinde de mi olmuyor
    2. Servis sağlayıcıya göre mi limitleniyor. Superonline'da çalışmayan özellik Turk Telekomda çalışır mı örneğin.


    NAS almadan en ucuz media strem etme şansımız modemle. (PC Açık plex yöntemi çok istediğim bir durum değil) Modemin USB2sini bu şekilde kullanabilen var mı acaba?

  • Merhaba arkadaşlar,

    Bende bu routerı kullanmaya başladım. Ancak ufak bir sorun yaşıyorum. Local networkde gaming bilgisayarımdan Nvidia Shield/moonlight uygulamaları ile hdmi kablosu kullanmadan televizyonuma min. delay ile görüntü aktarıyorum. Ancak bu router firewall ile aradaki trafiği engelliyor. Bir kural ya da başka bir ayar var mı gizli bir sekmede? Firewall'u kapatmak istemiyorum gereksiz güvenlik açığı olmaması için.

  • juveline J kullanıcısına yanıt

    Hocam mesh olarak ne kullanıyorsunuz birde kablosuz şekilde bağlanıyor mu bu modeme

  • brnk kullanıcısına yanıt
    Mercusys Halo 80x kullanıyorum , 2 li router olarak geliyor. 1 tanesini esas modeme kablo ile bağlı diğeri ise evin ortasında salonda ona da kablosuz bağlı, şuan evde kablosuz max hız alabiliyorum hatta kablolu bağlı bilgisayar 80-90 mbit görürken kablosuz 100 ve üzeri alıyorum, 10 dan fazla cihaz bağlı, gayet memnunum.( internetim 100/20mbit fiber)
  • Kullanmaya başlayalı yaklaşık 1 ay oldu

    Geçen sürede görüşüm şu şekilde;

    Öncesinde vodafone h300s kullanıyordum Stabilitesi bu modeme göre çok iyi

    Aynı şekilde kapsama alanı ve wifi yönünden yine h3600 geride kalıyor.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.