Şimdi Ara

ZTE Nubia Z17 miniS Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar araştırdım bu fiyat aralığında donanım olarak en iyi telefon bu galiba. Ancak güncelleme mevzusu kafamı karıştırıyor, güncelleme alıp almayacağı belli değilmiş. Sizce alınır mı bu telefon?

    İkinci alternatifim Xiaomi Mi A2 Lite. Bu telefon donanım olarak diğerinden daha düşük fakat 2 güncelleme garantisi var ve daha çok tutulan bir marka. Benim gönlüm ilk telefondan yana ama emin olamıyorum. Nedenleriyle birlikte hangi telefonu almamı tavsiye ettiğinizi belirtirseniz güzel olur, şimdiden teşekkürler.



  • Merhaba evet ben de bu model üzerinde çok durdum fakat güncelleme almadığına dair kendi forumlarında yazılar okudum. Ayrıca satmakta zorlanıyorlardı. Bu sebepten bende mi'a yöneldim.
  • Dostum internetde araştır xiaomi redmi note 5 var sd 635 işlemcili yada az çık mi a2 al,lite olan çok düz telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dediğiniz iki telefon da donanım olarak dedigim Nubiadan zayif. Nubia guncelleme almiyor sikintisi bu. Artik gerek olursa custom ROM falan hallederim Allahin izniyle diye dusunuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemivirtiöz -- 6 Ekim 2018; 0:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/92453-111223/zte-nubia-z17-minis_xiaomi-mi-a2/

    Nesi kötü kardeş biri 28 nm diğeri 14 nm üretim teknolojisi taşıyor diğer rakamlarada baktım mi a2 daha iyi pls tft ekranda çok leş

    Kesinlikle bence nubia alma f 2.2 birde kötü yani ısınır çok şarj yer 28 nm bir cihaz öteki saf android ve 14 nm daha tasarruflu bence mi a2 yada s7 al illa güç istersen yada nokia 8 illa güçlü olucaksa üçüde oyun ve kamera yönünden iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.