Şimdi Ara

ZTE H298A Access Point olarak kullanılamıyor. Yazılım güncellemesi de yapılamıyor (ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
4.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • merhaba, ben burdaki ayarları yaptıktan sonra modemin arayüzünden 1.1 olan kısmı 1.211 olarak değiştirdim. değiştirmeden önce wifi'den internete giriyordu ama bağlantı yok uyarısı veriyordu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arazion -- 26 Eylül 2022; 6:56:32 >
  • multipowerr M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Bende bu zte modemden aynı modelden 2 tane var. Zte köprüleme ile ilgili dediklerinizi harfiyen uyguladım. Ancak kendi köprüleme yaptığım modemimin arayüzüne giremiyorum. 192.168.1.2 yapmama ve tarayıcıya yazmama rağmen giremiyorum. Lan kablosunu çıkarıp girmek istiyorum bu seferde telefon ip adresi bulmaya çalışıyor malesef bulamıyor. Aslında şuanda internete erişimim var ancak. Bağlandı yazıp yaklaşık 40 saniye kadar internet yok olarak görünüyor. Kolay köprü moddada böyle diyordu. Pek birşey değişmemiş gibi duruyor. Acaba yanlış birşeymi yaptım. Mesela 'DHCP4sPool' diye arattığım da 'DHCP4sPoolOptions' çıkıyor ilk başta karşıma onların enable ve status değerlerinide 0 yapmam gerekiyormu. Yoksa sadece 'DHCP4sPool' un altındaki enable ve statusu değiştirmek yeterlimi. Yada Arayüze bir şekilde ulaşıp tekrar köprüleme yapmam gerekiyormu. Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Neredeyse hiç biryerde yapabilen görmedim. Bir siz netice almışsınız. Şimdiden teşekkürler.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/151096185

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • @arifyokyokyok @ kullanıcısına yanıt
    mesajınızı yeni gördüm. yazdığım kelimeleri aratınca ilk çıkan yerleri düzenlemeniz yeterli. Ben bu şekilde yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. hatta birçok kişiye de yardımcı oldum. sorunsuz kullanıyorlar. size tavsiyem modemi önce bi sıfırlayın. temiz config dosyasına bu ayarları yapın. bende internette çözümü çok aradım tek yolu bu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • multipowerr M kullanıcısına yanıt
    Teşşekürler. Yarın dediğiniz gibi deneyeceğim👍🏻👍🏻

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu ayarları yaptığınız halde internet gidip geliyorsa ip çakışması oluyordur.

    ip si değişmeyenler için bir çözüm önerisi söyleyebilirim. routerı fabrika ayarlarına sıfırlayın sonra arayüzden ip yi 192.168.1.2 yapın. bu şekilde config.bin dosyasını indirin. sonra dediğim yerleri düzenleyin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • multipowerr M kullanıcısına yanıt
    192.168.1.2 yerine 192.167.2.1 yapınca sorun tamamen çözüldü. Yani sonuç olarak teknopatın videosundaki gibi konfigin içine girip @multipowerr in dediği şeyleri konfig de değiştirdiğimizde sorun düzeliyor. Sadece ip adrese 192. 168.1.2 yerine 192.168.2.1 yazmanız yeterli. 2 tane zte modemi birbirne bağladım bu arada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • multipowerr M kullanıcısına yanıt

    Hocam, araştırırken bu konuyu buldum ve sorunu bu şekilde çözdüm. Çok sağolun. Çok teşekkürler.

  • Teşekkür ederim. Diğer herşeyi yaptım ama senin dediklerini yapana kadar wifiden internet kullanamamıştım. 1. ve 2. maddeyi yaptım sadece, 3. maddeyi yaptığımda ne yazarsam yazıyım modem arayüzüne giremedim, bu maddeyi daha sonra modem arayüzünden yaptım. Ellerine sağlık.

  • hortlatmış gibi olmasın ama eline sağlık hocam teşekkürler. şuan hem wifi hem lan bağlantıları çalışıyor.

  • yardımcı olabildiysem ne mutlu 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhabalar ben decode yapmaya çalıştığımda "ValueError: Payload header does not start with the payload magic." hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

  • Erencikefe1 E kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/G1BrJW67SMQ?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Bu videodaki adımları dikkatlice yapın. config.xml üzerinde dediğim yerleri düzeltip kaydedip config.bin e çevirin. İsterseniz root da açın videodaki gibi. size kalmış. hatanın sebebini bilmiyorum. Python düzgün yüklenmemiş olabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam verdiğiniz bilgilerle bende ap olarak ayarlayabildim.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.