Şimdi Ara

Zotac GeForce GTX Titan Black video inceleme 'Nvidia'nın en hızlı ekran kartı testte' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurr999

    quote:

    Orijinalden alıntı: ecs_elite_group

    birazda amatör oyuncuların alacağı kartları test edip karşılaştırsanız ? yabancı sitelerde yazı okumaktan gözlerim çürüdü :)
    500 tl ile 1000 tl arası kartları karşılaştırıp fiyat performans oranı en iyi kartı belirleseniz de amacı sadece 'oyun oynamak' olan bizlerde tercih yapmakta bu kadar kararsız kalmasak güzel olmaz mı ?

    Malesef bu dediğin donanımhaberin içtüzüğüne aykırı. Bu sitede giriş seviyesi ekran kartı,işlemci vs incelenmez.

    Merhaba,

    Yorumunuza kısmen katılıyorum kısmen de katılmıyorum. Giriş seviyesinde incelediğimiz çeşitli işlemciler bulunuyor, örnek olarak yakın zamanda yaptığımız Pentium işlemci incelemelerini gösterebilirim.

    Ekran kartı tarafında ise haklınız, daha ekonomik modellere de yer vermek gerekiyor. Hoş firmalar da genelde üst segment modellere yoğunlaşarak o seviye kartları yolluyorlar ama ileriye dönük olarak giriş seviyesi ekran kartları da gündemimizde. Önümüzdeki günlerde incelemeleriyle karşınızda olacağız.

    Teşekkür ederim.




  • Nvidia'nın en hızlı tek GPU'lu kartlarını bu kadar yüksek fiyattan satma nedeni, hiçbir şekilde AMD kart kullanmayacak kesime hitap ettiği içindir. AMD, ağzıyla kuş tutsa da, aynı performansı yarı fiyatına satsa da bu durum değişecek gibi görünmüyor.

    Yani Nvidia, kartlarının fiyatlarını belirlerken, yaklaşık performansı veren AMD kartlarla kıyaslama yapmıyor. Kapalı kutu gibi kendi kendine fiyat belirliyor ve Nvidia fanlarına satıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 2 Mayıs 2014; 10:44:19 >
  • Nvidia fiyat politakasını degiştirmeli, 2-3 yıl sonra orta seviyesi ayarın da olacak bir karta neden bukadar fiyat biçersin.

  • Dün gece rahat uyuyup uyumadığımla neden ilgileniliyor :D

  • Artık devamlı kısa zaman aralıklarında ekran kartı çıkması kabak tadı verdi bundan sonra aldığım bir kartı oyunlarda 30 fps nin altına kadar kullanacağım

  • wildboyankara W kullanıcısına yanıt
    Crysis 3 çıktığında elimde sadece 5770 vardı. orta-düşük karışık ayarlarla ortalama 35 FPS ile oynamıştım. Eğer oyunda ciddi optimizasyon sorunu yoksa, birçok oyun bu şekilde oynanabilir giriş seviyesi kartlarla bile. Kartın yetersizliği nisbetinde ayar kısmak gerekiyor yani.

    Ayar ddetayları için imzamdaki Multi FPS Oyuncusunun Rehberi'ne bakabilirsin.
  • Nvidia her oyun özel driver çıkarmayı bırakmalı.

  • Hala bilgisayar donanımı alan var mı ?

  • En mantıklısı r9 290x ... fiyat uygun performans sahane.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem fazla para vercem hem daha az performans alcam nvidia ne oluyo sana sen böle yapmazdın dicem amam diyemiyorum :S

  • zavallı nvidia nekadar çabalasada kazıkçı fiyat politikasından vazgeçemiyor kullanıcılar bıraktı yakında iş ortaklarıda bırakır zotac asus msi falan hepsi yavaş yavaş komple amd kartları üretir hale gelirler kolay değil 100$ lık kartı 1000$'a kakalamaya çalışıp hırs inat uğruna fiyatta taviz vermeden aynı ürünleri aylar sonra raflardan geri toplamak. Birde üretici açısından düşünmek gerek.

  • Ya kartı bırakın bir kenara çanta yok mu bunda çanta ?
  • Bu tarz videoları da incelemek lazım.

    GeForce GTX 760/770/780/Titan 2560x1440 Benchmarks

  • Bu güne kadar hep Nvidia sempatizanıydım lakin aptallığın luzumu yokmuş Nvidia müşterisine göstere göstere kazık atıyor. Yalnız unuttuğu bir şey var kimse babamın oğlu değil gider uygun fiyata AMDyi alır geçerim. Geçen CPU süreçlerine baktığımızda da benim bu dönemde farketmiş olduğum gerçek insanlar tarafından çoktan eskitilmiş olduğu ortada.

  • Titan black 1000$
    r9 290x 500$
    295x2 1500$
    Bu fiyat tablosunu yazan arkadaş kim kimin rakibi onu dahi bilmeden saçmalamışsın resmen. black ile 295x2 yi karşılaştırmaya gerek yok çünkü birbirlerinin rakibi bile değiller o fiyat tablosuna 3000$ lık titan z yi yerleştir de biraz adaletli ol.
    1) black in rakibi 290x tir ve aralarında ki 2 kat fiyat farkının pekte önem arz etmediğini görmüş olduk. Testlerde yanyana olduğunu görüyoruz zaten.
    2) 295x2 nin rakibi ise titan z dir onu da çıktığında görürüz ama sadece şu incelemede bile ilk maddede ki rakiplerin arasında ki çekişmeden yine her zaman ki gibi amd nin f/p olacağı gün gibi ortada.

  • 780 ti ile arasinda 1 2 fps oynuyor çooook gereksiz bir kart serisi bu titan serisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 780 ile r9 290x arasinda 80 - 100 tl gibi cok ufak bir fark var ,2 si arasindaki performans farkida ortada. r9 290x , gtx 780ti ile kapisiyor aralarinda 500tl fark var gerisini siz dusunun. R9 290x gibi bir secenek varken gidip gtx 780 almak akıl kârı değildir.marka fanlığı yapmaya gerek yok parayı veren bizleriz arkadaslar KIYAS FİYATA GÖRE YAPILIR ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 2 Mayıs 2014; 15:52:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgingokay

    S5 incelemesi yalan oldu.

    Mesut abi M8 'iyle oynuyo şu sıralar
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Galaxy S5'i Erdi inceleyecek ve şu anda testler yapıyor. Lütfen bir şey yazmadan önce gerçeği biliyor muyum acaba diye düşünün.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Merhaba,

    Galaxy S5'i Erdi inceleyecek ve şu anda testler yapıyor. Lütfen bir şey yazmadan önce gerçeği biliyor muyum acaba diye düşünün.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Niye hakaret olarak kabul ettin anlamadım abi. İncelemiyosun demedim ki zaten telefonunu kurcalıyo dedim Böylelikle Erdinin de incelemeyle uğraştığını öğrenmiş olduk.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.