Şimdi Ara

Zorunlu Trafik Sigortası Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba . 2006 Model aracımın Zorunlu trafik sigorta tarihi geldi çattı.

    Aracımda kasko yok bundan önceki sigortam GENEL SİGORTADAN dı . Size sormak istediğim HDİ de zorunlu trafik sigortası mini onarım paketi altında bir paket le mini onarımları karşılayan bir paket satıyor .Zorunlu trafik sigortasına ek olarak 50 TL ye yakın bir miktar ödüyorsun. Ama çevreden duyduma göre 20 cm manda gözü kadar olmalı gibi saçma sapan bahanelerle böyle bir durumda HDİ onaylamıyor ve parayı ödemiyor.

    Biglisi olan arkadaşlara sorum şu . Zorunlu sigorta ile Belirli bir miktar suçlu da olsam kaza anında belirli bir miktar karşılayacak araç çekme hizmeti . aracım başka bir şehirde arıza yaptığıında konaklama gibi ek ücretle bu paketleride alıcağım zorunlu trafik sigıortası varmı .

    İlginiz için şimdiden teşekkürler.



  • Merhaba,
    20 - 30 tl fark ödeyip Trafik sigortanıza Asistans Hizmeti ekletebilirsiniz.
    Bu teminat bütün sigorta şirketlerinde mevcut.
  • HDI acentesi olarak mini onarım kapsamındaki bütün işlemleri yapıyor. Bu durum hemen hemen bütün şirketlerde aynı. Ve ek olarak hdı dan trafik sigortası yaptırırsan asistan hizmeti içinde geliyor . Örnegin yıllık 600 tl ye kadar çekiçi üçreti gibi .
  • İlginiz için teşekkürler asistan hizmetince çekici hizmetimi bahsettiğiniz ayrıcalıkları varmı . Bir kaç sigırta şirketine sordum bu durumu ama HDI dışında hepsi bizde böyle bir hizmet yok çekici veya belirli bir miktarı sigortalı aracın hatalı olması durumunda karşılama gibi .
  • Daha detaylı incelemen için altaki linke bakabilirsin.


    HDİ SİGORTA ASİSTANCE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.