Şimdi Ara

Zorbalık mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle vatan aşığı biri olmamı bilmenizi dilerim. Fakat günlerdir geceleri aklıma takılan bi konu var görüşlerinizi almak istiyorum.

    Bu son günlerde yaşanan fetö terör örgütü hakkında yaşananlar ve yaşatılanlar allahın izniyle aşıldı. Kimse vatanın birliğine göz dikemez. Buna bir daha cürret dahi edemezler. Çünkü karşısında neyin olduğunu biliyorlar artık. MİLLET !

    Asla fetullahçı olmadım. Bi tarikat arayışlarında olmadım. Fakat aklımdaki soru şu. Mesela A kişisi fetocu. A kişisinde trilyonlarca dolar var. Türkiye içerisinde bir firma & şirket açmış. Türkiye bu kişiye iyi yaklaşmıyor. Alacağı arsayı 1 ise 10 fiyatına veriyor. Alt yapı hizmeti sağlamıyor yolları firmasına bağlamıyor vs vs. A kişisinde çok para olduğu için herşeyi kendi yapıyor. Yolunu alt yapısını firmasını 10 fiyatına verilen arsayı alıp ünlü ve kaliteli bir B ürünü üretiyor. Millet, A kişisinin fetö terör örgütü odaklı çalıştığını bildiği halde bu kişiden ürünler alıyorlar. Kimi kaliteli olduğu için kimi farketmez benim için dediğinden. Fakat darbeden sonra türkiye bu milyar dolarlar eden firmayı fetullahçı olduğu için kayyum atayarak yada ipotek koyarak firmaya el koyuyor sahibi hak idda edememe yollarını açıyorlar. Bu kişi sempatizanı olduğu kişi için bünyesinde barınan çalışan bir çok kişi ekmeksiz kalmasıyla birlikte piyasadan kalkan kaliteli ürün bazında kayıba uğruyor. Neden A kişisi sevdiği biri için firmasına malına mülküne el koyuyor ?

    Şimdi sorum şu. Bu zorbacılıkmı teröre terörle cevap mı vermek? Yoksa milli iradenin gücümü ? Bu konuya bi açıklık kavuşturamadım.







  • Erdoğan kandırılabiliyorsa Bank Asya’ya para yatıranlar, cemaatin üniversitelerinde okuyanlar hayli hayli kandırılmış demektir.


    Erdoğan'a Rabbim ve milletim affetsin deyince kurtuluyor ama alt tabaka cemaatçilere her türlü zorluk çıkarıtlıyor.


    Maalesef samimiyetsizlik örneği bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elbette zorbalik.

    eger samimi iseler ilk once kendilerinden baslamalari gerekirdi. oysa en buyuk fetocu kendileri olmasina ragmen dokunmuyorlar. Yaptiklari sadece akpye karsi olanlari ortadan kaldirmak.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Ben milli iradenin halkta olduğuna inanıyorum. Farklı bir parti olsaydı bu kayyum atamaları olurmuydu yine ? Bu akpnin hırsımı ? Bu arada sağ duyulu biriyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.