Şimdi Ara

Ziraat Bankasından Kredi Kartı Borçlularına Kredi İmkanı - Son Dakika (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.343
Cevap
32
Favori
147.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lusage

    Memur olmam nedeniyle sadece maaş bordrosu ile bugün itibariyle 13150 TL kredi başvurumuzu yapmış olduk. Yaklaşık 170 TL masraf çıktı. 18 ay vade aylık yaklaşık 810 TL geri ödemeli.

    Hem Yapı Kredi hemde Vakıfbank'a kredi kapatma ve limit iptali başvurusunda bulundum. Kartlar kullanıma kapandı. Vakıfbank limit iptali 1 gün içerisinde, Yapı Kredi limit iptali 7 gün içerisinde gerçekleşecek. Haftaya Çarşamba günü tekrar şubeye gideceğim. Bakalım süreç nasıl devam edecek.

    Alıntıları Göster
    Bugün Kart Kapatma taleplerimin 7. günü. Vakıfbank salı günü arayarak limit iptalini gerçekleştirdi. Ancak halen sistemde görünmüyor. YapıKredi ise halen iptali gerçekleştirmedi. Her iki kredi kartımın da son ödeme günü dündü. Bakalım bu işin sonu nereye varacak..




  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsun bilader açık konuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankalardan bazıları 7 günlük yasal sürelerini kullanıyor kartı kapatma talimatı verdiğinizde. Kartınızı kaybederseniz hemen kapatıyorlar şahsen ben kaybettim hemen kapattılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün istanbul hadımköy şubeye başvuru yaptım. Tüm belgeler hazır bir şekilde gittim. Belgeleri aldı %90 çıkar dedi. Bakalım göreceğiz. Soru sormaya fırsat bile bulamadım size dönüş yapacağız dediler.

    Genel olarak şube sabah saatinde bomboştu. Dolu şubelerden şikayet eden İstanbullu arkadaşlar bu şubeyi kullanabilirler.

    iki sorum var;

    1)Benim sormak istediğim tüm borcu mu siliyorlar yani vadesi gelmiş gelmemiş hepsi mi? Ayrıca 28'i son ödeme günüm.

    2)işlem en erken kaç günde onaylanır?
  • yaniyorsunfuatabi kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    1-Başvuru yaptığınız günde KKB sorgusu yapıp karta ait ne kadar borç varsa -vadesi gelmemiş de olsa- o kadarlık kredi veriyorlar.
    2-Gün içinde onaylandığını söyleyen arkadaşlar var, ancak kredi onaylandıktan sonra kartları kapatmanızı istiyorlar. Bu kartların kapandığını kendi KKB sorgularında da görmek istiyorlar, bu da 3-7 gün sürebiliyor.
    Tavsiye olarak kartınızı kayıp/çalıntı menüsünden kapattırın ve yeni kart istemeyin.
  • Bankaların 7 gün bekletme ısrarı tamamen caydırma amaçlı, ama sebebini söylemenize rağmen beklemede diretmeleri de ayrı bir saçmalık.

    Kesinlikle kayıp ihbarıyla kapattırın ve yeni kart istemeyin.
  • Arkadaşlar benim de kredim onaylandı. Taksitli nakit avans faiz iadesi ile ilgili akbank kartımla ilgili sabah bi temsilciyle gorusmustum telefonda. 500 liraya yakın tutar hesapladı erken ödemeden dolayı bigün sonra iade olur diye. Krediyi az evel kullandım tekrardan akbankı aradım iade için. Şimdi konuştuğum temsilci para kredi kartı numaranıza gönderildiği için iade olmaz. Hesabınızda para olsaydı o şekilde ödeme yapsaydınız iade olurdu gibi bişeyler söyledi. Halbuki sabahki temsilciye ziraat kredisini kullanarak kapatacağımı bile söylerek üatüne basa basa sordum herhangi bi işlem yapmam gerekiyor mu iade için. Hayır bigün sonra iadesi size yapılır dedi. Bende şikayet kaydı oluşturdum konuşmaların dinlenmesini talep etttim. Sonuca göre nasıl bir yol izlemeyelim yok iadesini yapamıyoruz derlerse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fourtytrees kullanıcısına yanıt
    Hocam özele numaramı atıyorum arayın beni yardımcı olayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kredi kartı kredisi için biz de başvurduk.

    Ağustos ayında kadar sürecek olan taksitli toplam 5400 borcumuz var.

    Müşteri temsilcisi herhangi bir ekstreden bahsetmedi.

    Borcunuzun toplamı bu, ne kadar vade istersiniz dedi.

    Biz de 2 yıl dedik.

    Başvuruyu yaptı.

    Onay çıktı.

    Kartın kapatılmasını bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta Çarşamba başvuru yaptık ,Cuma olumlu olarak arandık aynı gün kartların iptali için talimat verdim, bu gün Zi·raat tarafından arandım kartlarınız kapanmış gelin kredinizi kullandıralım dediler, yarın bankaya gideceğim sonucu yazarım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TylerD. kullanıcısına yanıt
    aralık 2018 e kadar olan harcamalar için ama ocak ayı harcamaları dikkate almıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fourtytrees

    Arkadaşlar benim de kredim onaylandı. Taksitli nakit avans faiz iadesi ile ilgili akbank kartımla ilgili sabah bi temsilciyle gorusmustum telefonda. 500 liraya yakın tutar hesapladı erken ödemeden dolayı bigün sonra iade olur diye. Krediyi az evel kullandım tekrardan akbankı aradım iade için. Şimdi konuştuğum temsilci para kredi kartı numaranıza gönderildiği için iade olmaz. Hesabınızda para olsaydı o şekilde ödeme yapsaydınız iade olurdu gibi bişeyler söyledi. Halbuki sabahki temsilciye ziraat kredisini kullanarak kapatacağımı bile söylerek üatüne basa basa sordum herhangi bi işlem yapmam gerekiyor mu iade için. Hayır bigün sonra iadesi size yapılır dedi. Bende şikayet kaydı oluşturdum konuşmaların dinlenmesini talep etttim. Sonuca göre nasıl bir yol izlemeyelim yok iadesini yapamıyoruz derlerse
    Akbank müşteri temsilcileri enteresan önce olmaz dedi biri sonra başkası yaptı hesabıma aktardı nakit avanstan gelen faiz.indirimini.

    Tekrar arayın hesaba aktarıyorlar. Bir gün sonra aktarılır diyorlar kesin bilgi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdkA

    Bankaların 7 gün bekletme ısrarı tamamen caydırma amaçlı, ama sebebini söylemenize rağmen beklemede diretmeleri de ayrı bir saçmalık.

    Kesinlikle kayıp ihbarıyla kapattırın ve yeni kart istemeyin.
    Aynı durum benimde oldu, yapı kredi kapatmamak ayak diretiyor yarın 7. Gün hergün aradım salladılar bir daha kart vermek için ararlar ama görüşürüz o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metalurjist19 kullanıcısına yanıt
    Yarın 00.00 dan sonra kapanıyor.. Gün sonu işlemleri alıp kapatıyorlar. . Akbank da böyle oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 24 Ocak 2019; 21:7:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir şey soracağım.
    Bu krediyi sadece kredi kartları için mi alabiliyoruz? Hesapta eksiye girdiğimizde (artıpara, ekpara vs.) alabiliyor muyuz?
  • Arkadaşlar şu mevzuda net bilgisi ya da işlem yapan yok mu???

    ocak ayı harcamaları çıkıyor mu sistemde çünkü bugün gittim ve görünmüyor. Yaptırdığını söyleyenler açıklarsa sevinirim.
  • Tesekkürler hocam. Tbytby05 arkadaşımız yardımcı oldu sağolsun. Aynı sorunu yaşayanlar olursa bilginiz olsun kredi kartınızdan parayı hesabınıza aktarmasını isteyin temsilciden, daha sonra tekrar kredi kartının ödemesini almalarını söyleyin hesabınızdan. Bu şekilde iadesini yapıyorlar günü gelmemiş taksitlerin faizlerini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 veya 1 den fazla kredisi (ev,araç,ihtiyaç) olupta kredisi onaylanan varmı arkadaşlar??
    Var ise maaşının yüzde kaçı (bu kredi dahil) gitmiş oluyor?

    Başvuracaklar için en azından bir fikir sahibi olunabilir
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.