Şimdi Ara

Ziraat Bankası Süper Şube - Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
6
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ziraat Bankası Süper Şube ile ilgili olarak forumda yaptığım aramalarda bir ana konu olmadığını gördüm. Bu sebeple bu konuyu açıyorum.


    Ziraat Bankası Süper Şube nedir?



    https://www.ziraatbank.com.tr/tr/super-sube/ziraat-super-sube-hizmeti-basladi



    https://www.ziraatbank.com.tr/tr/super-sube/ziraat-super-sube-nedir



    Alıntı

    metni:
    SÜPER ŞUBE FIRSATLARI
    Ziraat Yatırım'da yeni hesap açan Süper Şube müşterilerini Hisse Senedi Alım /Satım komisyonu onbinde 6 olarak uygulanmaktadır.Kampanyadan 29.12.2023 tarihine kadar Ziraat Yatırım'dan yeni hesap açan müşterilerimiz yararlanabilecektir.Süper Şube müşterilerimize özel; kampanya şartlarını sağlayan 31.08.2023 tarihine kadar tek seferlik Ücretsiz, Faizsiz, 10.000 TL'ye ve 6 ay vadeye kadar Taksitli Nakit Avans kullanım imkanı sunulmaktadır.
    Kampanya şartlarını sağlamak için aşağıdaki ürünlerden en az 3 adedine sahip olmak gerekmektedir.Gecikmiş ödemesi bulunmayan Bireysel Kredi,Bireysel Kredili Mevduat Hesabı,Bankamızdaki hesabınızdan ya da Bankkart'ından verilmiş 2 adet Otomatik Ödeme Talimatı,Bankkart(Kredi Kartı).
    Kampanyadan 31.08.2023 tarihine kadar teslim alınan kartlar ile yararlanılabilecektir. Kampanyadan Bankkart Mobil, Ziraat Mobil, İnternet Şube ve ATM kanallarımızdan yararlanılabilecektir.Süper Şube müşterilerinin kur değişimlerine karşı birikimlerini koruyarak faiz getirisi sağlayan TL ve YP Dönüşen Kur Korumalı Vadeli Mevduat Hesap açılışlarına +%5 ilave faiz oranı uygulanmaktadır.Kampanyadan 31.08.2023 tarihine kadar yeni kur korumalı hesap açan müşterilerimiz yararlanabilecektir.Süper Şube müşterilerine özel aylık 277 TL ve üzeri ödeme yaparak, giriş aidatsız,1 yıl ücretsiz Antivirüs Yazılımı hediyesi ile Süper Bes planı şubelerimize gitmeden dijital kanallarımız aracılığıyla hızlı ve kolayca yapılabilmektedir. Süper Bes planının diğer avantajları:Yönetim Gider Kesintisi, her yıl boyunca aylık asgari brüt ücretin %1'i ,Ara Verme Kesintisi, her yıl boyunca aylık asgari brüt ücretin %3'ü,Çıkış Aidatı, aylık asgari brüt ücretin %30'u, olarak uygulanmaktadır.Ayrıca Türkiye Hayat Emeklilik A.Ş.'nin Yaşam Kulüplerim ayrıcalıklarına sahip olmaktadırlar.


    Alıntı

    metni:
    SÜPER ŞUBE PLATİN AVANTAJLARI
    Süper Şube müşterilerinin 1 ay boyunca ''Süper Şube Platin Müşteri'' kriterlerinden en az 5 tanesini gerçekleştirmesi halinde sunulan avantajlar katlanarak artmakta ve Süper Şube müşterilerimiz bir sonraki ay süresince ''Süper Şube Platin Müşterisi'' olmaktadır.Dijital kanallardan gerçekleştirilen EFT/FAST/Havale işlemlerinde masraf alınmamaktadır.Bankkart kredi kartı özelliği ile yapacakları aylık 5.000 TL'ye ulaşan alışveriş harcamalarına 25 TL ilave Bankkart Lira verilmektedir. (Ek kartlar dahil) (İlgili ay içerisindeki toplam kredi kartı cirosu)İnternet veya mobil bankacılıktan açılan yeni vadeli TL mevduat hesaplarına ek +%2 oranı uygulanmaktadır.


    Alıntı

    metni:
    SÜPER ŞUBE AVANTAJLARI
    Süper Şube müşterilerine kart aidatı yansıtılmamaktadır. (Ek kartlar dahil)Kredi kartından yapılan işlemlerde 4 taksite kadar ücretsiz sonradan taksitlendirme yapılabilmektedir.İnternet ve mobil bankacılıkta Ziraat Bankası hesapları arasında gerçekleştirilen para transfer işlemlerinden masraf alınmamaktadır.İnternet ve mobil bankacılıktan gerçekleştirilen EFT/FAST işlem masraflarında %50 indirim uygulanmaktadır.Dijital kanallardan gerçekleştirilen Havale/EFT/FAST işlem limitleri %50 oranında yükseltilmiştir.Süper Şube hizmet modeline geçildikten sonra, internet şube veya Ziraat Mobil'den açılan yeni vadeli TL mevduat hesaplarına +%1 faiz oranı uygulanmaktadır.ATM'lerden günlük para çekme limitleri %50 oranında daha yüksek uygulanmaktadır.Tüm Ziraat Bankası Şubelerinden para çekme işlemlerinden masraf alınmamaktadır.Tüm kamu ATM'lerinde işlem limitleri dahilinde para çekme ve para yatırma işlemlerinden masraf alınmamaktadır.


    Alıntı

    metni:
    SÜPER ŞUBE PLATİN MÜŞTERİSİ NASIL OLURUM?Süper Şube müşterilerinin 1 ay boyunca aşağıda belirtilen işlemlerin en az 5 tanesini gerçekleştirmesi halinde bir sonraki ay süresince ''Süper Şube Platin Müşterisi'' olmaktadır.İlgili ay içinde;Kredi kartı veya banka kartından toplam 3.500 TL harcama yapılması (Ek Kart Dahil),Bankkart Mobil uygulamamıza 1 kez giriş yapılması,Kredili Mevduat Hesabının en az 1 kez kullanılması,En az 1 adet QR kodla alışveriş işleminin gerçekleştirilmesi,En az 2 adet fatura veya kredi kartı otomatik ödeme talimatının gerçekleşmiş olması,En az 1 adet düzenli ödeme talimatının gerçekleşmiş olması,Ödemeleri düzenli yapılmakta olan bireysel kredi bulunması,Tahsil edilmemiş borcu/primi bulunmayan Hayat Dışı Sigorta veya BES (Bireysel Emeklilik Sistemi) ürününe sahip olunması,Maaş ödemesinin gerçekleşmesi,Başak Hesap'tan en az 500 TL'lik işlem yapılması.
    Bir önceki ay; Ortalama 1.000 TL vadesiz mevduat bakiyesinin bulunması,Ortalama 25.000 TL vadeli mevduat bakiyesinin bulunması,25.000 TL yatırım hesabı bakiyesinin bulunması.


    Alıntı

    metni:
    SÜPER ŞUBE İLE NASIL İLETİŞİME GEÇEBİLİRİM?Ziraat Süper Şube müşterisiyseniz:0212 392 92 92 numaralı telefondan Süper Şube Müşteri Temsilcisi veya Müşteri İletişim Merkezi'ndeki Müşteri Temsilcisi ile iletişime geçebilirsiniz.Ziraat Mobil'den Süper Şube-Talep/Belge Gönderimi işlem adımlarını takip ederek taleplerinizi ve belgelerinizi Süper Şubeye iletebilirsiniz.



    Ek: Ayrıca forumda şöyle bir konusu daha var ama farklı bir bölümde.


    https://forum.donanimhaber.com/ziraat-bankasi-super-sube--155200925








  • Önemli not: Süper şube müşterisi olursanız, mevcut ibanınız değişir.

  • Enpara benzeri bir olay. Kart aidatı yok, para transferi (bazı durumlarda ücretsiz) vs.

    Ama bazı işlemleriniz icin şubeye çağırıyor. Örneğin kmh limit arttırımı, kredi kartı limit arttırımı veya başvurusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evenko -- 17 Ağustos 2023; 1:34:12 >
  • evenko kullanıcısına yanıt

    Ziraat

    - Şubeye davet etmeyi severim.  

  • yapılan işlemi bile hedef tablosuna işleyemeyen bir bankadan süper işler beklemek...

  • İşten kovulduktan sonra ilk işim ziraat şubeye geçmek oldu. İban değişti ziraat hesaplara para transferi yaparken işlem ücreti kesmiyor. EFT yaparken 21 kuruş kesiyor. Papara ziraat hesabına gönderiyor ordan da diğer banka hesabıma atıyorum. Ziraat şubeye geçmeden önce bankamatik kartım yoktu kart başvurusu yaptım.



    Kredi kartı alamıyorum. Kmh almıyorum. Ziraat benden fazla para kazanmasın hesapta para bile tutmuyorum. Nkolay ve enpara önceliğimdir. 

  • 10 bin tl 6 ay taksitli nakit avans için kmh ve kredi kartı mevcut.

    kredi veya 2 otomatik ödeme mi gerekiyor şartları sağlamak için.

  • Süper şubeye geçtim. Önceki iki Vadesiz Hesabım, ibanim falan duruyor. Ibanin Değişmesi, o Vadesiz hesapların(şubelerin) görünmeyip super Şube yazması gerekmiyor muydu? Iban değiştiyse de süper Şube ibani nerede yazıyor?
  • Saiph kullanıcısına yanıt

    ziraat hesabı bendede varmış haberim yok pandemide kredi çekmiştim galiba o zaman hesap açmışlar


    e devlette görünüyor ama ne iban biliyorum nede atm kartı var


    icralık olmuştum neden kapatmamışlar acaba hesabı enpara zaten kullanıyorum herşey ücretsiz


    şubeye gidip ziraat hesabını aktifleştirsem mi yoksa kapattırsam mı bilemedim

  • Birden fazla TL vadesiz ibanı açılıyor mu
  • ziraatın mobil uygulamasını geliştirmesi gerekiyor fon alıyorsun borsa da hisse alıyorsun doğru düzgün bilgi göstermiyor çok kullanışsız. Elimdeki hisseleri toplam varlıklarım içinde bile göstermiyor sanki maddi değerleri yokmuş gibi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.