Şimdi Ara

Ziggs'in adc rolündee oynanması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meteora44

    Bence gayet mantıklı bi seçim, büyücü+suikastçı güncellemelerinden sonra adc ler çöp oldu. Ziggs hasar ve kaçma mekanikleri bakımından gayet uyumlu koridora

    +1
  • Bayadir oyunda yokum ama ziggs her zaman oynanabilir olmuştu safe pick zaten.Adc yerine almak ise fazla riskli bence.Qsunda kacmak kolay.
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen hala Ashe LCS ban Caitlyn direk ban adcler çok güçlü demeye devam ediyor musun? İnan diyorsan oturduğum yerde kahkaha atıcam. Oyunda broken bir rol arıyorsan aradığın şey adcler olmamalı git bak bakalım top lanerlar ne yapıyor veya git bak jungle rolü ne alemde support bile daha efektif adclerden (Zyra,Miss Fortune,şimdi yeni yeni Lux,Ziggs ikilileri) kaç tane profesyonel oyuncu çıktı açıklama yaptı ad carryler hakkında dedikleri ortak şey ne biliyor musun? Bilmiyorsan açıklayayım adclerin öncelikli görevi ölmemek diyorlar uygun bir menzilden hasarını vermeye oynamalılar dediler bu sezon için. Sezon 6 güncelleme geldikten sonra adclerin hasar potansiyelleri % kaç artmıştır Allah'ını seversen! Sadece oyundaki bir çok carry değiştiği için insanlar hypelandı ve her koridorda adc denemeleri başladı bunların olması normal keza asassin reworkü olduktan sonrada top lane de Talonlar falan gördük ama ne kadar süre çok kısa bir süre bu durumda bunun gibi bir durum aslında. Senin bir main orta koridor oyuncusu olarak canını sıkmışlar ki haklı mısın haklısın bir çok hero orta koridorda çöp durumda ve ap carry denilen tanım aslına bakarsan eski efektifliğinde değil ama hala orta koridorun broken picklerinin olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu. Elonu bilmiyorum ben şuan westte accountumu p5e kadar kastım ve kasana kadar gördüğüm en net banları yazayım sana ve bunların koridorlarına dikkat etmeni istiyorum en çok banlananlardan,banladıklarımdan başlıyorum; Syndra,Yasuo,Cemille,Lee Sin,şu sıra Ziggs,Vayne vb dikkat et bu banlanan herolardan 3 tanesi mid lane oynanabiliyor hadi Ziggs'i bottomda oynanmasın diye banlanıyor diyelim ki öyle 2 tanesi net mid lanede oynanabilen ve gerçekten broken sayılabilen herolar diğerleri hakkında açıklama yapmayacağım zaten Vayne banlanıyor diyebilirsin bunun sebebini açıklayayım Vayne fazlasıyla beceri isteyen bir hero bir süre sonra tabi ki vurduğunu patates ediyor ben bu halini ne kadar çok beğenmesemde durum bu şekilde ama oyundaki jungle faktörüne göre şekillenebilen bir hero Vayne early pressure ile Vayne'i disable edebiliyorsunuz ama bu durum Syndra için böyle değil Syndra'yı camplasanız bile 1 item aldığında Q-R combosuyla ad carry karakteri ya öldürür ya %10 can bırakır eğer ki hex drinker vari bir defansif eşyası yoksa bunu çoğu kez yaşadım hatta oyunu takip ediyorsun diye biliyorum streamlerde de denk gelebilirsin one shot ile adc tekleyen kasamamasına rağmen bir sürü Syndra görmüş olman lazım neyse benim diyeceklerim burada bitiyor yazının başında kahkaha atarım dedim ama seni aşağılamak için söylemiyorum bu yazdığımı gözünü açıp dikkat etmen lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khet -- 10 Ocak 2017; 19:49:44 >




  • adc oynarken syndra çarından r yiyip ölmektense botda ziggs oynamak daha mantıklı
  • Khet kullanıcısına yanıt
    Hala oyunu tek bir role indirgeyip onu zayıf görmen komik. Senin dediğin durumu şampiyon gruplarından zayıf olan her şampiyon çekiyor. Ashe zayıf, Caitlyn şuan op durumda. Sebebini açıklamayacağım şimdi dalga geçmek isteyen varsa gelsin dalgasını geçsin açıklasın onların oyun bilgisinden faydalanalım. S6 adc sezonuydu bunu kimse inkar edemez özellikle 5.sezonun sonunda gelen adc güncellemesiyle açığa çıkmıştı. Şuan adcler ne güçlü, ne güçsüz. 10. dkde bot lane 5 olmasının sebebi adclerin zayıflığı değil ilk kule kanının verdiği altın miktarı ve snowball olma durumu, ayrıca drake üstünlüğü de ele geçiriliyor. Güçlü adcler var Vayne, Twitch (15.dkde 2 itemle 1v3 atıyor), Jhin, Draven. Ama güçsüzler de var. Fakat S6 başı ve ortasında bu durum çok vahimdi. Nerdeyse bütün adcler iyiydi. Şimdi bu durumda adc metası demeyecektim de ne diyecektim?

    Sen adclerin hasar potansiyeline falan bakmayacaksın, adclerin item çeşitliliğine, tank ve mage itemlerinin nerflerine bakacaksın. Ayrıca 6.9da gelen ap nerfleri ve burst şampiyon nerfleri net bir şekilde o zaman adcleri op yaptı. Birçok yerde adclerden bıktığını yazıyordu insanlar. İstersem araştırıp da bulurum çok zor bir şey değil. Ama bu işlere artık kafa yormak istemiyorum.

    Verdiğin güçlü şampiyon örnekleri doğru amaaa saydığın şampiyonlar bir şampiyon grubuna girmiyor her şampiyon grubundan örnek vermişsin. Şuan ne büyücü metası diyebilirsin (çok zayıf durumda olanları da var) ne adc metası ne de tank metası her şampiyon grubundan güçlü ve güçsüz olanlar var. Büyücüler sayıca fazla olduğu için daha fazla güçlü büyücü şampiyon bulunabilir bunda bir sorun yok. Güçsüz olanları da var herkes biliyor zaten.

    Vayne, Syndra karşılaştırması doğru ama madem Vayne, Syndra'dan daha zor bir şampiyon öyleyse daha düşük kazanma oranına sahip olması gerekmez mi? (Vayne'nin kit problemi var net) Syndra'yı yeterince biliyorum, EU CS maçlarının hepsini izledim 23 civarı maçta oynandı 19unu kazandırdı seçildiği takıma. Bu gerçekten aşırı saçma bir oran ki öyle aman aman bir nerf de vermediler. Hala 20% gibi yüksek ban oranına sahip.

    Ama dediğim gibi Zyra, Syndra ve Ziggs aşırı saçma durumda diye büyücü metası diyemezsin. Tanklardan da Poppy, Maokai, Singed güçlü. Ya da üst koridordan tank assassinlerden Fiora, Riven, Camille vs. Evet Ziggs botta oynanıyor ama Corki de midde? Evet Corki'yi daha önceden midde görmedik değil biraz mid şampiyonuna evrildi ama Ziggs neden bot lane şampiyonu olmasın?

    Sırf düzgün sorup, aşağılamadığın için cevap verdim yoksa bu forumdaki çoğu kişi beynine oksijen gitmediğinden kafayı yemiş. Bana mantıklı şekilde görüş bildirip, dalga geçmeyecek kişiye cevap veririm sorun yok bunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 17 Ocak 2017; 5:29:51 >




  • Artik otomatik doldurdan alt geldiginde yaptigim pick.Bolca kufur yesem de 7 win 1 lose

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.