Şimdi Ara

Zico: 'Her geçen gün daha iyi oluyoruz'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknik Direktörümüz Zico, takımımızın her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi.
    Zico, Shakhtar Donetsk ile yaptığımız hazırlık maçının ardından FB TV'ye yaptığı açıklamada, sezon başında olmamıza rağmen, her geçen maç daha iyi oynadığımızı belirterek önümüzdeki sezon da iyi işler başaracağımıza inandığını ifade etti. Zico, bu akşam ilk kez Fenerbahçe forması giyen Roberto Carlos ile ilgili bir soruya ise şu yanıtı verdi: ''Onun yapabileceklerini biliyoruz. Zamanla takıma alışacak. Tecrübeli bir oyuncu inanıyorum ki, Fenerbahçe taraftarlarına güzel günler yaşatacak."
    Zico Uğur Boral ile ilgili bir soruya ise ''Uğur Boral, yeni sezon hazırlıklarından bu yana gayet iyi performans sergiliyor. Bu sene bizim için çok yararlı olacak'' derken, duran toplarla ilgili bir soruya, ''Duran topları iyi değerlendirdiğimizi söyleyemeyiz. Bunları yapamıyorsak çalışmak zorundayız. Duran topları en iyi kullanan oyuncumuz Alex bugün oynayamadı. Haftaya bizimle birlikte olacak. Bunu eksikliği çalışarak gidereceğimizi düşünüyorum'' diye yanıt verdi.
    Uğur Boral ise attığı gol için, ''Önümde seken topa vurdum ve çok güzel gol oldu. Hocamız da sürekli bizim şut atmamızı istiyor. Gol attığım ve uzun bir aradan sonra stadımızda Fenerbahçe taraftarıyla birlikte olduğum için mutluyum. Bugün güzel bir ortam yarattılar. İnşallah, böyle devam eder ve büyük başarılara imza atarız'' diye konuştu.

    www.fenerbahce.org







  • Geçen sene transferler geç yapıldı ve hocanın ilk senesi diye sabır dedik ama bu sene takım gibi oynayan bir FB istiyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.