Şimdi Ara

Zenne Ayakabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Zenne Ayakabı


    Ayakkabı bayanlar için en şık aksesuarlardan birisi. Yeni modaya ve yeni sezona ayak uydurmak bayanların en önem verdiği nokta. Zenne Ayakkabı bayanlar için birbirinden güzel ve şık Bayan Ayakkabı Modellerini sizler için en uygun fiyatlara sunuyor. Topuklu Ayakkabı, Babet, Çizme ve diğer modeller için birbirinden güzel seçenekleri sizlere "sunuyor.Zenneayakkabi.com kaliteyi ve yeni modayı en ön planda tutuyor.Yüzlerce çeşit ve kalitenin buluştuğu ayakkabılar bayan müşterilerin beğenilerine sunulmuş durumda.

    Sitede her türlü ödeme seçeneği mevcut. 6 Bankanın sanal posu ve 12 aya kadar taksit imkanı, Kapıda ödeme ve Paypal gibi ödeme seçenekleride bulunuyor. En uygun fiyat garantili olan sitede bir çok üründe kargoda ücretsiz.256 Bit SSL Şifreleme Teknolojisi ile korunan zenneayakkabi.com, kişisel bilgilerinizi güvenle vereileceğiniz bi alt yapıya sahiptir.

    Tüm soru, öner ve eleştirilerinize açık olan sitemiz , sorunlarınızı ve önerilerinizi en kısa zamanda çözüme kavuşturmayı misyon olarak benimsemiş durumda.Gönderilen tüm ürünlerin faturalı olması güvenli ve kalite bir alışveriş yaptığınızın kanıtıdır.

    Bizlere her durumda info@zenneayakkabi.com'dan ulaşabilirsiniz.


    Zenne Ayakkabı sizlere iyi alışverişler diler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasy -- 12 Mayıs 2013; 0:59:07 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.