Şimdi Ara

zenfone 2 wipe cache yaparken dondu telefon açılmıyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşımın zenfone 2 telefonuna wipe cache partition yapıp peşine factory reset yapıcaktım fakat wipe cache yaparken telefon dondu 10 dk bekledim wipe cache tamamlanmadı bende telefonu kapatıp yeniden açtım telefonu recovery modda açıyorum normal boot da yapsam fastboot da yapsam yada recovery moda almaya da çalışsam hepsinde ölü android çıkıyor ve error yazıyor bu error yazan android logosu sürekli kapanıp açılıyor. Lütfen bana yardım edin arkadaşıma karşı mahcup olucam. Telefon brickmi oldu acaba ayrıca usb hata ayıklama kapalı telefonuda açamadığım için ayıklamayı devreye alamıyorum. sanki telefonda boot sorunu var gibi bootloader version: unknown diye bi ibare var ayrıca. telefon rootlu değil bu arada.



  • Brick olmuş. Dün de aynı şey benim başıma geldi. Babamın discovery'ye wipe data yaparken telefon elimden düştü kapandı. Sizdeki gibi açılmadı.



    Zenfone 2 stock romunu yükleyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zenfone 2 stock rom yükleyeceğim fakat bilgisayardan telefona nasıl bağlanacağım onu bilmiyorum. Yardımcı olabilecekmisiniz.
  • arkadaşlar sorunumu vusal.maestro arkadaşımızın unbrick konusunu inceleyerek çözdüm çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.