Şimdi Ara

Zelda'yı sevmek istemek ancak ısınamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    birkaç aylık nintendo switch lite sahibiyim. cfwli konsolum mevcut.zelda'nın en sondan bir önceki oyununda yaklaşık üç saat geçirdim ancak üç aydır yüzüne bile bakmıyorum, hem oynamak istiyorum ancak içine çeken bir şey olmadı. knight online, diablo gibi oyunların fanatiğiyim. sevebileceğimi biliyorum ancak, sanıyorum ki oyunda ki fazla serbestlik beni içine çekmedi. haritada oldukça fazla gezindim ancak bir yerden sonra ne yapacağımı da bulamadım. hep dönüp dolaşıp aynı yerlere geldiğimi görüyorum.


    bu konu da benimle aynı durumu yaşayan var mı, daha önemlisi tavsiye verebilecek var mıdır? ben de oyunu çok sevmek istiyorum ancak sevemedim.




  • Zelda için verilebilecek tavsiye, oyunu bitirmen lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30+ isen daha farklı oyunları deneyebilirsin.

  • Hocam zelda oyunlarına 30 yaşında başladım çoğunu oynayıp bitirdim. Tabiki zevk meselesi. Fakat özellikle zelda botw da haritanın tamamını gezmeniz çnerilmez harita çok büyük adamlar yollar yapmış yolları talip ederek hikayeyi takip ederek oynamak gerek diye düşünüyorum 100 shrine açtım aslında gezecektim ama biranda kaleye girdim ve oyunu bitirdim 80 saatte bitirdim pcde 4k oynamıştım. Zelda minish cap var mesela 7mb gameboy oyunu o 7 mb a neler sığdırmışlar inanamazsınız.. Link between mesela beni benden aldı iki dünya arasında gidip gelme.. Link awakening de harita küçük ama içinde bir sürü zindan ve ek işler olması bayılmıştım hala oynamadığım oyunları var oynamak için zaman oluşturmaya çalışıyorum mesela ocarina of time zamanında gelmiş gmiş oyunlar listesine girmiş harbi hakkını veriyor bence bir kaç video izle gerçekten oynamak istiyorsan gaza gelebilirsiniz.. Ama zelda oyunları oynadıktan sonra bana diğer oyunlar gerçekten boş geliyor keyif alamadım. Tlou 1-2 gow son oyun hariç tüm oyunları bitirdim evet zevkle oynadım fakat zelda lar farklı özel oyunlar bence..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Sol ustte yaziyor aslinda ne yapman gerektigi ama GTA gibi oklarla gostermiyor. Zorlamamak lazim sevmiyorsan. Bende cok denedim sevmeyi. 20 saat oynadim ama cidden hic merak etmiyorum ne olacagini. Zelda’nin aynisini Ubisoft yapti fenxy rising diye. Onu bitirdim mesela. Hem hikayesi hikaye hemde bildigimiz oyunlar gibi bir gorev sistemi var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.