Şimdi Ara

Zayıflamak için Spor önerisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yoğun bir tempo uygulanarak kısa sürede zayıflamaya yönelik bir çalışma yapmak istiyorum. 400 tl bütçe var. Ekipmandır veya salon sporuysa aylık aidatı gibi harcamalar ile bütçeme uygun her şeyiyle tamam bir şekilde spora başlamak istiyorum. Var mı öneriler? Ayrıntılı olmasa bile ufak bir bilgilendirme ile hangi spor-neden diye açıklarsanız sevinirim.



  • Yüzme olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor salonuna yazıl
  • kondisyon bisikleti ile birde iyisinden atlama ipi al, sağlıklı beslenmeyle de rahat 10-20 kilo verirsin ;)
  • Ağırlık çalış, kas oranını artır, kas miktarın ne kadar fazlaysa o kadar fazla kalori yakarsın, ek olarak haftada 2 3 gün HIIT kardio yap, HIIT yap diğer turlu işe yaramaz. HİİT kardıo bılmıyorsan googleden arat.
  • Koş, bisiklet sur diyet yap. Bu kadar basit bir şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzme sıkıntı denemeye çalıştım eylülde çok laga lugası var. Bisiklet sür diyen arkadaşa diyorum ki; boy uzun öyle her bisiklet olmuyor fiyatlara baktım biraz tuzlu. bütçem 400 tl. Spor salonlarında bir istikrar göremiyorum o disiplin yok. ilk gün aletleri gösterip bir daha ilgilenmiyorlar. Tamam elbette insan kendi disiplinini kendi oluşturur ama kalabalık bir ortamda tek başıma yapamam. Yani tek başıma olsam salonda sıkıntı olmaz da öyle işte. İp atlamayı düşünebilirim. Şu Cardio olayında koşu moşu mu var ayakkabı alet edevat veya şortu mortu aksesuarları nelerdir bilgi verebilirse..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nieuprzejmy -- 7 Aralık 2014; 15:47:25 >
  • gencvefit.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nieuprzejmy

    Yüzme sıkıntı denemeye çalıştım eylülde çok laga lugası var. Bisiklet sür diyen arkadaşa diyorum ki; boy uzun öyle her bisiklet olmuyor fiyatlara baktım biraz tuzlu. bütçem 400 tl. Spor salonlarında bir istikrar göremiyorum o disiplin yok. ilk gün aletleri gösterip bir daha ilgilenmiyorlar. Tamam elbette insan kendi disiplinini kendi oluşturur ama kalabalık bir ortamda tek başıma yapamam. Yani tek başıma olsam salonda sıkıntı olmaz da öyle işte. İp atlamayı düşünebilirim. Şu Cardio olayında koşu moşu mu var ayakkabı alet edevat veya şortu mortu aksesuarları nelerdir bilgi verebilirse..

    Salonda disipline olamıyosan hiçbir yerde olamazsın kiloda veremezsin. Bu tamamen senle alakalı bir şey. Oyle abuk sabuk internetten araştıracağım yok şu kadar zamanda şu kadar kilo garantisi falan diyen programlarla da olmaz bu iş. Eğer disipline olursan sadece diyet yaparak ve koşarak çok kısa surede kilo verirsin. Olamazsan babanın spor salonu olsun gene veremezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • siteyi deneyeceğim. Teşekkür ederim.

    Ayrıca ben son 3-4 senede kilo alan biriyim daha önce uzun süre sporla uğraşmış fit biriydim. Salonda Vücut geliştirme ve birazda fitness var. Ama ağırlıklı olarak vücut geliştirme var ki ben o sporu yeterince samimi bulmuyorum. O spora ısınamayan birisi illa spor yapamaz kisvesi altında soğutulmamalı. Çok çeşit var spor dallarına baktığımızda. Golfçüsünden tenisçisine kadar bu insanlar body building yapmıyor diye spor disiplininde kopacak hiç alışamayacak diye kaide yok. Türkiye'de sadece salon sporlarında disiplin var anlayışı olduğu için hiçbir başarımız yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nieuprzejmy -- 7 Aralık 2014; 15:55:45 >
  • Bisiklet derdim ama bütçen az. O yüzden koşu diyorum. Organizasyonları takip et bir sürü koşu yarışı yapılıyor ülkemizde gerek belediyeler( Çayırova koşusu vs) gerek özel şirketler (Run İstanbul, NBalance vs) tarafından. En kötü ayda 1 koşu oluyor. Bunlar haricinde kendin sabahları çıkıp koşabilirsin Koşu kıyafeti ve ayakkabılar için 400 TL yeterlidir.
  • ip al ve yüzmeye git yeterli.
  • Nieuprzejmy kullanıcısına yanıt
    kürek sporu yapabilirsin
  • Öyle yarışmalara katılma veya organizasyon olayı bana ters. Bireysel bir uğraş olsun istiyorum. Koşu şu an aklıma yattı biraz araştırma yapıyorum. Sanırım bütçeme de uygun. Teşekkür ederim herkese tavsiyeler için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce bundan aldım, efor sarf ettiriyor ayrıca sağlam geldi bana malzeme yapısı. Öneririm.
    http://www.hepsiburada.com/liste/altis-moment-eliptik-kondisyon-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporaltis914&categoryId=407474&SKU=SPORALTIS914
  • tabiki de tenis. 200 tl ye baslangic raketi aliyorsun, belediyenin sahalarina da ucretsiz kayit.. bu kadar.. gitsin kilolar.
  • Set alıp evde çalışmak ve açık havada koşmak
  • Zayıflamak için yapılacak en güzel şey yürüyüştür arkadalar.. 1 Saat boyunca her gün yoğun tempo ile yürümeniz durumunda inan ki altı ay sonra istediğiniz kilo da olabilirsiniz.. Yok diyet, yok bilmem ne, bunlar faso fiso.. Çok kilo alan ve bu kiloları yürüyüş ile veren birisi olarak, bu tavsiyemle bir çok kişinin de kilo verdiğini gördüm.

    Yoğun tempo yürüyüş her zaman iyidir, ve az yemek.. Yediğin yemeğin sadece azını yiyeceksin..

    Çok basit aslında, biz zorlaştırıyoruz her şeyi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.