Şimdi Ara

Zayıflamak için krom gerekli midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Krom kapsülü kullanmaya başladım.Vücudun insilün dengesini sağlıyormuş.Bu denge bozulduğunda kilo vermek zorlaşıyormuş.Konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa lütfen yazsın.



  • krom bir mineraldir, ve uzun yıllardır şeker hastalığı gibi şeker regülasyonu bozukluklarında, tedaviye yardımcı olması açısından güvenilir bir şekilde kullanılır. bazı ilaçların içinde vardır. bir de, krom pikolinat tabletleri şeklinde mineral desteği olarak da bulunabilir.

    Krom ne işe yarar ilk önce bunu anlatmak gerekiyor; krom kan şekeri regülasyonunun düzenlenmesine yardımcı olduğu için, herkesin kullanmasına gerek yoktur, ve birincil etkisi zayıftlatmak değildir. kısacası krom kullanmadan da insan zayıflayabilir.

    krom sadece yemekten kalktıktan hemen sonra, tekrar acıktım, çok aç hissediyorum diyen kişilerin alabileceği yardımcı bir mineraldir. eğer yemekten kalkar kalkmaz ya da hemen sonra kendinizi çok aç hissediyorsanız bu ilerde şeker hastası olacağınızın göstergesi olabilir ve, bence o zaman bir diyetisyene başvurarak, beslenme tedavisine ve gerekiyorsa (zaten gerekiyorsa diyetisyen sizi yönlendirecektir) bir de dr'a danışarak, düzgün bir ilaç tedavisine ve başlayın. krom sadece yardımcı bir üründür ve yetersiz kalabilir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.