Şimdi Ara

zayıflamak için bahane kalmadı artık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok kilolu biri değilim. 26 yasindayım. Son 4 Yılda tam 14 Kilo aldım geçirdiğim sağlık sorunları neticesinde Kullanmış olduğum ilaçlardır.. Tuberkıloz tedavisi gorudm .
    Artık Kilo vermek için bahane üretmeye gerek var yok. 21 yüzyılda yaşıyoruz. Bugünden itibaren günde sabah ve akşam spor yaparak Zayıflamaya karar verdim.

    Elimden geldiği kadar Başarıya çalışacağım.

    Evimde koşu bandı ve kondisyon bisikleti var.
    10 dakika koşu bandı 1o dakika bisiklet daha sonra bir tekrar daha toplamda 40 dakika efor swrfettıktın sonra sınav mekik diğer hareketleri yapmayı planlıyoruz.


    Şu anda 85 kiloyum ilk idmanı yaptım buraya motive olmak için yazıyorum. Her gün sabahki kilolu buraya yazmak istiyorum. Bu yolda beni destekleyecek veya tüyo verebılecek arkadaşlar yazarsan sevinirim iyi çalışmalar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Spor zamanı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayıflamamak için bahane kalmadı artık??
  • Zayıflamak için bahane kalmadı artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim eğer zayıflamak istiyorsan öncelikle beslenmene dikkat edeceksin, zayıflama ve forma girmenin %75'i beslenme...
    Ben hiç spor yapmadığım halde 3 haftada beslenmeme dikkat ederek 8 kilo verdim. Ama tabi ki sporda gerekli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OKTAW -- 19 Mart 2014; 14:13:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sporun yanında diyet yapmanı da tavsiye ederim.
  • Diyet olarak ekmek yememeye dikkat ediyorum. Yaglıyemekler yememeye dikkat ediyorum. Bugün mesela sabah spordan sonra 1 tane yumurta 1tane domates biraz à yeşillik ile yedim. Öğle yemeğinde tavuk şiş ızgara söyledim. Akşam yemeği yemıyecegım tabi gün içinde de Bir kaç bardak çay içtim. Akşam yemeği yememek için direniyor şu anda..

    Diyet deyince benim aklıma başka birşey gelmiyor, diyet listeleri benim aklımı.karıştırıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksam yemegi yemedigin zamanlar cok uzun sure vucuda birsey girmemis oluyor. Metabolizmayi yavaslatir diye dusunuyorum. Aksam yemegi yemedigin zamanlar 2.5-3 saat arayla iki tane ceviz ici yersen daha kolay sonuca ulasmis olursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah akşam spor yaptım Bugün dayanamadım kiloda düşüş yaşadım ancak bunu Kilo kaybı olarak değilde Gereksiz şişliğin vücuttan atılmasıbolaral görüyorum. Bugün yemeği kaçırdım biraz dayanamadım. Neyse Spor yapmak için fazla yedim yapsam. Mi diye düşünüyorum.

    FAZLA YEMEK YEDIKTEN SONRA SPOR YAPMAK ZARARLI OLURMU.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spora devam.Kilo 83

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra spor yapılırdı ya .. Ama yapmam lazım. Spor zamanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyetarkadasim.com adli siteyi incelemenizi tavsiye ederim. Bu zayıflama isi tamamen kalori takibinden ibaret.saglikli besinlerle almaniz gereken kaloriden daha az aldiginiz sürece zayiflarsiniz.bu site bu konuda on numara is görüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 günlük aradan sonra bugün tekrar çalışmaya karar verdim.
  • kaan_ kullanıcısına yanıt
    şekeri ve tuzuda azalt hatta kes.inceldiğini göreceksin
  • Hafta sonları hariç hafta ıcıde 3 gün spor yaptım aksam yemeklerine dikkat ettim şu anda 4 Kilo verdim inanılmaz rahatladım. Bu hafta sporda devam yazan öneride bulunan arkadaslara teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok aşırı kilolu sayılmazsın. 10 Kilo versen ortalama kendini toparlamış olursun.

    2-3 ay azimli çalışırsan eminim istediğin gibi olacaksın.

    Şu linkte bazı programlar var okumanı tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VipNesil

    Çok aşırı kilolu sayılmazsın. 10 Kilo versen ortalama kendini toparlamış olursun.

    2-3 ay azimli çalışırsan eminim istediğin gibi olacaksın.

    Şu linkte bazı programlar var okumanı tavsiye ederim.

    Teşekkür ederim linkteki kontrol edeceğim. Dediğiniz gibi 75 kilolara inmek istiyorum bakalım hayırlısı zaten oraya kadar gelebılırsem sporuna alışkanlık haline getirmiş olurum devamı gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle zayıflamanın altın kuralı beslenmedir. Beslenme düzelmediği sürece spor geçici çözüm olacaktır.

    Öncelikle 4 kilo vermen bir hafta için oldukça fazla. Zaten 4 kilonun 4 kilosunuda yağdan vermediğine emin olabilirsin. Öncelikle metabolizma nasıl çalışır bunu bilmek öğrenmek gerekir. İlk etapta metabolizma biriktirmiş olduğu suyu azaltır (Not: Bazen tam tersi suyu daha fazla tutmada oluşabilir bu kişiye göre değişebilir.) Ve metabolizma enerji olarak kullanabileceği birincil enerji kaynağı olanı glikojeni kullanır. Eğer siz karbonhidratı tamamen kestirseniz veya almanız gereken miktardan az aldıysanız, metabolizma proteinleri enerji kaynağı olarak kullanmaya başlar ki bu çok kötü bir durumdur vücut geliştirme sporuyla uğraşan profesyonel kişilerin korkulu rüyası dediğimiz katebolik etkidir bu. Eğer siz protein alımınıda az yapıyor iseniz bu kez mevcut kaslarınız enerji kaynağı olarak kullanılmaya başlar. Ve ortaya kas kayıplı bir kilo kaybı çıkar ki buda sarkmalar metabolizmanın harcadığı kalori miktarının düşmesi demektir. 2000 kalori alırken 1500 kalorilere düşersiniz ki bu ilerleyen yaşlarınızda tekrar kilo alacaksınız demektir. Bu kısa bilgilendirmeden sonra ne yapmanız gerektiğinizi anlatmak istiyorum. Öncelikle kardioyu max 50 dakika yapmalısınız daha fazlası yağ yakmaz kas yakar. Günlük anlamız gereken karbonhidrat miktarını hesaplayıp bulmalısınız Kilo başına 2 gramdır. Aynı şekilde proteinde kilo başına 1 gramdır. Kilo verme kas yapma işi öle basit işler değildir oldukça dikkatli olmalısınız. Aksi halde kansızlık oluştu yağ bezelerim oluştu oran buram sarktı gibi başlıklar açarsınız ileryen süreçte. Günlük 2.5 litre su içmeyi ihmal etmemelisiniz kaliteli karbonhidrat tüketmelisiniz glisemik indeksi düşük olanları makarna yulaf vb.

    Uzunca bir yazı oldu kusura bakma ama işin bilimsel açısınıda bilmenin önemli olduğunu düşündüm kolay gelsin umarım istediğin beden ölçülerine ulaşırsın :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.