Şimdi Ara

Zayıflama Hapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar zayıflama haplarıyla ilgili birkaç sorum olacak...

    lida, reductil isimli haplardan herhangi birini kullananınız varsa sonuçlarını yazabilir misiniz?

    söylenenlere göre kalp ve tansiyon rahatsızlığı bulunmayanlar bu hapları kullanabiliyor, bende bu hapları kullanmaya engel hiçbir rahatsızlık yok sizce kullanabilir miyim? kalıcı hasarlara yol açar mı? lidanın satışı hakkında bildikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar...

    reductil in bıraktıktan sonra kilo aldırdığı söyleniyor bu doğru mudur?

    arkadaşlar 9 hazirandan bu yana düzenli denebilecek yürüyüş yapıyorum ve en basit şekliyle yediklerime dikkat ediyorum. 10-11 kg civarında kilo verdim. ama şu an korktuğum bir şey, pes etmem. çünkü ruh durumum kötüyken ve stres altındayken olumlu düşünemiyorum hiç. ve direkt olarak yediklerime yansımasından korkuyorum. çünkü stres altındayken yeme alışkanlığı olan biriyim. ve bu yeme düzeninden vazgeçmekten korkuyorum. vazgeçmek de istemiyorum.
    (bu nedenle aklıma tamamen iştah kesen ve biraz daha hızlı kg verdiren zayıflama hapları geldi. diğer zayıflama haplarıyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar da bilgilerini paylaşabilirler)
    bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim, teşekkürler herkese şimdiden...







  • aslında sinirlilik uykusuzluk gibi yan etkilerinden çok çekiniyorum bu tür hapların, ama aklıma ideal kiloma inmeme yarayacak alternatif yol olarak geldi. dediğim gibi diyeti bırakmaktan korktuğum için. çünkü yarım kalsın istemiyorm.
  • Tek kelime: SAKIN !!!
  • karaciğerin iflas edebilir hee etmesede karaciğerin yorgunluğundan dolayı vücudunda kocaman yaralar oluşabilir ayrıca günlerce hastanelerde yatman gerekebilir

    yararından önce bunları duy bence
  • Yaşınızı kilonuzu ve cinsiyetinizi bilmiyorum ama zaten oldukça verimli bir diyet yapmışsınız,yaklaşık 10 haftada 10 kilo kaybetmişsiniz,bundan hızlısı zaten zararlıdır.Yağ yakımı esnasında vücutta keton denen madde açığa çıkar ve idrarla atıldığından böbreklere zararlıdır.Üstelik hızlı yağ yakımı da karaciğere yük bindiren bir olgudur.Kaldı ki hızlı kilo kaybı bıraktığınızda aynen hatta fazlasıyla geri döner.

    Dediğiniz ilaçları da lütfen kullanmayın çok zararlı,aşırı obezite tedavisinde kullanılıyormuş ki zararlarından ötürü bundan da vazgeçilmiş.

    İlla ilaç kullanacaksanız spor ve dengeli beslenme ile beraber olmak şartıyla bundan çok daha az yan etkili bir ilaç tavsiye edebilirim PM ile ulaşırsanız ama yine de ihtiyacınız yok,PM atmayın boşverin




  • benim içinde bir fikri olan var mı

    10 temmuz kilo 135
    20 agustos kilo 120

    Askere gitmek için dilekçe vereceğim min 6 kilo daha vermem lazım 1-1.5 ayda

    Hergun yaklasık 10-11 km cardio (random cross training 12 hızla 20 dk + 40 dk 7 açı ile 6 hızlı yurume) + 300 kere mekik.1 haftadır carnatine kullanıyorum 1000 lik kapsül ama. gunde 2 kez yeşil çay içiyorum 1 tanesi spora gitmeden.
    sabah kahvaltım 1 dılım kepeklı ekmek yarım kırbıt kutusu peynır domates salatalık birazda meyve
    oğle mumkun oldugunca yagsız ve az kalorili yiyecekler.
    aksamsa zaten mide iyice ufaldı 1/3 tabakla doyuyorum. salata meyve atıyorum biraz bilav biraz et vs.
  • Arkadaşlar zayıflama haplarını hiç kimseye tavsiye etmiyorum çok zararlı. Zayıflayacağım derken sağlığınızdan olmayın !
  • lw6090 diye bi ürün kullanıyorum. prospektüsünde ve araştırdığım kadarıyla bitkisel bir ürün. karaciğer-böbrek yetmezliğine neden olan ya da kalp hastalığına neden olan bir yanı yok. kullanmaya başladığımdan beri şiddetli yan etkilerini görmedim. şu sıralar ağız kuruluğu yapıyor biraz, biraz da midede şişkinlik. ama bu ilaç, lida gibi içeriğinde yüksek oranda (30mg) subitramin bulundurmuyor. subitramin kg vermeye yardımcı bir madde(ilaç) ve reductilin içeriğinde bulunuyor. lida vb ilaçların tehlikesi de bu maddeyi bünyesinde fazla oranda bulundurması. kalp atışını hızlandırma etkisi olan bu madde kalp hastalığı olan birinde kullanılırsa ölüme yol açabilir. (nette biraz araştırdım iki ilaç hakkında bilgi aldım.. kg verdirdiğini yazanlar da var, çok yan etkisi oldu diyenler de, verdikten sonra geri aldım diyen de.. ben içeriğindeki madde açısından neden bu ilaçların zararlı olabileceğini düşündüm)
    eczacı tavsiyesiyle aldım yukarda belirttiğim ilacı. zararlı yan etkileri olmadığını söyledi ve bu kimyasal bir ilaç değil besin takviyesiydi. 2 aydır çok çok belirgin ve rahatsız edici yan etkilerini görmedim. iştahımı da tamamen kesen ve yedirmeyen bir ilaç değil. ailem gene de tedirgin bu konuda, çok fazla kullanma diyorlar. ben de aynı fikirdeyim. fakat tek merak ettiğim, hiçbir belirti vermeden karaciğere-böbreğe-kalbe hasar verebilir mi? çarpıntı dışında bir belirtisi olmadı. çarpıntı da yan etkileri arasında sayılabilen bi belirti. doktor tavsiyesiyle kullanmadım evet ama güvendiğim eczacıya danıştım ve ilacı kullanmam için bir sakınca yok. (yaşım uygun, rahatsızlığım ve kullandığım bir ilaç yok) devamlı kullanmayı düşünmüyorum. biraz da psikolojik desteği olması açısından 1 veya 2 kutu daha almayı düşünüyorum. bırakınca kg aldırması konusunda tereddütüm var ama hakkında böyle bir yorum yok sanırım. eskiye göre daha az yiyorum ama bunda ilaç kadar benim irademin de hakkını yememek lazım : ) umarım devamı gelir...
    aslında sormak istediğim, çarpıntı ilerde kalp rahatsızlığına neden olur mu? ve bu ilaç böbrek karaciğer yetmezliklerine neden olabilir mi belirti vermeden. ya da başka bir rahatsızlığa. şu anda vücuda verdiği zarar varsa bunu şimdiden öğrenebilir miyim tıbbi bi yöntemle?




  • lidanın gercekten etkisi war ama kalp hastalıgı olanların içmesi sakıncalı her hangi bir hastalıgı olmayanlar alıp 1-2 gün deneyebilir eger kendini kötü hissetmiyorsa her hangi yan etki görmesse kullanması bi sorun olmaz ayrıca lidanın tarım bakanlıgı izinli olan rx1 adlı ürünüde deneyebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airdev -- 28 Ağustos 2009; 18:24:39 >
  • Zayıflama Hapları - http://tk.raspberryketonesmax.com Siparişim tam da zamanında geldi ve haplar harika iş görüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.