Şimdi Ara

Zaman ayarlı konu açma özelliğinin getirilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    Diyelim bir konu açacağız ama bu konunun 06.02.2099 tarihinde ve saat 17:00 da yayına girmesini istiyoruz diyelim. Buna dair, konuyu açarken bir zaman ayarı seçme imkanı var mı? Teknik olarak mümkünse bu özellik çok iş görebilir.


    @Ö1f1




  • Mesela ben de son açtığım konu 6 Şubat Depremleriyle de alakalı olması sebebiyle bir ince detay olması amacıyla depremşn gerçekleştiği saatte açtım. Bunun için özellikle o saati beklemem gerekti tabi. Böyle bir özellik olsa çok işime yarardı halbuki.

    Sadece böyle senaryolarsa da değil, bazen dünden hazırladığınız konuyu gece saatine gömmemek için yarın göndermek gerekebiliyor, zamanlama ayarı olsa bu iş çok kolaylaşır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum yazılımı yamalı bohçaya döndü valla geliştirici ekip iyi uğraşıyor.

  • astegon kullanıcısına yanıt

    Hocam eskiden @citizen vardı hatırlarsın ama şu an yazılım ekibinde kimler var bilmiyorum keşke sohbet etme imkanımız olsa.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Bilirim.


    Bu forumun ilk halini hatırlıyorum da, ASP Advanced miydi neydi. Aldılar edit edit edit.


    Hatta bir ara forum yazılımını değiştirmeye kalktılar. O kadar büyük ki DB. Sıkıntılı durumlar vardı.


    Şimdi bakıyorum yazılıma, yamalı bohça. Yine iyi kotarıyorlar.

  • astegon kullanıcısına yanıt

    Hocam eskiye dair şunu özlüyorum siz de eski forumcusunuz beni iyi anlarsınız. Eskiden forumda istediğimiz yöneticiyle veya yazılım ekibiyle direkt olarak muhabbet halindeydik bildiğiniz gibi. Zira yazılımcılar ve yönetim ekibi de çok ciddi şekilde forumun içerisindeydiler yani her konuda yazıyorlardı, aktiflerdi vesaire.


    Mesela Citizen ile muhabbeti olmayan yoktur diye düşünüyorum zira hiçbir zaman üyelerle arasına mesafe koymuyordu yani mesaj atardın dönerdi vesaire gülerdik eğlenirdik hep beraber.


    Şimdi şey olayını çok görüyorum birkaç yönetici dışında hani sen bize kayıt aç biz müsait olunca bakarıza döndü biraz. Tabi kurumsal yapılarda böyle olur ona lafım yok ama mesela forumda dolaşırken yöneticilerin mesajlarını görmüyorum neredeyse hiç. Yani şey gibi düşün böyle on katlı bina düşün tamam mı. Sekiz katı üyelere ait iki katı da yönetime ait. Yönetim kendilerine ait iki kattan dışarı çıkmıyor gibi. Böyle kendilerine ait özel asansörleri varmış hiç üyelerle temas olmadan yukarı çıkıyorlarmış gibi düşün. Eskiden her katta dolaşırlardı, temas etmediğimiz kimse kalmazdı konular içerisinde.


    Yanlış anlaşılmasın, bazı yöneticilerimiz konuların içinde, üyelerle sürekli temas halinde. Ben bunu çok kıymetli buluyorum.


    Tabi şu da var çok söyleniyor. Yönetici ille de konulara yazmak zorunda değil deniyor, arka planda çalışıyor deniyor benim buna da itirazım yok elbette.


    Belki bizimkisi sadece nostaljidir, eskiye özlemdir bilmiyorum. Kimsenin de hakkına girmek istemem o sebeple mesajımı burada sonlandırayım.





  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    2006 da üye olduğumda muhteşem bir yerdi burası. Harika konular açılırdı. Bir çok şey öğrendim buradan. Herkes birbirine cevap verip teknik anlamdı doyum sağlardık.


    Son 10 yıldır tamamen siyasi arenaya döndü.


    Saçma sapan insanlar türedi. Bir süre sustum izledim öylesine giriyordum. Baktım ki bu ahlaksızlar sürüsü yalan dolan ile manipulasyon peşinde. Cevap vs veriyorum da yoruldum ben de. Gereksiz görüyorum artık bu ortamı.

  • Hocam ben 2010 üyesiyim. Sizden biraz daha sonra üye olmuşum.


    @gun hocamız ile eskiden sürekli sohbet ediyorduk gerek konulardan, gerekse özel mesajlardan. Kendisi de konularda sürekli aktifti ve hemen hemen her konuya yazmaya çalışıyordu. Günümüzde forumda aktif olarak göremiyoruz kendisini. Bu vesile ile kendisini yeniden forumda aktif olmaya davet ediyorum.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.