Şimdi Ara

ZAFİRA'YI NASIL BİLİRSİNİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SAYIN ARKADAŞLAR;
    2. el bir zafira almayı düşünmekteyim (2000 - 2001 model, maks. 20.000 tl)). 7 kişilik bir araç olması tercih sebebim bu nedenle zafira ön plana çıkıyor.
    nasıl bir araçtır tavsiye edermisiniz.
    İki motor seçeneği var 1.6 ve 1.8 hangisini tavsiye edersiniz sanırım 1.6 motor sanırım Astra'lardan ancak 1.8 başka hangi araçta var bilmiyorum.
    Bu arada parçaları Astra'larla uyumlu sanırım?
    Değerli yorumlarınızı bekliyorum
    Saygılarımla...



  • valla hiç binmedim, motoru, konfor vs. olarak tecrübeye dayanan bilgim yok ama sevdiğim bir araç. opel bayisinde bindim içine sadece. paramız zar zor comboya yetiyor yoksa zafira alcaz belki bi gün..
    ama sana çok şaşırdığım, çok çok şaşırdığım bir şey söyleyeyim, yazın hollandadaydım ben, biraz da arabalara merak var ya, gözüm yolarda hep, ilk birkaç gün dikkatimi çekmedi, çok çıkmadık dışarı, sw ler malum orda, çok var, ancak bir gün iki gün 3-5-6-10 gün derken farkettim ki o da ne, zafira hollandanın milli arabası, buranın tofaşı gibi olmuş. kesinlikle abartısız. sanki gazeteden kuponla zafira vermişler gibi, park yerlerine bakıyorsun 3-5 zafira, kırmızı ışıkta araçlar duruyo, 3-5 zafira, hep zafira.
    diyeceğim o ki orada acayip tutuluyo, burası farklı tabi. biz sw ve o tür araçlara nedense alerjiliyiz. nedense?
  • iyi biliriz... güzel araçtır.... 1.6 motorda parça sorunu yaşamazsın ama 1.8 de zaman zaman sorun yaşayabilirsin..... sahibini üzmez ama....
  • Sayın dragotreis arkadaşım,
    söylediklerine katılıyorum. Zaten beni bu düşünceye yöneltende yurt dışında çok sık bu tip arabalardan görmüş olmam
    Avrupalı fonksiyonel araç arıyor ve kalabalık aileler için bu tip araçlar kullanıldığı gibi (gerçi onlar vw sharan grand woyager vs tercih ediyorlar) herhangibir kişide bu araçları tercih ediyor ve zafira müthiş yaygın kullanılıyor demekki avrupalının bir bildiği varmış.
    Kesinlikle sedan yok 1 tane bile megan görmedim hatta bizim çok tercih ettiğimiz doblo vs. de sadece ticari amaçla kullanılıyor
    Kişi ailesini taşımak için kamyonet (Doblo) kullanmıyor.
    Zafira Scenic tercih ediliyor hiç olmadı SW araçlar kullanılıyor.
    Zaten tercihimde bu durumdan dolayı şekillendi
    teşekkürler.
  • tabi avrupada kullanılan yakıt buradakinden çok kaliteli, yollar malum, dümdüz. türkiyede zafirayı araştırman lazım iyice. forumları bir karıştır bak, kullanıcı olmadığı için ya da çok az, danışacak kimse de yok. zafira diye aratıp kullanıcı ya da tanıdığı olan varsa onlara özel mesaj atabilirsin. dış görünüş hoş oluyor ama sen bi de tamircilerle konuş, neler çıkıyor...
  • Sn. dragotreis
    İlginize teşekkür ederim,
    Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
    Saygılarımla
  • ewet zafirelar güzel araçlar.7kişilik ideal bir geniş aile arabası diyebilirz
    fakat 1.6 motor ağır kasası yüzünden yakıt açısından ne umuyorsunu bilemem ama sizi üzebilir
    aslında kaçarken yani ivmelenirken de ağır kaçıyorbunları dikkate almazsak 1.6 zafira uygun fiyatı kaliteli işçiliği ve komforu yol tutuşu ile vazgeçilmezler arasında olabilir
  • 1.6 lardan çok şikayet var, çekiş sıkıntılıymış glb.
  • 1.6 motor çok dik rampalar haricinde sorun yaşatmıyor. çok dik rampalarda ise rampa ortasında vites değiştirmeye kalkmadıkça sorun yaşamazsın... Zaten şoförlüğün iyiyse bunu da ayarlayabilirsin... uzun yol sollamalarda zaten önünü görmüyorsan çıkmazsın...bende 1.6 motor var şimdilik memnumun.... 1.8 olsa elbette çekiş daha iyi olur ama 1.6 şimdiye kadar pişmanlık yaratmadı..... benim görüşüm makas yapmak istiyorsan 1.8 hatta OPC alınması faydalı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.