Şimdi Ara

Zafer Partisi Erdoğan’ı TEBRİK ETMEMEKTE kararlıdır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu adam hala utanmadan nasil piyasaya cikip konusabiliyor? adami dinleyen tek bir kisi bile yokken. rte'ye once gidip yalvarip makam isteyen sonra ret edilince kk'ya yanlayan bir adamdan bahsediyoruz. rte'ye de yanlasaydi ayni oyu kk alacakti zaten.

  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

    kendisi söylemiş biz değil

    Zafer Partisi Erdoğan’ı TEBRİK ETMEMEKTE kararlıdır.
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Adamın derdi Suriyelileri göndermek. Bunu RTE ile yapabileceğine inansaydı onlarla devam ederdi. Makam istemesinin sebebi de onlara güvenmemesi. Konu bu bu kadar basitken anlamamak üzüntü verici.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladım ki siyasiler ülke yönetmeyi beceremiyorlar ama tiyatro oynamayı çok iyi biliyorlar.

  • Zafer partisinin lideri "Sinan Oğan" destekliyorsa, gerisi de destekliyor. Ümit Özdağ artık partiye ters düşüyor ve zaten KK ya giderek partiden uzaklaşmış kendisi. Kendi sözü bir tek kendisini bağlar.

  • K110 kullanıcısına yanıt

    Parti zaten Özdağ partisi ama "şahsımın partisi" diye konuşmuyor tabii ki. Kendisine yakın kudrette bir isim de yok. Zpnin en büyük meseleleri de sığınmacıyla uyuşturucu meseleleri. Bu meselelerin birincisinin müsebbibi olarak da Tayyip beyi, ikincisinin mesulü olarak da SS'i kabul ediyorlar. Adamın içişleri bakanlığı alma ihtimali için Zaferliler KK için çalışabileceği kadar çalıştı.

    KK 2. turda doğuda oy kaybetmiş görünmesine rağmen yine de oyunu 800bin artırmış. Bunlar Zaferliler değil de kimler sence?

  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

    Bir maçtan sonra kaybeden eleştirilir kazanan Zafer Partisi Erdoğan’ı TEBRİK ETMEMEKTE kararlıdır. 


    örneğin kim galatasarayı eleştiriyor ama herkes fenerle dalga geçiyor.

  • abrooke139 kullanıcısına yanıt

    müslüman mahallesinde salyangoz satmak



    Zafer Partisi Erdoğan’ı TEBRİK ETMEMEKTE kararlıdır.BilimNeDiyoryoutube
    Müslüman Mahallesinde Salyangoz Satmak - Celal Şengör Anlatıyor. Prof. Dr. Ali Mehmet Celâl Şengör, Türk akademisyen, jeolog. Günümüzde İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsünde görev yapmaktadır. Şengör ABD Ulusal Bilimler Akademisi, Amerikan Felsefe Topluluğu ve Rus Bilimler Akademisi üyesidir. Celal Şengör'ün Kitapları "Zümrütname" (1999) "Hasan Ali Yücel ve Türk Aydınlanması" (2001) "Zümrüt Ayna: Bilimsel Düşünce Üzerine Denemeler" (2003) "Yaşamın evrimi fikrinin Darwin döneminin sonuna kadarki kısa tarihi" (2004) "99 Sayfada İstanbul Depremi" (2006) "Bilgiyle Sohbet - Popüler Bilim Yazıları" (2014) "Dahi Diktatör" (2014) "Aptalı Tanımak" (2015) "Newton Neden Türk Değildi?" (2015) "Bir Toplum Nasıl İntihar Eder?" (2016) "Cehennemdeki Üniversiteliler" (2016) "Bilimin Büyüsü" (2019) Celal Şengör Hakkında "Bir Bilim Adamının Serüveni - Celal Şengör Kitabı" (Söyleşi: Sefa Kaplan) (2010) Celal Şengör'ün Katkıda bulundukları "Pîrî Reis 1513 Dünya Haritası" (Boyut Yayıncılık, 2013) #CelalŞengör #FatihAltaylı #TekeTek #celalşengöraçıklama #İlberOrtaylı #bilim #türiyedebilim #türktarihi #CelalŞengörİlberOrtaylı #celalşengördin #celalşengörbilim
    https://www.youtube.com/watch?v=mGvSnWiF7O0
  • ümit özdağ adamdır

  • Ümit Özdağ artık tarih oldu.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.