Şimdi Ara

Z3 Ekranı Serviste Değiştirme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler z3 telefonumun ekranı kırıldı görüntü var sadece dokunmatik çalışmıyor kulaklık vasıtasıyla arayana cevap verebiliyorum o kadar. Servise göndersem ne kadar fiyat çıkar telefonculara gittim 250 tl gibi bi rakam çıkardılar serviste bu işi yaptıranlar varmı bi kaç konuda komple değişiyor kasasıyla beraber falan demişler bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.



  • Evet komple kasasıyla değişiyor. Serviste yaptıranların 480 lira gibi bir mebla ödediğini duydum. Telefonculara taktıracaksanız öncelikle takacağı ekrana bağlı kasanın kalitesini kontrol edin. Sonra da ekran kalitesini..
  • Servisinde değiştirin. Tecrübeyle sabittir. Z3 ekranı dışarıda değişti dikiş tutmadı maalesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim servisten şaşma bende z3c ekranı dışarda değiştirdim ucuz die bin pişmanım ses az çıkmaya başladı falan bi sürü sorun servis en garantisi
  • başıma garip bi olay geldi anlatayım sizede tecrübe olsun :) telefonu servise kargo ile yolladm 2 gün sonra mesaj geldi 613 tl diye aradm sordm komple heryerine değiştirceklermiş ön arka cam + metal çerçeve neyse mesajı fiyat reddi olarak cevapladm iade başlayacak diye cevap geldi hemen ardından. neyse ertesi gün 1 mesaj daha geldi telefonun parçaları değişmiştir 603 tl fiyat var ödeme için arayın diye neyse aradım müşteri hizmetlerini reddetmeme rağmen böyle oldu dedim kayıt falan oluşturuldu falan neyse 3 gün sonra mesaj geldi işlem bedeli 10 tl dir diye yatırmadm ertesi gün telefon karşı ödemeli bana geldi 4.5tl ye. Telefonu inceledim parçalar değişmiş sonra ben reddedince eski parçaları yerine takmışlar ancak arka cam kırıktı onu cıkartırken parçalamış olacaklar ki orası değişmiş geldi arka cam ı önce cam orjinali 300 arka cam orjinali 60 tl telefoncuda yaptıracaktım sadece ön tarafı değiştirdim 300 tl ye yani yarı fiyatına yaptırmış oldum. Ayrıca yaptırdgım yer özel bir servis orjinal parça taktılar + metal çerçeve de değişmiş telefon dışı yenilenmiş oldu. Tavsiyem iyi yere yaptırırsanız hiç bir sorun çıkmıyor telefon cillop gibi çalışıyor. Kvk nın rezilliğini bir kez daha yaşamış oldum.

    Şunuda söylemek istiyorum adamlar 11820 üzerinden hizmet veriyor kendi sitelerinde attıkları mesajda heryerde yazan iletişim numaralarını kesinlikle açmıyorlar o çalan müziği 45 dakika dinledim açan olmadı günlerce aradım açan olmadı. dakikası 3 tl üzerinden bu sürecte 10 dakika falan konuşmuşmdur böyle adi bi işletme olamaz...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.