Şimdi Ara

Z1 Eğrilme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ben 2 hafta önce Z1 aldım. Alet çok tatlı ancak forumları dolaştığımda eğrilme sorunu görmem beni korkuttu. Bu konuda kesin bir bilgisi olan var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: vmblack

    Merhaba arkadaşlar, ben 2 hafta önce Z1 aldım. Alet çok tatlı ancak forumları dolaştığımda eğrilme sorunu görmem beni korkuttu. Bu konuda kesin bir bilgisi olan var mıdır?

    Yok arkadaş öyle bir şey. Bilinçli yamultmadan başka bir şey değil. Bir de ısındıktan sonra böyle olduğunu söyleyen var pes. O kasanın yamulması için ekranın , orta kasanın , board ve bataryanın , arka kapağın hepsinin yamulması lazım. Ben 300 derece ile şarj soketi söküyorum da bir şey olmuyor board'a , kasa değiştiriyorum yapışkan tutsun diye 150 derece kasaya vurduruyorum hava tabancasını yine bir şey olmuyor da 40 derecelik işlemcinin ısısıyla nasıl yamuluyor. Kasıtlı hareketten başka bir şey değil.
  • Teşekkürler cevap için. İster istemez bir korku oluşmuştu içimde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat olabilirsin saatlerce kullanıp elini yakacak seviyeye getirip telefonu bükmeye çalışmadığın sürece hiçbir problem olamaz
  • 17 dakika asphalt oynadıktan sonra yamulduğunu yazmıştı arkadaş. Yani pek inanmak istemedim ama alet biraa pahalı olunca ister istemez korktum biraz. Teşekkürler yorumun için
    için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.