Şimdi Ara

[Z]Group-Xtreme Turkish Freeroam - San Andreas MultiPlayer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
16.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben bırakmıştım tekrar gireyim dedim eski ortamdan eser yok yarım saat bile durmadım çıktım
  • Yalnız Bu Server daha yeni acıldı acılırken bende vardım.Bu serveri yapanlar eski adamlar degil.adam kendi bana dedi hatta.Bunu yapanlar sahte z yaptılar ve herkes buna kanmış durumda.1,2,3,4 derken server bi anda yukseldi yalan attılar.gercek z diye.sonra ben adamı uyardım bana ban attı.bu gercek z deil gozlerimle sahit oldum... saygılarımla -Rebellions.!
  • Sırf şu serverde oynamak için Samp ı indirdim hata verdi.
  • Merhaba arkadaşlar konuyu eskiyince güncelliyorum k.bakmayın. Son güncellediğimden bu yana birçok olaylar ve gelişmeler yaşandı.

    Saldırı olayları tamamiyle çözülmüştür. Donanımsal Firewall ile yeni host saldırılara karşı çok dirençlidir. Aslında host'a haziranda geçildi ama buraya pek fazla ugrayamadıgım için güncelleme fırsatım olmuyor bizi sitemizden takip edebilirsiniz.

    Yeni IP : 46.105.75.83:7777

    5.0.0 üzerine bir çok eklentiler yapıldı 5.1.18 oldu. Team Member sistemi geldi ve "y" deki özelliklerin bir çoğunu , ev alma sistemini sadece team memberler kullanabilecek. Team member 3 kademesi var.

    50.000 Skor
    75.000 Skor
    100.000 Skor

    100.000 Skor olanlara tüm özellikler açılmış oluyor ve daha geniş seçenekler sunuluyor. Bunun dışında daha önceki 5.1.17 ve geri versionlardada birçok sistem dahada geliştirildi bunların detaylarını sitemizde bulabilirsiniz.




  • Yeni IP : 37.187.183.212:7777
  • Merhaba arkadaşlar,

    Konu eski bir konu ben ordaki görevimden aralık 2013 itibariyle ayrıldım (emeklerim hiçe sayılıp küçük düşürülerek atıldım desem daha doğru). Benim ardımdan modu kodlayan kişilerede aynı muamele edildi. Sonra zaten platform otomatikmen çöküşe geçti ve zamanında 320-350 playerları gören platform şu an (yazın dahil) ortalama 50-70 kişiyi geçemiyor.

    Oynayıp oynamamak size kalmış ama adaletin olmadığı bir platformda oynamanızı tavsiye etmem.
  • vay be ne günlerdi. 2011'de başlayıp 2014'te bırakmıştım. bi süre bu nickle animatörlük yapmıştım. bak duygulandım :D
  • Valla bir dönemler bu sunucuya çok girerdim :) Jewel nickiyle animatörlük sonrası uzun bir süre adminlik yapmıştım.. O günlerin değerini şimdi anlıyorum..

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.