Şimdi Ara

Z-5500'ÜN SUB'INA KARŞI AKTİF SUB ÖNERİLERİNİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • konu logitecin sub ı tadında bir sub bulmak üzerine sanırım,ayrıca bir amfisi vardır diye tahmin ediyorum.
  • arkadaşlar hepinizden özür diliyorum geç cevap verdiğim için. Öncelikle aldığım sub SONY SA-W2500 modeli. Yamaha HTR-6030 A/V receiver ve Jamo'nun giriş seviyesi 5+1(sony sa-w2500) ses sistemini ile kullanıyorum. Bu ürünlerin hepsi giriş seviyesi. Sony'nin bu sub'u gayet tatmin edici. 350 TLye ElecroWorld'den aldım. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Cinema Performansı çok çok iii fakat müzik performansı için aynı şeyi söyleyemem. Bu çok kötü olduğu anlamına gelmesin idare eder diyelim. Önerileriniz için teşekkür ederim.
  • Fazla gecikmemişsiniz cevap konusunda, sadece bir yıl kadar geçmiş aradan..
  • hehe.. hayırdır abi 1 yıldır dünyadaki tüm subları mı inceliodunda bu kadar geç yazdın
  • olaya bak tam 1 yıl geçmiş, bende yakın zamanda sub aldığım için, alana kadar kısa zaman içinde epey sub dinledim ve makul fiyatlı olduğu için SONY SA-W3800 karar vermiş fakat hiçbi yerde bulamamış başka sub almıştım, konuyu okurken tarihe bakmadığım için az kaldı "Hi-def-man" a o sub'u benim bulamadığımı hangi elektroworldde gördüğünü sormak için pm atcaktım
  • evet zaman ne çabuk geçiyor dimi. çok çok özür diliyorum tekrardan. Google dan arattığımda bu başlık çıkıverdi " Z-5500'ÜN SUB'INA KARŞI AKTİF SUB ÖNERİLERİNİZ? " biraz gülümsetti beni :) Hala SONY SA-W2500 sub'ı kullanıyorum ve tekrar söylüyorum gayet iyi bir sub. Şekil olarak pek tatmin etmesede ses olarak iyi. Birde müziklerde kötü diye yazmışım onu düzelteyim. Müzikler'de de gayet iyi. Niye öyle yazdım diye sorarsanız "Anfim'deki bas'ı açmamışım da ondan" :) Hep sub'ın arkasındaki bas volume'den ayar yaptığımdan dolayı istediğim bası alamıyordum. Sub'ın arkasındaki ayarları sabitledim ve anfi üzerinden sub.woofer sesini artırdığımda farkettim ki anfi üzerinden yapılan ses artırımı harbiden daha sağlıklı. Tabii anfiden anfiye'de fark var.
  • Hocam sende çok dakiksin bee cevapları hemen veriyorsun...
  • Supercube Reference olur mu? Acaba.
  • teknika sende rütbeyi büyütmek için heryere mesaj yazıyosun
  • Zoruma gidiyor Nickelx.
  • sub araştırırken kaç kez denk geldim bu konuya. sonuç olarak sony sa-w3800 aldım ve çoookk memnunum bazıları yok şu marka bu marka demiş 500 tl lik bas bence o 1500 tl lik baslardan farkı yok 38 cm sürücü 20 hz sony vs. nedir yani kabahati 500 liralık olmasımı belki yeni sub alacak arkadaşlar denk gelirde okur diye yazıyorum konuyu hortlatıyorum.

    alın kardeşim bulursanız javslayın hemde bu paraya bu kalite ve performans YOOKKKKKKKKKKKKKKKK




  • siz subu nereden ne zaman aldınız acaba ? bende o modelden düşünüyorumda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

    sub araştırırken kaç kez denk geldim bu konuya. sonuç olarak sony sa-w3800 aldım ve çoookk memnunum bazıları yok şu marka bu marka demiş 500 tl lik bas bence o 1500 tl lik baslardan farkı yok 38 cm sürücü 20 hz sony vs. nedir yani kabahati 500 liralık olmasımı belki yeni sub alacak arkadaşlar denk gelirde okur diye yazıyorum konuyu hortlatıyorum.

    alın kardeşim bulursanız javslayın hemde bu paraya bu kalite ve performans YOOKKKKKKKKKKKKKKKK

    güzel sub hayırlı olsun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavuzazgin

    siz subu nereden ne zaman aldınız acaba ? bende o modelden düşünüyorumda

    en baştan güleyim dedim. konuya 2 yıl sonra yine denk gelip HORTTTLATTIM

    Ozaman ikinci el bulmuştum sahibindende 400 tl ye aldım. 38cm bassları yıllarca araçta kullandıktan sonra ev içinde bu capta bir sub hep istemiştim sağolsun sony yapmış. birde 4 adet güzel ayak alıp monte ettim tam bir koca oğlan oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.