Şimdi Ara

Yüzgüldüren kampanyası hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    Yüzgüldüren kampanyasına yeni geçtim. Fakat şöyle bir sorunum var. Ben abone olurken gece 2 ile 8 arası download ların kotadan düşmediği söylenmişti. Ama şuan kotama baktığımda düştüğünü görüyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda bu pakette böyle bir şey olmadığı söyleniyor.

    Bu işin aslı astarı nedir acaba ?

    Herkese cevaplarından dolayı şimdiden teşekkür ederim.



  • Hocam müşteri hizmetlerinin %85'i oldukça bilgisiz insanlardan oluşuyor. Öncelikle bu yeni AKN olayından haberi bile yoktur bunu söyleyeyim. Kotanın düştüğünü görmenizin sebebi, o panellerin eski olmasından kaynaklanıyor. Belirtilen saatler arasında ki kotayı görüntülettirecek bir sistem olmadığından var olan sistemi kullanarak gösterime devam ediyor. 2 ile 8 arasında kullandığınız kota gözükse dahi etki etmiyor.
  • Sn black.jack,
    Yüz güldüren kampanya AKN olmayan, kotalı bir kampanya. 02-08 arası kota sayılmama uygulaması ise sadece AKN li kampanyalar için geçerli. Dolayısı ile malesef 02-08 saatleri kotanızdan sayılıyor.

    Aynı kampanyaya bende geçmeyi düşünüyordum, bu gün kablonet bölge müdürlüğüne şahsen gittim.Birinci elden aldığım bilgidir.
    100 gb kotayı dönen dönem geçebileceğinizi düşüyorsanız "uyku yok"paketini kullanmak, ekstra gb başına 0.5 tl ödemekten daha cazip gibi duruyor.
  • Kotalı paketler gece 2 ile 8 arası kotadan sayılır. Düşmemesini istiyorsanız AKN'li pakete geçecektiniz. Paketi aşarsanız GB başı 0,5TL ücret ödemeniz gerekecek. Uyku Yok paketi satın alabilirsiniz.
  • Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar.
    Maalesef sizinde dediğiniz gibi müşteri hizmetleri çalışanları çok bilgisizler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.