Şimdi Ara

Yüzdeki İzlere Çözüm Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yüzüm sivilce izlerinden delik deşik vaziyette.Üstelik sadece burun üstü değil yanakların buruna yakın kısımları da böyle ve yüzüm çok kötü gözüküyor.Bunlara çözüm olarak onlarca kozmetik ürünü gösteriliyor ama insan da güvenip alamıyor.Acaba bunları kullanan var mı?Tavsiye edebileceğiniz bir ürün felan var mı? Nasıl kurtulurum ben bu izlerden?



  • hocam ben paraben sls sülfat vs. kimyasal içeriği olmayan bir bb krem sipariş verdim salı elimde olur sanırsam hem sivilce izlerini lekeleri kapattığı hemde uzun vadede iyi geldiğini duydum salı günü editlerim tekrardan aslında izleri o kadar geçireceğini tek başına düşünmüyorumda en azından dışarı giderken yüzüm temiz olması açısından deneyecem.
  • Umarım işe yarar.Ben bu kremlere felan pek inanamıyorum şu anda.Akneler için Benzamycin ve Sebamed in kükürtlü sabununu kullanıyorum.Yüzüm aşırı derecede yağlı ve bu ikisi baya bir kurutuyor.Ama bu izler başıma bela durumda.
  • seni çok iyi anlıyorum hocam bende 19 yaşındayım sivilcelerim tek tük çıkıyor oda beyaz iltihaplı ve geçince iz bırakıyor bendede şuan baya izler mevcut nerdeyse çoğu ürünü denedim bende benzamycin clindoxly aknillox isotrexin sivex naxida aknefloks tetradox azitro monodoks vss.. uzar gider işte dediğim gibi bende epey bıktım bu yaşta insan biraz daha sorun yapıyor ama stres yaptıkça dahada çıkıyor ama yapmamakda elde değil aynaya bakınca izleri görmek sinir bozucu yani halini en iyi belkide ben anlarım :) zaten getirteceğim kremin bu yönde bi amacı yok kapatıcılığı ve besleyiciliği için alıcam aramızda kalsın erkek ürünüde değil sanırım renkli nemlendirici fondoten gibi günü kurtarmalık anlıyacağın dışarı gidince bari rahat oluyim :) dediğim gibi gelsin izleri güzel kapatırsa ss atarım :)




  • ananas32 A kullanıcısına yanıt
    eğer fondoten gibi sürdüğünde belli olmuyorsa ve iyi kapatıyorsa benim için kullanışlı olabilir aslında
  • hocam bugun geldi kullandım şöyle diyim derin izleri tam kapatamadı yüzdeki bütün kızarıklıkları aldı yüzümün rengi kendine geldi yüzeysel izleri kapattı şuanlık sıkıntı yok memnunum bakalım ilerleyen zamanda sivilcelenme falan yapacakmı tekrar yazarım. Kullandıgım krem missha m vita matte yağlı diye bunu tercih ettim tahminen 4-5 ay rahat gider birde diğer testerleri yollamışlar farklı onlarıda deniycem bakalım şimdilik geçici bir çözüm oldu gibi dışarısı için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.