Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo Hadımköy Şubesi Rezaleti | Kaybolan Telefonum - Lütfen yukarı çıkaralım (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
6
Favori
54.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
818 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WaZz W kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam. ben bu tip durumlarda sadece " elden teslim " diyorum. asla kargo yapmam, ürün elimde kalır en azından kafam rahat olur dyorum. en son bursadan 1 kişi harddisk almaya geldi otobüsle. düşününki 1 hard disk yollamaya korkuyorum.

    kargo firması bana çok yakın, geçerken görüyorum. atıyorlar hep yerlere. ayrıca x veya y kargosu farketmiyor. belki ups daha farklı olabilir ama diğerleri çöp. hepsi atıyor yere
  • Malesef bu tarz toplu kargo gönderen firmaların hepsinde durum bu , sadece yurt içi değil hepsi bunu yapıyor , kargo elemanı ilgili firmaları dolaşır gönderilecek kargoları toplu şekilde alıp şubeye götürür ve aslında gönderici firmadan kargoları alırken yapılması gereken tüm işlemler şubede yapılır. Bunu zaman kazanmak adına yapıyorlar ama çok yanlış bir uygulama , aslında buna kargoları teslim eden firmalar karşı çıkmalılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes dikkat etsin kargo alıp verirken gerçekten ve pahalı ürünlerde gerekirse 150 -200 tl yakıt yakıp gidip almak gerekir. Kendi şehrimizde yoksa komşu şehirlerden seçeneklere bakılır.

    Neyse bekleyelim arkadaşlar, bu hafta içi bazı şeyler şekillenir... Kararlar verilir. Bilgilendirme yapılacak. Hafta sonu zaten şu an yapacak bir şey yok. Herkese selamlar, teşekkürler hepinize desteğiniz için.
  • Daha dün Hadımköy Yurtiçi Şubesine gittim . Yeni yere taşınmışlar. Şirket için önemli bir evrak vardı onu gönderecektim. Sıra vardı önüm de sistemleri bir geliyor bir gidiyordu. 15-20 dk bekledim sıra bana geldiğinde yine sistemleri gitti artık oranın yöneticisi mi bilgi işlem uzmanı mı ne çıktı şunu söyledi : Bizimle aboneliği olanların kargolarını alın geri kalanlar için maalesef işlem yapılamayacak. Ben de dedim ki: Benim aboneliğim yok şimdi ben bunu gönderemeyecek miyim? . Dedim O da maalesef dedi. Bu sistem ne zamana tam gelir dedim Maalesef 2 ayı bulur dedi . Sinirle çıktım oradan . Zaten eski yerlerine de gitmek istemezdim . Çok dağınık bir kargo firması . Kargoları bir orada bir burada düzenli değiller. Orada ki yöneticileri Hadımköy Mng şubelerine göndermek gerekir baksınlar düzeni görsünler. Zaten tövbe ettim bir daha oraya gitmeyeceğimi belirttim sağolsunlar yöneticilerim anlayışla karşıladı. Bir daha oradan işlem yapmayacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • frozensoul kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Bilgilendirme için teşekkürler umarım en kısa zamanda çözülür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 15 Şubat 2020; 12:48:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPHAR3X

    Acaba ölüp bu diyarlardan gitmeden önce şu kargo firmalarının profesyonel çalıştığını görebilecek miyim ?
    Yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbarisx -- 15 Şubat 2020; 14:59:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazen düşünüyorum, yani bu insanlar ne yapacaklar ? 10 20 30 40 50 lira değil ki ya bu insanlar değerli eşyalarını yolluyorlar satıyorlar vs. vs. vs. hayır yani ne olmasını bekliyorlar ?

    Herkes kendi adaletini kendisi mi sağlasın ? örnek veriyorum ben belimde silahla şubeyi basıp üstüne kuryeci arkadaşın oracıkta gırtlağına dayayıp '' VAR ULAN TELEFONU, HIRSIZ KÖPEK VERMEZSEN PARASINI VER LAN, VER LAN SIKARIM BEYNİNE '' illa yani manyak olup bunu mu demek gerekiyor ? illa ki yani mafyacılık mı oynansın ? herkes kendisi mi adaletini sağlasın ? Burası türkiye yani hergün neler neler duyuyoruz ve okuyoruz.

    Hani olabilir yani ? ben belki zor durumdayım kredi kartı borcunu ödeyeceğim vs diye sattım malı, gittim kargoladım vs. vs. vs. kargocu malı alıp ceplemiş vs. e ben ne yapayım ? borcumu ödemek için malımı satıyorum ortada hem malım gidiyor + alıcı mağdur oluyor.

    Alıcı hakkı yani diyebilir '' BANA NE HEMŞERİM MAL ÇALINDIYSA ? BEN PARASINI SANA ÖDEDİM Mİ ? ÖDEDİM. KARGOLA DEDİM KARGOLADIN, EEE ÇALINMIŞ BEN NE YAPAYIM ? VER PARAMI ? '' der yani hakkıdır.

    Hani ne oldu hem malın gitti çalındı kayboldu, hem de alıcıya parasını iade ettin vs eee ? olan giren çıkan hepsi sana girdi çıktı, hem de malından oldun, kredi kartını ödeyemedin icra işlemleri başlatırlar vs. veya kredi kartını geç ya belki sağlığına harcıyacaksın ? belki acil birşey oldu evinde buzdolabı bozuldu, dedin ya telefonu satayım dolabı alırım, en azından şuan param yok ne yapalım olsun dedin. Öbür ay maaşı alınca da telefon alırım diyebilirsin değil mi ?

    Allah umarım sizi böyle sınamaz ama zorla insanı böyle mafyacılığı kendi adaletini kendi arasın olayına itiyorlar. Ha belki manyak birisiydi yollayan çıkarttı emaneti şube çalışanlarını tek tek evinde bastı mesela ? olur mu ? olur. Hani anlık cinnettir yani insan sıkıştığında zor duruma düştüğünde cinnet geçirip herşeyi yapar. Haberlerde görüyoruz adam işinden olmuş, çoluğu çocuğu aç ne yapsın ? hırsızlık yapamıyor yediremiyor ama o adam kendi canına kıyıyor kendini yakıyor. Nasıl bir psikolojidir siz düşünün.

    Bu arada bu kargoların çalınma kaybolma durumu hep oluyor. Olabilir yani insan yapısı herşey yüzde yüz düzgün işleyecek diye şart yok ki ? daha eveli hafta başıma geldi lahmacun adana vs söyledik kurye getirirken kaza yapmış. Hava tam yağmur yağıyordu adam düşmüş bizde evde 2 saat oldu ya nerede adana diyoruz falan bir baktık altından ne çıktı ? olabilir normal. Ama işte kargoculukta bunlar hep oluyor. Adamın işi taşımacılık ya, bu adamların hata yapma lüksü olmaması lazım. Atıyorum beyin cerrahı adam sen bu adama aga ya gel benim böbrekteki taşı al dersen alamaz mı ? alır, herif beyin ameliyat ediyor işi bu ama o yapmaz uzmanına yollar çünkü onun işi değildir.

    Bu adamlar yıllardır kargocu ya, işleri bu yani bu adamın malı kaybetmesi işte çalınması falan minimum olması lazım ? ha mağdur ettiğini de bir zahmet sorununu çözecek yani böyle ne ya bu oradan oraya oradan oraya atılıyor sürülüyor bu mevzu ? 10 15 yıldır aynı sıkıntılar ya, ne konular var bir araştırın kafayı yersiniz. Adam köyden bir kasa elma armut portakal vs yolluyor kargocular kasayı açıp yiyor adama mal eksik gidiyor vs. sonra araştırıyor şubeye gidiyor abi biz yedik helal et diyorlarmış. Vardı böyle konular yani trajikomik ama var.

    @Passenger Bu arada şimdi nikinizden aklıma geldi, sizden 4s mi aldım ? 4s mi sattım ? takas mı edecektik birşey oldu galiba ? Umarım sıkıntı kısa zamanda çözülür.




  • Soğuk su için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün kargolar artık böyle malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen hepsinde sorun yaşadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Python,
    Aynen üstat, ben de hatırladım seni. Dediklerinde kesinlikle haklısın.
  • Ürünün faturasının bulunmaması çok ilgincime gitti. Bu yeni bir telefon. Eski bir telefon değil, S10 Plus değil mi? Zaten garanti dahilinde işlem görmesi için (eğer varsa) mecburen fatura göndermesi lazım satıcının. Fatura çıkartmak da alınan yer biliniyorsa 5 dakikalık iş.

    Edit: Note 10 Plus imiş.

    Edit 2: Arkadaşın ilanına baktım, ürün yurtdışından alınmaymış. Eğer büyük firmaysa, ( Amazon, MEdiamarkt, Saturn vb. ) bir sıkıntı olmadan çıkartılabiliyor olması gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 15 Şubat 2020; 18:12:54 >
  • hocam siz paranızı iade aldınız mı?

    Ortada bir rezalet var evet.

    Amaç rezaleti herkes görsün duysun bilsin evet.

    Ama almadığın ürünün ,takip no vs paylaşılmayan bir ürünün parasını verip mağdur olmakta pek göz ardı edilecek bir durum değil

    Satıcı arkadaşın duruma sizi ortak etmesi doğru ve etik değil.

    Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 15 Şubat 2020; 19:59:13 >
  • CGUzmani kullanıcısına yanıt
    Kesin birisi gözüne kestirdi çaldı götürdü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURKISH-HANDERE T kullanıcısına yanıt
    Bu hafta içi çıkacak son durumlara göre hareket edeceğiz hocam. Merak etmeyin mağdur kalmayacak inşallah hele aramızda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kargo şirketlerinin malesef ülkemizde hizmet kalitesi sıfırın altında,bir standart getirilmesi lazım mesela herşeyi taşımamaları lazım günlük bir limit belirlenmeli,para için herşeyi alıyorlar sonrası ortada,ben geçtiğimiz hafta bilinen bir teknoloji markasından klavye ve mouse satın aldım.pazartesi kargo geldi ama normal küçük bir poşet geldi ben dedim eksik geldi klavyede olucak dedim yok abi dediler sana tek paket gelmiş falan filan ,faturada var üstünde faturada yazıyor dedim abi biz bilemeyiz dediler neyse dedim arar hallederiz,eve gelince açarım dedim paketi.mouse sandığım paketten biberon çıktı :)) yani kargom yanlış yere gitmiş veya bi yanlış gönderim oldu diye dönüş yaptım keza aldığım firma biberon falan satmıyor teknoloji üzerine belliki kargocular yanlış barkod basmış.ama kurumsal bir firmadan aldığım için geri iademin ardından hemen fatura karşılığı ürünlerimi gönderdiler.ama şahıs işi bir alışveriş olsaydı bizde şimdi karşılıklı mağdur olucaktık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Geçmiş olsun. Çözülür umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.