Şimdi Ara

Yurtdışından gelmiş fakat pasaport kayıtlı telefonlara ne kadar güvenebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yurtdışından gelmiş ve maliyeye parsı yatmış ve pasaporta işlenmiş bir HTC One X 16 GB telefon var fiyatı da 1050tl sizce alsam olurmu?
    yoksa bulaşma yutdışı ürünlerine biraz özellik düşük olsun ama sıfır telefon mu al dersiniz?
    (not: telefonla aşırı yüklenecek birisi değilim çift çekirdekmiş, dört çekirdekmiş çok farkedeceğini sanmam elime aldığımda beğeneyim, güncelleştirmelere açık sağlam bir telefon istiyorum. tavsiye edeceğimiz bir telefon varsa önerebilirsiniz.)



  • one x ne kadar guncelleme alır bilmiyorum ama pasaport kaydına güveniyorsan yurtdışı sıfır ürün al derim.nedense yurt dışından alınan ürünler türkiyede satılanlara göre daha dayanıklı ve daha az arıza çıkartıyor.

    fiyata gelirsek sanki daha ucuzunu bulabilirsin gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumunuz için teşekkürler daha uygunun bulamadım ama sonra kapanma olur diye korktum ve HB da dan RAZR siparişi verdim az önce inşallah hayırlısı olur.
  • Aynen bende One X+ 64 gb alcam yurtdışından gelmiştir tr pasaport kaydı vardır dıyo. ayrıca evrak eksıklıklerınden dolayı telefon kapanırsa butun sorumluluk bıze aittir diyo sizce guvenılır mı ? ( Ayrıca adam 1300 satma işleminden herkesten %100 almış)
  • En kötü forumda ISLAMBOL arkadaşımız var geçici kayıt konusunda yardımcı oluyor diye biliyorum. (Reklam gibi oldu biraz ama sorumluluk tamamen size aittir,kenidisyle çalışmışlığım yok)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.