Şimdi Ara

YURTDIŞI İLE AYNI FİYATA İPHONE 4 SATANLAR HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bazı sitelerde orjinal ve ingiltere gibi ülkelerden geldiklerini söyledikleri simfree iphone 4 satışı yapılıyor. buradaki fiyatlar satıldığı ülke ile hemen hemen aynı fiyat. Sizce buralardan alışveriş yapmak güvenli mi? Bunlar nasıl bu fiyata satabiliyorlar?



  • dostum merhaba bende Fransa apple storedan alinma faturali ip4 satiyorum 1350 tlye bu sekilde satabilmem %10 kdr bi vergi iadesi almamizdandir.Burda dikkat edilmesi gereken hong kong gibi rusya gibi yerlerden faturasiz urun almamak cunku onlarla ilgili 2. el telleri tekrar paketleyip sifir olarak sattiklariyla ilgili soylentiler var ztn boyle ucuza satmalarinin baska imkani yok.Alirken nerden alindigini ogrenirsen apple store faturasini gorursen alisverisi sorunsuz gerceklestirirsin.
  • bir tanesi ingiltereden getirdiğini söylüyor. ingilterede apple mağazasında 510 GBP, bunun 80 GBP si vergi iadesi, yani onlara maliyeti 430 GBP - aşağı yukarı 1125 TL. burada satan kişide 1250 ye satıyor. 100 tl kar etmek için mi satıyorlar? birde yurtdışı faturaları bizdeki gibi değil; basit bir bilgisayar çıktısı gibi. sahte bir fatura olmadığını nasıl anlayacağım?
  • Ben çok sattım iphone 4

    Kız arkadaşım kanada da okuyor geliyor arada geldiğinde genelde 6 tane cihaz getiriyordu bende tek tek sattım hepsini..


    Apple Store Kanadadan 16Gb Sim Free cihaz aldık birçok kez faturası genelde 6 şarlı kesildiği için satarken fatura vs vermedim sadece İphone 4 dü jiletinli kutusunu teslim ettim..

    Bazı alıcılar pasaport kaydı istedi onlardan da extra 100 ile 120 tl arasında para aldım kapanmayacak sağlam pasaport sahibi bulmak pek kolay olmuyor

    Bana kaarı nedir..

    genelde En az 100-150 TL kaarla sattım Sonucta ticaret bu değilmi iphone 4 de pahalı bir cihaz almak isteyen kıyıp verecek parasını..

    Tr de garantili 2200 iken ben kimseden 1800 tl istemedim zaten az çok satıcıların fiyatları belli..

    Fiyatı düşürmek için nakit satış yaptıgım oldu vs vs

    Tabi güvende önemli şimdi benden iphone 4 leri alanlar iphone5 yada 6 çıksa gene beni arayıp abi getircekmisin alalım derler cihazlar temiz sıkıntısız.




  • 1700-1800 liraya garantilisini alacakken o kadar şaibeyi, derdi neden göze alırsınız. Bir yakınıza aldırmıyorsanız, dışarıdan iphone almayı tavsiye etmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.