Şimdi Ara

Yurtdışı İçin En Uygun Operatör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ;
    Bayramın 3.günü çoğu avrupa ülkelerin bulunduğu otobüsle seyahate çıkacağım 16 gün , oralarda internet gerekiyor ancak anca wifi alanlarda kullanabiliyoruz , dakikası veya interneti (pahalıymış ondan zorunlu değil) olabilecek en uygun operatör hangisi olur benim için , ne yapsam benim için en mantıklısı olur ?
    şuan : bimcelldeyim



  • Turkcell al. Wifi bağlandığında simi kapat bipten dakikalarını türkiye yönüne kullanabilirsin. Ücret yok. Paketten gidiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone

    Bir çok ülkede Vodafone şebekesi olduğundan Türkiye'den alacağın Vodafone hattınla daha ucuza konuşabilirsin..

    Mesela Yunanistan, Almanya, Fransa (sanırım Orange), İngiltere.

    Bir öneri daha; hattını internet özelliği olMAyan tuşlu telefonlara takarsan daha iyi olur.. Internet özelliği olan akıllı telefonundan sim kart takMAdan gittiğin yerde wi-fi bağlanabilirsin..

    Veya akıllı telefon yerine 3G özelliği olan ama sim kart takılMAmış veya sim kart takma yeri olMAyan tabletle de gittiğin yerde wi-fi üzerinden internete bağlanabilirsin..
  • Tayhalatt T kullanıcısına yanıt
    Cihaz VoWiFi destekliyorsa Bip'e bile gerek kalmadan uçak modunda WiFi ye bağlıyken çok rahat şekilde Türkiye'deymiş gibi telefon (arama/mesaj) kullanılabilir
  • Hocam merhabalar ben temmuz 11 de viyana ya gidecegim ve yaklasik 1 ay 20 gun kadar cesitli ulkerede bulunacagim burdan vodafone ve ya turk telekomdan 14tl ye gunluk hattimi aynen kullanma olayini yapacaktim fakat tarifeler hakkinda bilgi verebilirseniz sevinirim bol internetli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.