Şimdi Ara

Yurtdışı gönderisi için APG mi, TURPEX mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.978
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Teknik servis için Almanya'ya bir parça yollamam gerekiyor. Uygun fiyatlı olduğu için PTT'yi kullanmayı düşünüyorum. Ancak PTT ile TURPEX ile mi yoksa APG ile mi göndermeliyim?
    Paketin alıcının kapısına kadar ulaşması gerekiyor. TURPEX 51TL iken, APG 63TL. Bunların farkları nelerdir? Hangi sıkıntıları yaşayabilirim?

    Teşekkürler



  • Merhaba, ben de aynı ikilemde sayılırım, yakında Almanya'ya bir evrak göndereceğim. Siz hangisini tercih ettiniz, kaç günde teslim edildi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 27 Haziran 2017; 15:8:16 >
  • ptt göndermiyomu yurt dışına banada şöyle ucuz yollu kargo lazım yurtdışına ticaret düşünüyorum . en ucuzu ne kadar acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jack_fear J kullanıcısına yanıt
    PTT gönderiyor, zaten bu APG ve TURPEX hizmeti PTT'nin sunduğu hizmetler. En ucuz gönderi fiyatı bildiğim kadarıyla yine PTT'de. Gönderi türü ve ağırlığına göre değişiyor; yaklaşık 2 yıl kadar önce Türkiye'de Almanya'ya kayıtlı mektup 7 TL'ye gönderiliyordu, 12-14 gün arasında teslim ediliyordu. Şuanki fiyatını bilmiyorum. TURPEX ile 3 kg'ye kadar gönderiler 46 TL, APG ile 70 TL civarıydı sanırım.

    Yukarıdaki kendi soruma da kendim cevap vereyim; TURPEX ile Salı günü saat 16.00 civarı Adana merkezde teslim ettiğim paketim Perşembe öğleden sonra 14.00'da Almanya Wuppertal'e teslim edildi. 46 TL ödedim.
  • Turpex ile elektronik, kamera vs. gönderilemiyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.