Şimdi Ara

Yurtdışı dil eğitimi kararsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle belirteyim forumda çok araştırdım onlarca konu var bir çoğu eski tarihli ayrıca kararsızlığımı giderebilmiş değiller.
    Rica ediyorum öncelikle tecrübesi olan deneyimli arkadaşların benim gibi olan diğer arkadaşlarında bilgi sahibi olabilmesi için fikirlerini bizimle paylaşmasını istiyorum.
    Özel bir ünide makine müh. 2. sınıf öğrencisiyim.Bölümüm türkçe bir kaç yıldır ingilizceye dair çabam bulunmamakta. giriş seviyesindeyim.

    Final haftam ve ben deli gibi ingilizce eğitimi için bilgi toplamaya çalışıyorum o hala getirdi beni bu konu.
    Bu yaz aylarında 2 aylık bir yurtdışı dil eğitimi istiyorum.önümde 5-6 aylık bir süre var ve ingilizce seviyem ortada. bir kursa kayıt olsam max 2 kur hadi bilemedik 3 kur alabilicem.Daha sonrasında work and travel mi yoksa dil kursu mu? sorusu takılıyor kafama. bir yandan da maddiyat düşünmek zorundayım.
    ancak bu 5-6 ayda atacağım temel wat için yeterli gelecek mi pek bir fikrim yok.Hem Tr de kurs hem yurtdışı dil okulu bütçeme aşacağa benziyor. İş çıkılmaz bir hal almaya başlıyor bu noktada.

    -Yukarda belirttiğim durumdaki birisi için sizin öneriniz nedir? AMACI dil öğrenmek olan bu zatın wat mı yoksa dil kursu mu alması önerilir? ayrıca dil eğitimi için illa ki danısmanlık şirketi şart mı,maliyeti düşürmek için kendisi kayıt yaptıran oldu mu? ve ve en merak ettiğim nokta 5-6 aylık bir hazırlanma ile 2 ay yurtdışı deneyimi bana ne katabilir ve hangi noktaya taşıyabilir?(kişiden kişiye değişkenlik gösterse bile)

    Herkese şimdiden teşekkürler. En ufakta olsa fikri olanların fikir alışverişinde bulunması rica ediyorum. yardımlarını bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nova37 -- 7 Ocak 2015; 0:27:05 >







  • aslında biraz senin seviyene bağlı belli bir temelin varsa WAT sana pratik anlamda oldukça katkı sağlar. ama ben pratikten ziyade akademik olarak geliştirmek istiyorum dersen dil okulu daha mantıklı olur.
  • teşekkürler,ingilizce seviyem şuan kurs deyimiyle a1 seviyesinde. wat yapmayı bende isterim. ama önceliğim ingilizce anlamında bir yerlere gelmek. eğer fiyatları beni kurtarıyorsa ve bana daha iyi ingilizce öğretecekse dil okulu tercih edicem gibi görünüyor. Konu hk. baş bilgi ve fikirlere açığım. iyi günler
  • yurtdışı dil okulları olarak nereleri önerirsiniz ?
  • ecmfdn E kullanıcısına yanıt
    Kanada ama vize zor.
  • merhaba , kardeşim WAT yaptı bende Dil Okulu ile yurt dışına gittim onun ingilizcesi şu anda benden daha iyi değil çünkü sadece yabancılarla dil üzerine çalışılan bir yere gittim , ama o WAT ta aynı zamanda çalışmak durumundaydı vede gittiğin yerde Türklerinde olması çok yüksek ihtimal , ama Dil okuluna gidersen sadece dile yoğunlaşarak yabancı arkadaşlarla zaman geçirmen daha kolay olacaktır , ben Dil okulu içinhttp://www.newyorkstudio.com.tr yu tercih ettim , şirketsiz gitmen senin için zor olablir hem okulla mailleşmek durumundasın hem vizeler falan kafa yoruyorsun , ama şirket bunları senin yerine hallediyor ve sen sadece orda kendini daha ne kadar geliştirebilrisin diye dusunerek zamanını geçiriyorsun.

    İyi şanslar.




  • önerileriniz için teşekkürler :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.