Şimdi Ara

Yurtdışı alışveriş kaçmaz fırsat (columbia, adidas, nike)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
63
Favori
27.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yurtdışından sürekli alışveriş yaptığım Tradeinn sitesinde 15BF koduyla yüzde 15 indirim fırsatı var. Örneğin Columbia montlar Türkiye fiyatlarının zaten 3 te biri artı %15 indirim var. Türkiyeye gönderimde ptt yi secebiliyorsunuz. Dün delta ridge down montu kargosuyla birlikte 115$ a aldım (Tr fiyatlarına bakın) Bu fiyata %18 vergi eklenecek(Ab ülkelerinden gelen ürünlere uygulanan vergi)

    Sitede sadece çoğu giyim markasının ayakkabıdan tutun monta kadar her ürün var. Deniz sporları ekipmanları da var. Ben geçen sene Cressi mini havalı zıpkın almıştım. Sorunsuz ptt ile geldi.

    İndirim 24/11/2023 gece yarısına kadar geçerli.


    edit: Ben daha önceki alışverişlerimde hiç sorun yaşamadım fakat internette araştırma yaptığımda gördüğüm şu: Müşteri hizmetleri ve ilişkileri kötü. Sorun yaşadığınızda sonuçta çözüyorsunuz ama fıtık ediyorlar (ya da nette yorum yapan kişiler beceriksiz bilmiyorum)

    Aşağıda arkadaşlar yazmış ama ben postu ilk kez görecek olanlar için tekrar yazayım..Alışverişiniz 150 euroyu geçmesin. Geçerse ticari alışverişe sokulacağından gümrükleme mevzuatı değişiyor ve sanırım ötv de ekleniyor,astarı yuzunden pahalıya gelir zarar edersiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutlubey -- 25 Kasım 2023; 1:5:27 >







  • Verdiğim siparişlerden biri geldi. Delta ridge down kadın mont, Tr de en ucuz 8700 civarıydı. Şu anda 10k. Bana vergiyle birlikte 3800 e maloldu.
    Şu anda colombia ürünlerini kapattılar sitede.
    Bazı arkadaşlar Amazon fiyatlarını kıyaslamışlar. Amazon benim de colombia için ilk tercihim . Ama bedene göre fiyat değişiyor. L bedende muhteşem fiyat varken XL da iki katı olabiliyor. Tabi ki Amazonla karşılaştırmadan almayın. Yalnız şunu da söylemem lazım. Amazondan colombia mont diye aldığım ürün yelek olarak geldi, mecburen iade ettim.

    Arkadaşlar sportpursuit sitesindeki HELLY HANSEN Mens Woodlands Boots siparişim az önce geldi. Kargo dahil £53.74 a satın aldım. 345 TL de ptt kargoya gümrük vergisi ödedim. Kutu azıcık yıprasa da ayakkabıda bir problem yok. 6 sında sipariş vermiştim. 18 inde ilk kargo hareketini görebildim. 15 güne anca gelmiş oldu :)


  • Teşekkürler bilgilendirme için.


    Hocam iade durumu nasıl oluyor acaba? Var mı bilginiz?


    Teşekkürler...

  • realistspary kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. İadelik bir sorun yaşamadım şimdiye kadar fakat siz sorunca baktım sitenin Easy Return başlığı altında nasıl iade edileceğine dair açıklamalar var. Her ne kadar easy return yazsa da yurtdışı alışveriş sonuçta biraz zahmetli olur kanaatindeyim. Yukarıda belirtmeyi unuttum,ödeme aşamasında bir seçenek sunuyorlar (shipping insurance) kargo sigortası . Kayıp,çalıntı,hasarlı kutu için kargonuzu sigortalıyorlar. 60 lira gibi birşey de ona ödedim.

    edit:

    sitede iade ile ilgili yazan şu:

    Uzatılmış iade süresi : 20 Kasım 2023 - 10 Aralık 2023 tarihleri ​​arasında verilen siparişler 45 gün içerisinde iade edilebilir

    Satın aldığınız ürünlerden herhangi birinden memnun kalmadığınız takdirde satıcının iade için belirlediği günler içerisinde ürünü iade edebilirsiniz. Her satıcının kendi iade politikası vardır. Satıcının sayfasından kontrol edebilirsiniz. Ürünü iade etmek istediğinizi satıcıya bildirmeniz gerekmektedir, satıcıya danışmadan ürünü iade edemezsiniz. Satıcı 48 saat içinde size cevap vermezse olay başlatabilirsiniz ve 5 gün içinde sizinle iletişime geçmezse olayı çözmek için satıcıyla iletişime geçeceğiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutlubey -- 24 Kasım 2023; 11:3:4 >




  • Hocam peki beden durumu nedir bunlar misal ben L giyiyorum, buradan yine L bedeni mi almam lazım, bi ara amazondan L beden columbia yağmurluk almıştım çuval gibi oldu geri iade ettim. Beden ile bilgi verirsen bende almayı düşünüyorum.

  • JuMaN kullanıcısına yanıt

    Benim kilo 82,boy 1.82..normalde L bazen XL giyiyorum ama Columbiada Medium oluyor. En iyisi beğendiğiniz ürünü gidip mağazada denemek.

  • Bilgilendirme için teşekkürler. Gümrükleme nasıl oluyor? Vergiyi PTT'ye teslim sırasında mı ödüyorsunuz, gümrükte süpriz bir ücret ile karşılaştınız mı?

  • hocam sitede her türden spora dair herşey varmış,ben mesela paten tekeri alıcaktım,hem ülkede olmayan ürünler var hemde fiyatlar iyi,teşekkürler.

  • baya iyiymiş burası. bilmiyordum teşekkürler.

  • uurdnc U kullanıcısına yanıt

    Kargo Ptt ye düştüğünde Ptt kargo takipten takibe başlıyorsunuz. Gümrük aşamasında ne kadar vergi çıkarılacağı Kargo takipte görünüyor. Vergiyi de kapıya gelince nakit olarak ödüyorsunuz. Avrupa ülkelerinden vergi oranı %18. Mesela benim aldığım mont 3000 TL tuttu,540 TL vergi ödeyeceğim.Ivırı zıvırıyla 600 düz gibi birşey tutar sanırım.Mont şu anda burada Black Friday indirimiyle 8700 TL. Ama burası Türkiye ,bazen çok komik bir vergi de çıkarabiliyorlar,bazen de olması gerekenden biraz fazla da çıkarabiliyorlar. Her halukarda Tr den ucuza geliyor. En azından benim için şimdiye kadar öyle oldu.

  • roltec kullanıcısına yanıt

    Ben gecen sene Seac Havalı zıpkın almıştım 30 cm..Tabanca gibi birşey :) Steyi de o zıpkını ararken bulmuştum

  • kaç günde geliyor?

    indirim 26sina kadar geçerli

  • Kutlubey K kullanıcısına yanıt

    bende yağmur tekeri aldım patene :D tr'de yok olsada 2 katı fiyat çekerler zaten,indirime girmiş %30 indirimli aldım normal fiyatından,indirimli üründe kupon çalışmıyor haliye,ayrıca sigorta gibi birşeyde ekledim sepete;çalınma,kaybolma..vs için,çok cüzi bir rakam,vergide ne çıkarsa artık :)

  • merkep kullanıcısına yanıt
    Sitede bu gece son yaziyor. Geri sayım var.
  • 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

    sağ tarafta 26 sı yazıyor

  • Urunlerin orijinal olduguna nasil eminiz?
  • Vergi olayi nasil oluyor aliexpress gibi dahil mi yoksa kapida mi oduyoruz
  • Columbia ürünleri TR ye gönderilmiyor diye birşey okudum:(.Ben alışveriş yaptım az önce.900 TL ye TR de 4.000 olan Columbia poları aldım.%18 vergi ile bile acaip uyguna geliyor.

    Umarım gönderilir.PTT ile çalışıyorlar.

  • Columbia ürünleri çok uygun. Labyrinth Loop montu almak istiyorum, bu sitede yok maalesef. Amazonda da indirime girmiyor bir türlü.

  • trustpilot
    Tradeinn is rated "Average" with 3.2 / 5 on Trustpilot
    https://uk.trustpilot.com/review/tradeinn.com
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.