Şimdi Ara

Yurt Dısindan Urun Getiriyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Aralık 15 te okulun düzenlendiği `Amerika Dil Kursu` na gidiyorum.3 aylık bir program.Amerika`ya gidince faydalanmak gerek :)
    İse direk gireyim.Yurt disindan almak istediğiniz ürünleri bana soyluyorsunuz.Ben de AngelTR adlı arkadaşa ürünleri yolliyorum,o da size kargoluyor.
    Urun max 100 dolar fiyatinda olmali.Herturlu urun olabilir.
    Ornek:Bana piston 2 kulaklik istiyorum diyorsunuz.Bizde fiyatini arastirip söylüyoruz.Hosunuza giderse ürün parasini veriyorsunuz bende alip yoluyorum.
    İstediğiniz ürünleri AngelTR adli nicke PM atabilirsiniz.Konu altina urun yazmassaniz sevinirim.Diğer sorularinizi konu altına yazabilirsiniz.
    Kolay gelsin,iyi alisverisler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • CT Fletcher ile birçok ürün anlaşıldı.
  • Arkadaşla bir çok ürün için anlaşmıştık. Ancak kendisinin sonradan ürettiği saçma sapan bahanelerle alışverişten vazgeçtik .Kendisi ile önce ürün sonra para şeklinde anlaşmıştık . Sonradan param yok vs gibi bahanelerle hatta bana dolandırıcılık gibi asılsız ithamlarda bulundu.Boş yere zamanımı çalmasıda cabası . Arkadaş diyorum fakat kendisi küçük bir kardeşimiz daha bu işler konusunda tecrübesiz bu yüzden alışveriş yaparken bunları göz önünde bulundurun sevgili forum üyeleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.