Şimdi Ara

Yurt dışından kredi kartı ile telefon almak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Sizlere bir sorum olacaktı. Ben şuan Portekiz'deyim ve bildiğiniz üzere kara cuma etkinlikleri + tax free olayını hesaba kattığımız zaman bir İphone 15 pro max 256 gb ortalama 39bin tl'ye denk geliyor. Benim elimde 45k limitli bir kredi kartı var kullanmıyorum öyle duruyor. Sizlere birşey danışmak istiyorum. Ben buradan 39k ya bu telefonu alsam Ocak ayında Türkiye'ye geleceğim, telefonu Türkiye'de 50k ortalaması ile satsam sonra kredi kartı borcunu komple kapatıp üzerine kar alabilirim. Bu sırada Avrupayı gezerken elimde güzel bir telefon olmuş olur ve daha güzel kareler yakalayabilirim diye düşünüyorum. Siz değerli forum üyelerinin görüşlerini merak ediyorum.


    Not: Kredi kartı ekstresini faizsiz 3 ay erteleyebiliyorum.




  • 30 bin kayıt parasını hesaplayıpta türkiye de satmayı tekrar düşünün

  • Onu biraz düşündüm dostum da Türkiye'ye gelmeden önce burada satmak benim için daha karlı olacak öyle değerlendirirsek almak mantıklı mı?

  • Yatıracağınız para sonunda kazandığınız paraya değmez bence bir de kur kaynaklı fiyat farkı ödeyeceksiniz ekstre’de size o paranın tamamı kalmayacak üzerine satmak için beklemeniz gerekebilir o nedenle bana pek mantıklı gelmedi tercih sizin tabii ki

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.