Şimdi Ara

Yurt dışından alsam sorun olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hocam ben şimdi almanyadan yada amerikadan telefon getirticem iPhone 5s veya 6 şimdi ben ürünü alsam buraya getirsem sadece pasaport kaydı yapmam gerikicek dimi ? Bide pasaportun süresi vardı yanlış bilmiyosam o süre bitince bişey oluyormu ? ve son olarak sorun olsa burda apple storedan yardım alabilirmiyim ürünü ordaki apple storedan alıcam



  • Almanya ya da ABD den almanın hiçbir avantajı kalmadı bence çünkü 500 euro farzedelim 5S i 1450 TL ediyor. Pasaport bulmak dert hadi buldun diyelim bide 120 TL kayıt parası vereceksin bir dünya iş. En mantıklısı kliksa, hizlial gibi sitelerden satın almak hem kredi kartına puan veriyor birçoğu hemde garantisi oluyor telefonun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ks34

    Almanya ya da ABD den almanın hiçbir avantajı kalmadı bence çünkü 500 euro farzedelim 5S i 1450 TL ediyor. Pasaport bulmak dert hadi buldun diyelim bide 120 TL kayıt parası vereceksin bir dünya iş. En mantıklısı kliksa, hizlial gibi sitelerden satın almak hem kredi kartına puan veriyor birçoğu hemde garantisi oluyor telefonun.

    hocam bana apple garantisi lazım 1 yıl yada 2 yıl kiliksada varmıdır ?
  • Cihazı nerden aldığının önemi yok sonuçta apple üretiyor ve destek veriyor istediğiniz yerden alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.