Şimdi Ara

YURT DIŞINDA ÇALIŞMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba,

    Konu başlığından da anlayacağınız üzere, yurt dışında çalışmak istiyorum. Özellikle inşaat işinde. Çünkü dil olmadığı için yapabileceğim ve ihtiyacımı giderebilecek tek sektör bu sektör sanırım.
    Uzun lafın kısası var ise bildiğiniz bir yol, bir iz, bir tanıdık, yardımcı olabilirseniz sevinirim. İnşaatta ne yapabilirsin sorusuna gelince elimden her iş gelir. Ama ustalık olarak parke ustalığı ve mutfak dolabı döşeme ustalığım mevcut onun haricinde fayans ustalığı. Bilmediğim alanlarda dahi kısa sürede işi kapabilirim. Yeter ki o yol açılsın. Konu dalga geçmeye uzamaması için şunu belirtmek istiyorum. Sadece kendim için değil bakmam gereken bir annem ve babam var, onlar için şuandaki işimden ve mesleğimden daha iyi kazanabileceğim bir yere gitmek istiyorum. Burada kalıp belirttiğim kriterlere uygun işler de önerebilirsiniz muhtemelen ama ben burada kalmak da istemiyorum. Şuandaki ortamdan biraz uzaklaşıp tabiri caizse hem çalışıp hem kafa dinlemek istiyorum.

    Sizlerden ricam yorum atacak olan olursa lütfen yurt dışı iş konuları dışında bir konuya değinmez iseniz çok sevinirim. Anlayışınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.







  • Geçen sene Almanya'dan bir tanıdık fayans gibi işler için Türkiye'den eleman arıyordu. Yurtdışında iş yapan şirketlere başvur bence, ucuza giderim seyahat engelim yok dersen girebilirsin sanırım. Yada kafa dağıtmak için yük gemilerine bakabilirsin.
  • Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    Tanıdık ile irtibat durumu olur ise memnuniyetle değerlendirmek isterim. Gemiler için prosedürler var, gemi adamı cüzdanı vs.
  • Linkin01 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla 1 sene kadar oldu bu eleman arama işleri, o zaman işler 6 aylık filandı kalmamıştır şuana kadar. Eğer İstanbuldaysanız yurtdışında inşaat yapan firmaları araştırın derim, Ağaoğlu'nun filan yurtdışı inşaatları vardı.
  • Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    Birkaç yere mail attım numaralarını bulduğum yerleri aradım buldukça da ulaşıyorum. Ağaoğlunu bilmiyordum. Onlara da ulaşayım. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.