Şimdi Ara

yurt dışında bankacılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dostlar yurt dışına çıkma durumum var da yurt dışında bu bankacılık uygulamalarını nasıl kullanıyoruz gitmeden bi ayar falan yapmamıza gerek var mı ? bankacılık uygulamaları , kredi ve banka kartlar ?




  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Banka uygulamaları internet erişiminiz olduğu sürece sorunsuz açılacaktır. Kredi veya banka kartınızın "Yurt Dışı Kullanımına" açık olduğundan emin olun. Aksi bir durum için 444'lü numaraları yurt dışından arayamayacağınız için bankanızı yurt dışından nasıl arayacağınızı öğrenin. (Örneğin Garanti BBVA Müşteri Hizmetlerini yurt dışından aramak istediğiniz zaman +90 850 222 03 33 numarasını çevirmeniz gerekli, +90 444 0 333 olmuyor.)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çoğu bankanın uygulaması yurtdışı ip adreslerinden girmeyi denediğinizde açılmaz ve güvenlik uyarıları verir. İsmini verip reklamını yapmayalım bir uygulama var onu aktif edip banka uygulamasını açmaya çalış ve açılmadığını göreceksin. Bankadan bankaya değişebilir tabi bu durumlar.

  • 6 aydır belçika dayım. "bütün banka erişimleri kolay . wifi ile bağlanılıp hesbına girebilirsin. Bazen sms yolluyorlar. Telefonunun 4g si kapalı olacak. Bazen sms gelmiyor ama sonra düzeliyor. denizbank 4g olmayınca giremezsin. Onuda bilgisayardan girmen gerekir wifi ile sonra telefonuna sms geliyor

  • Olumsuzluk yaşadığım birtek teb oldu benim için. Telefonu değiştirince yeni telefondan giriş yapamadım yeni cihaz kaydı için sms gönderdi, ama o sms bir türlü gelmedi, kaldı ki turkcell hattım eski telefonda takılıydı çıkarmamıştım ve ordan uygulamaya giriş çıkış yapabiliyordum, cihaz kaydımıda siliyordum her çıkışımda. Ama ne hikmetse tanıtım ve benzeri başka smslerini yollayabiliyordu teb lakin o sms i alamadım, diğer bankalarımda herhangi bir sıkıntı yaşamadım, smsleride geliyordu. Siz yinede kullanacağınız bankaların mh ile görüşün gitmeden, herhangi bir engel olmasın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.