Şimdi Ara

Yurt Dışı Dil Eğitimi Hakkında (lütfen yardımm.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yurt dışında ingilizceyi ne kadar zamanda öğrenebilirim, lise ve Üni. de aldığım ing. dersler ve 8 aylık bir ingilizce kursu haricinde fazla deneyimim yok. Pre-intermediate seviyesindeyim diyebilirim. Amerikada dil okuluna gitmeyi düşünüyorum sizce ne kadarlık bir süreç benim için yetertli olur. cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederimm..



  • quote:

    Orijinalden alıntı: hnat1234

    Yurt dışında ingilizceyi ne kadar zamanda öğrenebilirim, lise ve Üni. de aldığım ing. dersler ve 8 aylık bir ingilizce kursu haricinde fazla deneyimim yok. Pre-intermediate seviyesindeyim diyebilirim. Amerikada dil okuluna gitmeyi düşünüyorum sizce ne kadarlık bir süreç benim için yetertli olur. cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederimm..

    6 ayda gayet akıcı bir seviyeye gelebilirsin. Öncelikle yoğun bir ingilizce eğitimi almanı ve Türkçe'den kendini tamamiyle soyutlamanı öneririm. Kendini ne kadar ingilizce ile donatırsan o kadar akıcılaşmaya başlar konuşman.

    Amerika'da Chicago'yu düşünürsen okul önerebilirm.
  • 6 ay çok uzun bir süre o kadar zamanım yok, çalıştığım firmada yabancı müşterilerimiz geliyor ve onlara 4-5 Saat Kadar eslik etmem gerekiyor, demek istediğim onları havaalanından alıp otele yerleştirip yaptığımız işi anlatıp fabrikayı gezdirip göndermem gerek, aslında bana bu kadarı da yeterli olr fakat 2 ay sizce benim için yeterli olurmu. Cevabın için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hnat1234

    6 ay çok uzun bir süre o kadar zamanım yok, çalıştığım firmada yabancı müşterilerimiz geliyor ve onlara 4-5 Saat Kadar eslik etmem gerekiyor, demek istediğim onları havaalanından alıp otele yerleştirip yaptığımız işi anlatıp fabrikayı gezdirip göndermem gerek, aslında bana bu kadarı da yeterli olr fakat 2 ay sizce benim için yeterli olurmu. Cevabın için teşekkür ederim.


    Yoğun bir ingilizce porgramına katılır, çok çalışır ve kendini Türkçe'den soyutlarsan (her anını ingilizce ile doldurman gerek) tabikide yeterli olur. Ayrıca senin dil öğreme yeteneğine bağlı da bir durum bu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.