Şimdi Ara

Yüreğim ağzıma geldi!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sevgili kajmer88,

    Benim evin balkonu sinema salonu locası gibi, bir defa buradan gökyüzü perde gibi; sabah yoğun sis, gündüz acaip bulut formasyonları, akşam berrak gece, yıldızlar ve bugün 1000W'lık ampûl gibi parlayan mehtap. Adana'da hava kuru ve sıcakken burada soğuk ve yağmurlu hava hâkim olabiliyor. Sonra aşağıdaki cadde var, hız yapan, basan (öyle böyle değil, gerçekten Hasan Almaz Basan Alır gibi gidenler var), bilhassa yukarıdan aşağıya doğru gidip dönemeçteki virajı küçümseyen ve direksiyonu zamanında kıramayıp karşı şerde geçen, dönemeçte geceleri yanlama yapan, Pazar günleri 11:30'da standart DÜĞÜN KONVOYU kamyon ve Cehennem Düdüğü (HAAA--uuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm), davul, zurna, Arçelik buzdolabı, muhteşem etkileyici sahnelere tanık oluyorum;

    AMA.....!

    Geceleri başıboş köpeklerin (Canis Domesticus) İKİNCİ KÖPEK MEYDAN MUHAREBESİ veya ÜÇÜNCÜ KUZEY-GÜNEY KÖPEK SAVAŞLARI bir başka. Havlamıyorlar artık, uluyorlar... Adı gibi, KURTTEPE...!!! WWwuuuhhuuu WWwuuuhhuuu. Neyse ki üst katlardayım. Bu gece bir video çekmeye çalışayım!

    Karşıdaki 17 dönüm (!) arsa herkesin iştahını kabartıyor ama resmen orası VETERİNERLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜN ve arkadaşım ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANI YILDIRAY ARIKAN oraya göz dikmiş, altı alışveriş merkezi, üstü belediye olacak bir bina yapmak istiyormuş ama VETERİNERLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜ yıkıp oranın yerine. Fotoğraftaki yer PARK ALANI olarak ayrılmış. Tel örgü çekip geçen hafta da fidan diktiler.

    Çok şükür rahat ve sıcak bir kış geçirdik. Önceki mahallemden burası çok çok farklı. Esinti, kuru hava, güneş, ılık hava ve belediyenin artan hizmetleri. Kısmet bu zamanlarda buraya taşınmakmış. Şimdi Adana Büyükşehir Belediyesi ile ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARI'nın Mavi Bulvar/Kuzey Kanalı ile Büyük Kanal arasındaki uzun kısmın bir SOKAK'tan tekrar bir BULVAR haline getirilmesini sağlamak için uğraşıyorum. Haftasonu bir dosya hazırlayıp Adana Büyükşehir Belediyesine göndereceğim.

    Selam ve sevgiler,

    Taner Göde




  • Havlayan ve uluyan köpekleri çekmedim... Bugünkü GÖK YARILMASI SAĞANAK YAĞMURU ÇEKTİM

    ADANA + ÇOK YAĞMUR = ÇOK SU VE TIKALI TRAFİK

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taner Göde

    Havlayan ve uluyan köpekleri çekmedim... Bugünkü GÖK YARILMASI SAĞANAK YAĞMURU ÇEKTİM

    ADANA + ÇOK YAĞMUR = ÇOK SU VE TIKALI TRAFİK







    Gazi paşada rafting yapıyorlardı yayalar




  • Bayan değilmi herşey beklenir. Artık bu kadar ön yargılıyım..
  • hacı arabanın karşıda durduğunu göremeyecek kadar süratlimi geliyordun yada ani bir virajdan sonramı beliriyor orası.yani duramazmıydın birazda senin dalgınlığına gelmiş gibi sanki o an
  • Bu gün emniyet şeridinden gazlarken kafasındaki devrelerde dalgalanma olmuş olacak, bir anda üstüme kıran adam neredeyse bana çarpıyordu.

    Neyseki sola kırdım ve kurtulduk ancak o sinirle adamın arkasına takıldım ileride boğaz köprüsüne yakın trafik durunca yanına geldim camı açtım onun da açmasını bekleyerek. ancak bir gorilden hafif hallice, beyfendi görmezden geldi on dakika yan yana gitmemize rağmen.

    hani kaç zamandır stepneyi kullanmak gerekmedi şükür, bagajdan krikoyu alıp kafasında pasını alsam yeriydi !

    arkadaşlar varsa aramızda böyle goriller, onlara sesleniyorum. o emniyet şeridi bir gün bir yerinizde patlayacak !

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DemirAtlı

    hacı arabanın karşıda durduğunu göremeyecek kadar süratlimi geliyordun yada ani bir virajdan sonramı beliriyor orası.yani duramazmıydın birazda senin dalgınlığına gelmiş gibi sanki o an

    Süratim yoktu durgun halden harekete geçtim.Durmasına dururdum ama arkamdan gelen servis bana çarpacaktı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.