Şimdi Ara

Yunusun gereksiz hakareti (Sinir içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
9.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Polis hakkinda olumsuz konusan insanlarin hepsi art niyetli insanlar. Tek dertleri hayali devrimlerini gerceklestirmek .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Only Gamer

    quote:

    Orijinalden alıntı: E.S 43

    quote:

    Orijinalden alıntı: Only Gamer

    Bunları biliyordum ama bilmediğim bir mahallede yolumu bulmanın, ağır ağır giderken(kemerim takılı, teyp bile açık değil) resmen şahinci muamelesi yaptı.

    İyi yapmış.

    symbol dizel vardı altımda. 2.vites usul usul sürüyordum. Ne yanlıyordum. Ne de teybi açıp son ses dinliyordum. Teyp kapalı idi. Tek amacım yolumu bulmak idi. Ne yolda geçen kıza korna çaldım ne de laf attım.

    Benim orada bahsettiğim apaçi, faça olayı. Orijinal ve düzgün kullanana lafım yok hatta başımın üstünde yeri var. Bir arkadaşımın şahini var ama teyp dışında araç orijinal. gayet düzgün sürüyor. ona şahinci demem. Geneli böyle olduğu için bu tabiri kullanmııştım yanlış anlaşıldım...

    zaten o dediklerini yapsan bişey demezdi dostum, sesi çıkmayan efendi olana yetiyor güçleri, efendi efendi eylem yapanı coplarlar, sağı solu yıkana yakana molotof atana dokunamazlar, yemez...

    kaybedecek bişeyi olmayanları, canları beş para etmeyenleri gözleri yemiyor... daha önce de defalarca tartışması oldu forumda




  • Arkadaşlar ben 19 yaşında bi kardeşinizim.İmzamdaki araçlarla polise/yunusa selektör yaptığımda oldu müziği fazla açtığımda.Ama şuana kadar hiç saygısızlıklarını görmedim.Galiba adamına göre muamele yapıyolar ezebileceği adamı az çok tanır bunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9000 rpm -- 22 Nisan 2012; 15:27:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HARB

    genelde çok hırçınlar ama birçok karşılaşmamızdan ben galip çıktım yunuslarla
    sıkısık trafıkten sıyrılmak ıcın onuma 4 defa kırdı motoru 2 ekıp 4 de de izin vermedın geçmelerıne en sonunda arkada oturan abi bir müsade edermisin geçelım dedi tabi buyrun geçin dedim ( hırçınlık yapamamalarının sebebı babamı tanıyor olmalarıydı emnıyetten emeklıydı plaka tanıdık)

    kapımın onunde 4 yunus park ederken durdurdu ama muamele resmen hırsız muamelesı yapıyor artıst artıst 5 dk lık muhabbetten sonra (emnıyet muduruyle konusturdum kusura bakmayın rahatsız etmedık umarım deyıp uzaklastırdılar tabı sıkayetenız olursa hemen arayın 2 dk da kapınızın onundeyız v.b cumleler kullanıp )

    siz siz olun arayacak bir emnıyet müdürü yoksa çok yakınen tanıdıgınız asla gider yapmayın zararlı cıkarsınız birçok kez tanık oldum trafikte

    ilçeden ilçeye de polisin tutumu çok farklı malesef ...

    nasıl zararlı çıkacağım ? ateş olsa cürmü kadar yer yakarlar haklıysam sonuna kadar uğraşırım üzerine çakma br kırmızı mont giyip altına motor almakla adam olunmaz onlar bizi korumak için varlar vatandaşa artistlik için değil emniyet müdürü vs. tanıdığım yok ama haksız bi yere bana yunus bağırır yada azarlarsa aynı şekilde karşılığını veririm.




  • Polis işte, niye şaşırdın ki ?
  • Tüm yunusları aynı kefeye koymanız da yanlış. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyiyor...

    Tamam, çok cahilleri de var aşırı sinirli olanları da. Ama siz sadece tavrınız ve konuşmanızla karşınızdaki memuru nizama sokabilirsiniz.
    Yada tartışma başlatıp kavgada çıkartabilirsiniz, size kalmış...

    Bilenleriniz vardır ama yinede birkaç altın kural söyleyeyim:

    1-Asla polis memuruna yaşı ne olursa olsun "Abi" demeyin, aksi takdirde kardeşi muamelesi görürsünüz.
    2-Asla artist ağzıyla konuşmayın, gereksiz artistlik yapmayın (kavga bile çıkar ya dayak yersiniz yada döversiniz ama sonuç yinede sizin için iyi olmaz)
    3-Hatanız varsa kabul edin, cezadan korkup yılışmayın...
    4-Konuşurken tamamen ciddi olun ve direkt gözlerine bakın.

    Ozaman karşınızdaki memur kendisine çeki düzen verir. Memura size karşı saygılı davranmak zorunda olduğunu tavrınızla hatırlatın...
    Ne siz saygısız davranın nede kendinize saygısız davranılmasına müsade edin...
    "Kenara çeeeek!!!" diye başlayan diyaloğu "iyi günler beyefendi" diye sonlandırtırsınız.

    Bence biraz kişisel tavırlara bakmakta fayda var yani..




  • valla beni bugün cevirdiler ankara/ küçükesatın başında
    diyolog şöyle
    polis:evraklarınızı alabilir miyim
    ben:tabi buyrun
    polis:camı biraz kaldırır mısınız.
    ...
    polis:camda film mi var?
    ben:evet yaptırdım.
    polis:yasak ama cezası var.
    ben: biliyorum komserim
    gitti geldi evrakları kontrol etti falan.
    polis:bu seferlik yazmadım hiç itiraz falan etmedin güle güle
    ben: saolun komserim iyi günler.
    dedim geçtim
    bütün polisler kötü niyetli değil yani

    yani ben orda komserim çok ince film zaten ne zararı var yapmayın falan desem yazıcaktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurats -- 22 Nisan 2012; 18:58:26 >
  • ben de çok aşırı dar bir sokakta ilerliyordum sağım solum duvar tek arabalık yol , sonra arkamdan iki yunus geldi geçmeye çalıştılar aradan sığamadılar ilerde durdurdular suçlu ben oldum ( hem de yavaş da gitmiyordum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 22 Nisan 2012; 19:13:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonyyericsson

    Polis hakkinda olumsuz konusan insanlarin hepsi art niyetli insanlar. Tek dertleri hayali devrimlerini gerceklestirmek .

    hahaha ne güldüm ya.

    polislerin yaptığı kabalık ve kural dışı hareketlere olan sitemi, tepkiyi devrime yorumlamak gerçekten çok büyük beceri ister.

    tebrikler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonyyericsson

    Polis hakkinda olumsuz konusan insanlarin hepsi art niyetli insanlar. Tek dertleri hayali devrimlerini gerceklestirmek .

    Sevgiline laf atar içlerinden biri, anlarsın niye böyle düşünüldüğünü.. Bnmde tanıdık var yunus işini düzgün yapan, ama içlerinden olmaması gereken tiplerde çıkıyor tabiki. Sonuçta zor bir sınav veya mülakat isteyen birsey deil.
  • Mobilcileri de düsünelim. Su alıntıları kısa tutalım ;)
  • quote:

    Terör destekçilerinden şamarı yiyip oturuyosunuz, şekliniz bana mı lan? derdim ben olsam


    mesleğinin verdiği yetkileri kötüye kullanan birkaç kişi ile tüm polis teşkilatını bir tutamazsınız bu ayıp ve haksızlık olur.. onlar bu ülkede karışıklık olmasın sorun olmasın diye bütün birimleri ellerinden geleni yapmaya çalışıyor en azından çoğu.. polis teşkilatı son zamanlarda aklınıza bile gelmeyecek operasyonlar yaptılar bumu teşekkürünüz? biriside ben onlara hakkımı helal etmeyeceğim demiş yazık.. hemen gaza gelmişsiniz anlaşılan.. şu ülkede polis olmasaydı,hergün trafikte ufak bir tartışmadan dalayı ölüm olayları olurdu.. daha dün 6 özel harekatçı polisimiz şehit oldu kimin için? biriside yukarıdaki yorumu yapmış.. doğru polis o şamarı yiyor o şerefsizlerden ama hepsi toplumun huzuru için.. gerçekten çok yazık.. her meslekte çürük elma vardır.öğretmeninden tut doktoruna kadar.. sonuçta hepimiz insanız ve nefis taşıyoruz..cahil insan heryerde vardır ayrıca her 300 puan alan polis olamıyor önce tam öğrenin sonra konuşun.. ama yetkisini kötüye kullanan memur mutlaka cezasını almalı çünkü diğer meslektaşlarının hakkına giriyor.. iyi akşamlar..




  • Yunusları gördüğünüz zaman kafa yapısı ve mantalite seviyesi itibarıyla "üniversiteyi kazanamamış defalarca girseler de kazanamayan bi baltaya ""ancak"" sap olabilmenin verdiği ezikliği taşıyan genç ve heyecanlı insanlar olarak" bilin. Ve ona göre davranın. Genç bi baltaya sap olamamış apaçiler.

    Üzerinizde takım elbise yada albenisi olan bi araba vs varsa sıkıntı olmaz bunların karşısında. Şunu da unutmayın "yaka numarasını" talep etme hakkınız var. Yazılı dilekçe birçok şeyi halleder. Birçok tanıdığım polis ve lise mezunu olupda girenlerin büyük çoğunluğu bu şekilde. istisnalar kaideyi tabi ki bozmaz..
  • Hocam böyle durumlarda sicil vermiyckleri kesinde sunu yapsak.

    SES KAYDI ALIP VE MOTOTRUNDAYKEN BIR FOTOGRAFINI CEKIP DILEKCE YAZSSAK KANITLARIN KOPYALARINI GÖNDERSEK BİR SONUC ÇIKARMI?
  • hepside ray ban takılıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonyyericsson

    Polis hakkinda olumsuz konusan insanlarin hepsi art niyetli insanlar. Tek dertleri hayali devrimlerini gerceklestirmek .

    quote:

    22 Nisan 2012 - 03:14

    Beyaz eşyacıya dükkanında polis dayağı

    Diyarbakır'da beyaz eşya ticareti yapan Hasan İzgi, ücretsiz ısıtıcı almak isteyen polisler tarafından işyerinde dövüldüğünü öne sürerek, suç duyurusunda bulundu. Polisle işadamı arasındaki arbede işyerinin güvenlik kameralarına yansırken İzgi, "Hem dövüldüm, hem de yüzüme biber gazı sıkıldı" dedi.

    Hasan İzgi, polislerin 3 ay önce gelip Çarşı Polis Merkezi'nde kullanılmak üzere 2 ısıtıcı istediklerini, "Ücretsiz veremem" demesi üzerine de "Seninle görüşeceğiz" diyerek ayrıldıklarını ileri sürdü. Bir ay önce yine gelen polislerin, tartışma çıkartıp takviye ekip istediklerini ileri süren Hasan İzgi, "Tartışma sırasında hakaret edip babamı ittiler, müdahale edince de beni dövdüler, yüzüme biber gazı sıktılar" dedi.

    Olanların, işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdığını kaydeden Hasan İzgi, "Kafamın üstüne çıkıp iki ayakla vurdular. Biri de sırtıma çıkıp dövdü. Kameranın olmadığı yere götürüp bunu yaptılar" dedi. Polis merkezine götürüldükten sonra da dayak yediğini iddia eden İzgi, "Olay karakolun içine oldu. Burnuma darbeyi karakolda yedim. Bir işadamı olarak Sayın Başbakanımdan bu olayı görmesini rica ediyorum. Filistin'de nasıl her gün dayak yiyorsa, bende geceleri yediğim darbelerden dolayı yatamıyorum" diye konuştu.

    Suçlanan polislerin de ifadelerinde, Hasan İzgi'nin kendilerine mukavemette bulunduğu için müdahalede bulunduklarını ve etkisiz hale getirmek zorunda kaldıklarını söylediği ifade edildi.


    Devrdimci beyaz esyaci...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 23 Nisan 2012; 5:00:08 >




  • polis, verilen emiri yapar, lakin emri nasıl bir yöntemle yerine getireceği kendi insiyatifinde dir, burada da insan unsuru devreye girer,

    jandarma, verilen emri yapar, emri nasıl yapacağıda emredilir, kafasına göre haraket etmez, insan unsuru emri verendedir, yorum yapamaz, işte askerin üstünlüğü burdadır, disiplinindedir,
  • Şikayet etseydin hocam bunedir böyle şey olurmu yahu güya halkın huzurunu sağlıyacak bu adamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: westernblew

    Yunusları gördüğünüz zaman kafa yapısı ve mantalite seviyesi itibarıyla "üniversiteyi kazanamamış defalarca girseler de kazanamayan bi baltaya ""ancak"" sap olabilmenin verdiği ezikliği taşıyan genç ve heyecanlı insanlar olarak" bilin. Ve ona göre davranın. Genç bi baltaya sap olamamış apaçiler.

    Üzerinizde takım elbise yada albenisi olan bi araba vs varsa sıkıntı olmaz bunların karşısında. Şunu da unutmayın "yaka numarasını" talep etme hakkınız var. Yazılı dilekçe birçok şeyi halleder. Birçok tanıdığım polis ve lise mezunu olupda girenlerin büyük çoğunluğu bu şekilde. istisnalar kaideyi tabi ki bozmaz..

    +1905 duygularıma tercüman olmuşsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: akdogan911

    Tek bir insanla , tüm bir grubu suçlamayı çok iyi biliyoruz..

    Düğünüm bitti, gelin arabasıyla avrupa yakasından anadoluya geçiyoduk, tam boğaz köprüsünde ters bir yöne girdik ve o ters yön bizi tekrardan avrupa yakasına yönlendiriyordu. Bizde durup geri geri gitmeye çalıştık tabi ne yapalım. Tam o sırada yanımızdan bir yunus geçiyodu, napıyosun sen dedi aracı kullanan arkadaşıma , yanlış girdik dedi bizimkisi, yunusta olmaz dedi ama bi anda arkada ben ve eşimi gördü gelinlik , damatlıkla, bi anda gülümsedi ve beniğ takip edin dedi..

    Boğaz köprüsünün altında sağdece polislerin kullandıgı bi dar yol var, köprünün altından geçiriyor ve yolun diger tarafına alıyor yol sizi, ordan bizi geçirdi. Hatta tam o tek şeritlik daracık yolda , karşıdan başka polis aracı geliyordu ve onlara korna çaldı, durdurdu onları ve bizi geçirdi. Çok sevindik, şaşırdık ve hayatım boyunca bir daha kullanmamın mumkun olmadıgı bir yoldan , yunus sayesinde geçmiş oldum..

    Ben o yorgun halimle, çünkü düğün çıkışı , evliler bilirler yorgunluktan ölüyo insan, tekrar bizi bogaz trafigine sokturmadan ordan geçirdigi için, kaç kere Allah razı olsun dedim o adama..

    Evet yunuslar genç ve heycanlı, kimisi de artis ama münferit olaylar , tüm bi cemiyeti etkilememeli...

    Hocam ona bakarsan senin yaşadığın olay da münferit..Ben İstanbul'u bilmeyen biri olsam ve senin gibi yanlış yola girsem beni durdurup "napıyosun sen" dedikten sonra o yoldan geçirmek yerine bir güzel fırça atardı herhalde..İyileri de var mutlaka ki ve polis bu halkın gözbebeği olmalı ama maalesef çoğu yunus ekibi ve birçok asayiş ekibi ön yargılı yaklaşıyor,üslupları kaba ve laftan anlamıyorlar..Sana iki olay anlatayım ;


    Bir akşam mesaiye kaldım ve gece 12 gibi işten çıktım,takım elbiseliyim..Servis beni ana cadde üzerinde indirdi,oradan 800-900 mt. yürüyorum eve ara sokaktan..Tam eve yaklaşmışken ara yoldan bir ekip aracı çıktı,önümden geçti ama beni görünce hemen durup geri geri geldi ve 3 polis hışımla indiler,araca yaslayıp arama yaptılar ve "nereden geliyorsun..nereye gidiyorsun" falan sordular..Tamam işleri bu sorsunlar da adam gibi sorsunlar ite kaka araca yaslayıp arama yapmak nedir,işten geliyorum deyince bir tanesi iyice cozuttu "ne işi lan bu saatte" diye..Ceketimin içinde boynumda banka kimliğim vardı allahtan,onu görünce sustular..


    Diğer olay da buna benzer ; bir gece halı saha maçından çıktım (01-02 maçıydı) sonra arkadaşlarla bir şeyler yedik sohbet ettik derken saat 03.30 gibi yola çıktım,Maltepe sahil yolundan eve gidiyorum (Tuzla istikametine) yolda çevirme yapıyorlardı (yanlış hatırlamıyorsam Dragos civarıydı) bende fenerlerini,tepe lambalarını görünce yavaşlayıp farları kapatıp iç tavan ışığını yaktım sağa yanaştım..Üzerimde forma altımda da eşofman vardı ve bana aynen şunu söyledi ilk cümle olarak "kağıtlarını ver !" Kaba saba bir emir tonunda söyledi,araçtan indirildim,üzerim didik arandı,arabayı da aradılar..Sonra dikizde asılı banka kimlik kartımı görünce muamele değişti,sen deyip emir veren polis "buyrun beyefendi evraklarınız" deyip birde "maçınız kaç kaç bitti" diye alay eder gibi soru sordu aklınca muhabbet edecek,sonra da konuyu kredi kartlarına getirip "ben şimdi kart almak istesem ne yapmam lazım" diye pişkin pişkin gülmeye başladı..


    İki olayda da işyerime ait kimliğim beni kurtardı yoksa muhtemelen mukavemet ederdim ve karakolluk olurduk..Resmi kıyafet,ekip otosu,tabanca ve polis ünvanı değil "adam olabilmek" önemli..Tatile giderken nice trafik ekipleri çevirdi hatta hızdan ceza yedim ama ne tartışma çıktı,ne kaba saba davrandılar ne de hitap ettiler hepsi efendi gibi işini yaptı bende kabahatimi bildiğimden ses etmedim (edemezdim de) hatta ayrılırken "ileride şurada ve şurada yine ekip var dikkat edin ceza yemeyin" diye uyarmayı da ihmal etmedi sağolsun..Mesele "adam olmak"




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.