Şimdi Ara

Yunus Emre Korkmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba herkese.

    Az önce ailem ile birlikte yaptığım kahvaltıdan kalkıp salona geçtim.Televizyonumuz açıktı.Açık olan kanal Fox Tv idi.Takip edeniniz vardır illaki şu saatlerde ''İlker Karagözle Çalar Saat Hafta sonu'' canlı olarak yayınlanmakta. Bir yandan çayımı içerken haberleri takip ediyordum. Yeni bir haber olayına geçince boğazım düğümlendi,tüylerim diken diken oldu.Neden mi televizyonda daha çok küçük bir yaşta kardeşimiz belirdi.Kendisi SMA hastasıymış.Yaşıtları çikolata,bisiklet isterken bu küçük kardeşimiz sadece ilaç istiyor.Destek istiyor.Tanımıyorum ilk defa gördüm ama kardeşiniz olur ya hastalanır endişe edersiniz,korkarsınız birşey olacak diye ona sinirleriniz bozulur kötü bir haber gelecek diye elinizden de bazen birşey gelmez sadece çaresizce beklersiniz bir umut iyi haber gelecek diye işte aynısı bana oldu.

    Devlet ilaçlar çok pahalı olduğu için yeterli derecede yardım edemiyor.Lütfen bu küçük kardeşimize bir umut olalım.Oda dışarı çıkabilsin bisiklet sürebilsin.

    İlker Karagöz'ün Twitter hesabından da bu paylaşımı görebilirsiniz.



    Yunus Emre Korkmaz

    Not:Başlık açma konusunda pek bilgim yok.Daha önceden sadece bir forumda bulundum. Eksik veya hatalı adres paylaşımı yaptıysam,doğrusunu paylaşım hatamı düzeltebilirseniz sevinirim.







  • Up



    Sadece twitter adresini yazman yeterli herhangi bir kodun icerisine almana gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.