Şimdi Ara

'Yunan'ın 12 milyar dolarlık silah ant. korkacak değliz biz o kadar parayı Telekom'da kaybettik' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
9.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
228 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babus0606

    iyi parti hdp ile ortaklığını dile getiremiyor önce bunu bi izah etsin.

    Senelerdir aynı laf CHP HDP yada iyi parti HDP ortak kendinizi böyle mutlu edin ancak


    Senelerdir sizin gibi ak çomarlar göre herkes fetöcü yada herkes HDP ile ortak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt

    canan ablayı sezgin abiyi takip etmen yeterli..

  • Her halükarda para boşa gidiyor ister soygun niteliğindeki özelleştirmeler isterse silah satışı olsun.Silah bir ülkeyi kalkındırmaz yada insanlara refah sunmaz.Sen sadece birilerini zengin edersin.

  • gönül isterdi ki kendi savaş uçağımızı üretelim

  • Silah olayı maalesef hümanizme gelecek iş değil. Silahın yoksa toprak kaybedersin. Gelir biri kafana vurur Ukrayna'nın ve Gürcistan'ın kafasına Rusya'nın vurduğu gibi. Geçmişte soyvetlerin neredeyse bütün Asya'yı işgal edip zulm ettiğinden bahsetmeme gerek yok herhalde. Hele bizim gibi bir konumda duruyorsan silahlanmamak intihar olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makarnacı321 M kullanıcısına yanıt

    İlginç.

    Bu kadar şey yazıp, başlık hakkında tek kelime etmemeyi nasıl başarabildin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oklawa

    İlginç.

    Bu kadar şey yazıp, başlık hakkında tek kelime etmemeyi nasıl başarabildin?

    Hep böyle zaten  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redeemertr

    orantısız zeka kullanınca forumdaki yeşilciklerin kapasitesini aşıyor, binlerce konuda olduğu gibi bu konulara da uğrayamıyorlar  

     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttfvol kullanıcısına yanıt

    Anlamayan anlayan da çok olunca sonuç vahim oluyor maalesef

  • yeşil toplar başlık ve konu ile ilgili tek kelime etmeyip millete sarıyor. Aklı olan bunların nasıl bir şey olduğunu görüyor zaten.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperepla

    Silah olayı maalesef hümanizme gelecek iş değil. Silahın yoksa toprak kaybedersin. Gelir biri kafana vurur Ukrayna'nın ve Gürcistan'ın kafasına Rusya'nın vurduğu gibi. Geçmişte soyvetlerin neredeyse bütün Asya'yı işgal edip zulm ettiğinden bahsetmeme gerek yok herhalde. Hele bizim gibi bir konumda duruyorsan silahlanmamak intihar olur.

    O zaman durum farklı idi .Dünya iki kutba ayrılmıştı ve sömürge yarışı vardır.Sonuçta bir rekabet ve dünyayı bölüşme arayışı vardı bu esas.


    Ha şuan farklı mı pek öyle değil ABD bunu yapıyor cevher ve petrol sebebi ile oda dolara değerli olması için.



    Senin lafın şuan geliyor.Ordular barışı korur ne kadar tehditkarsan o kadar güvendesin.Ama şunu deyim Günümüzde ekonomin iyi değilse koca bir hiçsin.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazer__

    gönül isterdi ki kendi savaş uçağımızı üretelim

    Bunun için teknoloji lazım ve bu kanala hibe edilecek güvene dayalı bir arge çalışması fuzuli değil ülke adına geliştirilecek birşey.Öyle selçuk veya bilmem nenin oradan buradan arakladığı uyduruk iha siha drone tarzı şeyler değil.


    Uçak yapımı olsun araba yapımı olsun pek çok balkan ülkesi bile bu tip girişimleri 1900 lerde ve öncesinde yaptı.Hiç değilse pek çok ülkenin bir geçmişi var bu konuda bizde ise yok ve bu gün çok pahalı hele şu var emekleme desen gülme gelir.Şuanki uçan bir teknoloji var ve senin bunu yakalayabilmen zor hemde aşırı maliyetli.


    Bütçen yetmez.Rusya bile çok büyük paralar akıtıyor halktan kısıyor askeri güce gidiyor para bir uçak üretimi kolay değil hele kendine özgü biçimde yapmak istiyorsan.



    Motoru ve yeni nesil özgün parçalarını herhangi bir ülkeye bağımlı kalmayacak şekilde üretebilmek.Bunlar mühim ve bu yılların emeği ile oluyor.Tepedeki uçan kaçanlara kanan avellere kulak asılmaması lazım.Bir tayyare girişimi zamanında yapılmış ama kapatılmış şuan devam etse az çok bir özgün girişimin olurdu ama o fırsatta kaçtı bu zamandan sonra zor.Geliştireceksin üstüne koyacaksın.


    Hatta bazı özelliklerini kısıp yeni teknolojilerle kendin adına daha iyisini üretmek ve maliyetini kısman için ticari versiyonunu satacaksın aynı zamanda bu rekabetçi olacak o işler kolay değil.Bu zekada insana zaten burada saygı ve emeğinin karşılığı verilmiyor ve gidiyor.Uçağı boş ver hele.Hele birde buna aracılık eden elemanları koruma kollama durumu varki oda boş.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: babus0606

    iyi parti hdp ile ortaklığını dile getiremiyor önce bunu bi izah etsin.

    iyi parti ile HDP ortak değil ortak olsaydı büyükşehir ve il belediyesi kazanırdı


    M.Akşener'in belediye seçimlerinde HDPyi hedef alması hataydı ( doğuda 2 ilçede aday çıkarmadı HDP kazanmasın cumhur ittifakı kazansın diye) bu nedenle HDP iyi partiyi hedef aldı. iyi parti'nin aday çıkardığı tüm yerlerde HDP aday çıkardı ve iyi partinin kazanmasını engellemek için çalıştı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunanistanın ekonomik kriz yaşamasının en büyük nedeni Türkiye :) milli geliri Türkiyenin yarısından az ama silahlanmada Türkiye'ye yakın olmaya çalışıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meclis kürsüsünde vekil öyle demiyor

  • Ben ekonomi kötü olsun denedim ki. Yani ekonomimiz nasılsa kötü ordumuzda mi kötü olsun. 1974 de çok mu iyidi ekonomimiz çıkarma yapmasak şuan Kıbrıs diye bir yer yoktu belki Türk bile yoktu içinde orası Yunanistandı ve 40 yıldır Kuzey Kıbrıs'ı tanımayan dünya emin ol orayı Yunan toprağı olarak kabul edecekti.


    Ayrıca o zaman durum farklıydı dediğin Ukrayna Gürcistan vs. değil herhalde ben daha 10 yıl ya var ya yok. Rusya'nın Kırım İlhaki ve Gürcistanda Abhazya ve Güney oshetyaya girişinden bahsediyor. Rusya her zaman tehdittir bütün Avrupa, Asya ve Türkiye için.


    Ayrıca burası Orta Doğu burada adam katlediyorlar.


    Bakın ben akpyi hiç sevmem ekonomi, eğitim, hukuk herşey kötü ama silahlı kuvvetlerin iyiyse bu büyük bir artıdır. Kaldı ki onuda çökertmeye çalıştılar ancak yüz yıllardır belki bin yılardır gelen ordu bilincinden dolayı çökmedi ordu.


    Ayrıca iyi kötü ekonomiye sanayiye de katkısı oluyor. Cikarildigimiz f35 projesinden bile inanılmaz bir bilgi ve milyonlarca dolar gelmiştir. Biliyorsunuz projede önemli bir üretici idik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rezillik, daha dün başka bölümde telekom olayını savunan biri vardı  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 18 Eylül 2020; 17:59:46 >
  • Birileri kendi kazanmadığı paraları ne güzel harcıyor. Babasının parası gibi... Milyonların alın teri ve dişinden tırnağından arttırdığı paraları Leyla'ya basar gibi, basıyorlar sağa sola!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: babus0606

    meclis kürsüsünde vekil öyle demiyor

    Burda HDPli kadın İyi parti'nin eleştirilerinden kurtulmak için olmayan bir şeyi olmuş gibi göstererek iyi partililerde şüphe oluşturmaya çalışıyor


    MV seçimlerinde bir ortaklık zaten yoktu Belediye seçimlerinde ise İyi parti'nin olduğu yerde HDP katıldı seçimlere. CHPnin olduğu yerlerde ise HDP katılmadı destek varsa CHPye var.Bazı belediye meclis üyelikleri CHP çatısı altındaydı hem HDP hemde İyi parti vardı. Bu yerlerde HDPlilerin verdiği oy belki iyi partili belediye meclis üyesine bazı iyi partililerin verdiği oy yine HDP ve CHPlilere denk gelmiş olabilir sadece...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Helaaaaal reis .. sonuna kadar katiliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.