Şimdi Ara

yumusak sessiz konforlu lastik onerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
36.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 7000 km dir egp kullanıyorum gayet memnunum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: macropolo

    İlk çıktığı zaman çok iddalıydı, şu anda aracımda Bridgestone potenza var sert ve gürültülü fakat çok güven veriyor yağmurda tutunması çok iyi, aynı güveni verebilecek daha sessiz ve konforlu bi lastik arıyorum.

    Turanza 001 daha çok orta sınıf model / performansa sahip araçlar için üretilen çok yönlü bir lastik, Potenza ise çok yüksek performanslı araçlar ya da hızlı sürüclerin beklentilerini karşılayacak özelliklerde üst sınıf bir lastik; direksiyon tepkileri, su drenajı ve yüksek hız - viraj stabilitesi Turanza dan daha iyidir ancak Turanza 001 de bu konularda gayet tatminkarken daha sessiz ve yumuşaktır.

    Önemli olan sizin sürüş tarzınız ve beklentiniz velhasıl. Bende de Potenza vardı hasar görünce aynısını tedarik edemedim Michelin P3 aldım.

    P3 Potenza kadar sempatik gelmese de genel olarak yüksek konfor detaylarına yüksek güvenlik rezervi de ekleyebilen başarılı bir üretim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tyrant1907

    michelin primacy 3 konfor denildiği zaman tek geçerim

    teşekkürler ancak fiyatı biraz yüksek geldi bütçemi aşıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakamoz88

    7000 km dir egp kullanıyorum gayet memnunum.

    konfor sessizlik ne durumda biraz detay verebilir misiniz?
  • şu an ki fiyatları bilmiyorum ancak geçtiğimiz mayısta olması gerek tanesini 190 tlden michelen bayii yakuplu beylikdüzünde taktırmıştım.
  • Crossclimate önerir misiniz arkadaşlar?
  • lassa ve michelin bu konularda başarılı lastiklerdir..
  • Michelin ok ama lassa yumusak degil hocam ya da bendeki impatus serisiydi belki de ondan ama cok sertti onun disinda cok da sağlamdi
  • Goodyear EfficientGrip Performance sizin isteklerinize cevap olacaktır. Kullananlardan alınan geri bildirimler hep olumlu yönde. Kendim 38000kmdir kullanıyorum, rahatlıkla tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acr07

    Goodyear EfficientGrip Performance sizin isteklerinize cevap olacaktır. Kullananlardan alınan geri bildirimler hep olumlu yönde. Kendim 38000kmdir kullanıyorum, rahatlıkla tavsiye ederim.

    goodyear bayisini aradim fiyat almak icin bana bu lastik guzel ama cabuk dagilir dedi Continental onerdi buyuk ihtimalle Continental da kar marji daha yuksek peki sizce yol sessizligi ve konforu nasil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

    quote:

    Orijinalden alıntı: Acr07

    Goodyear EfficientGrip Performance sizin isteklerinize cevap olacaktır. Kullananlardan alınan geri bildirimler hep olumlu yönde. Kendim 38000kmdir kullanıyorum, rahatlıkla tavsiye ederim.

    goodyear bayisini aradim fiyat almak icin bana bu lastik guzel ama cabuk dagilir dedi Continental onerdi buyuk ihtimalle Continental da kar marji daha yuksek peki sizce yol sessizligi ve konforu nasil

    Alıntıları Göster
    Aracımı 2011 yılında aldığımda üzerinde bridgestone potenza ile geldi daha sonra ise lastiklerimi good year efficientgrip ile yeniledim.
    Bu sebeple iki lastik hakkında bilgi sahibi olmuş oldum.

    Potenza = sert, sesli, kötü konforu olan, diğer lastiklere göre oldukça pahalı ancak muazzam yol tutuş, fren ve güven hissi olan bir lastik tam bir ateşli kullanıcı lastiği.

    Efficientgrip = potenza'ya göre yumuşak, sessiz, konforlu ve fiyatı oldukça uygun, yeteri kadar yol tutuş ve fren kabiliyeti olan mülayim kullanıma daha yatkın bir lastik.

    Benim önerim, Türkiye'de Good year efficientgrip çok ideal bir lastik.




  • Haketmedim H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgi için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strong.

    herkese merhaba Michelin marka 4 adet lastigim var aracimda 3 yildir kullanıyorum lastikler biraz sertlesti gibi degistirmek istiyorum sizlerin bana tavsiye edebilecegi lastik var midir ozellik olarak benim icin yumusak konforlu sessiz olmasi onemli yardimci olabilir misiniz

    Benim içinde michelinden sonra en büyük kriter sessizlikti ve çok araştırarak falken ze914 aldım. Şu a n 15bin de ve her yönden çok memnunum. Fiyatta yarısı gibi.
  • tahas T kullanıcısına yanıt
    daha onceden duymadim arastirayim bilgi icin tesekkurler sessizlik ve konfor iyi diyorsunuz michelin aratmaz umarim
  • Efficientgrip Performance konfor yonunden oldukca rahat ozellikle bridgestone'lara gore. Yanak kismi konfor odakli ayarlandigi icin virajlarda sert yanakli lastiklere gore biraz daha fazla yana yatabiliyor. Ama bunu her kullanci fark edemez. İslak ve kuru yol tutusu da oldukca ust seviyede.
    Yol sesi 3 senelik lastikten sonra mutlaka azalacaktir. Ama hicbir lastikten ses seviyesini yari yariya dusurmesini beklememek lazim.beklentiyi cok yuksek tutmak yanlis olur. Ama ben de dahil kullananlar oldukca sessiz oldugunu soyluyor.
    Yanagi ince diye korkanlar oldu allaha sukur 38000kmdir cukurlu tasli yollarda da kullandim, kaldirima da cikip indim, kasislerden de gectim, en onemlisi esim de kullanmasina ragmen herhangi yarilma veya balon durumu yasamadim.
    Benim aracim benzinli oldugu icin yakit tuketimi gozle gorulur bicimde dustu. Yakit tasarrufunu da hesaba katarsak lastik kendi kendini amorti ediyor.
  • good year effenctif performance
  • Aracimin uzerinde fabrika cikisli olarak 17" Michelin Primacy 3 geldi. En azindan bu modeli tavsiye etmem. Acikcasi onceki aracimda kullandigim GoodYear EGP kadar memnun degilim. Islak yol performansi ve konforu bana iyi gelmedi.
  • Acr07 A kullanıcısına yanıt
    cok tesekkur ederim
  • çağlar2323 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • Pxshadowz P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sanirim tercihim goodyear olacak fiyat olarak da uygun tanesi 150 tl
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.